Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Gothic 3: Zmierzch Bogów > Dyskusja
Przeładuj stronę Gothic 3 ZB Czy chodzi plynniej?

Zamknięty Temat
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 14-04-10, 23:25   #1
dzagalol
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: kwiecień 2010
Posty: 1
Domyślnie Gothic 3 ZB Czy chodzi plynniej?

Siema wszystkim to mój 1 post mam pytanie do g3 zb czy ta gra chodzi płynniej niż zwykły gothic 3 ?? Mam za słabego kompa zwykły g3 mi muli i zniechęca do grania czy g3 zb mi pójdzie? mój komp to:
Intel(R) CPU 575 @ 2.00GHz
1014.5 MB ram
Microsoft Windows Vista Home Basic Edition Service Pack 1 (build 6001), 32-bit
Intel(R) 965 Express Chipset Family karta graficzna
RPG
dzagalol jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 15-04-10, 07:13   #2
Oscii
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: marzec 2010
Posty: 39
Domyślnie

przez tą kartę nie powinien się nawet uruchomić, ale możesz spróbować
i jeszcze vista z połączeniem z 1 gb ram... jak ty w ogóle dałeś rade grać w zwykłego g3
RPG
Oscii jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 19-04-10, 15:12   #3
TadzikMen
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: kwiecień 2010
Posty: 7
Domyślnie

Hmmm Mi GIII ZB Tnie jak zaraza..... A G3 Normalne nie, więc już widać.
RPG
TadzikMen jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 19-04-10, 15:42   #4
Vezone
Pan Cienia
 
Vezone awatar
 
Zarejestrowany: listopad 2009
Skąd: Łabędy
Posty: 608
Domyślnie

Mnie Zb chodzi płynniej niż zwykły G3
__________________
Say not to racism

Kinematograf Forum
Właściciel piętna cierpienia
RPG
Vezone jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 19-04-10, 17:25   #5
Seraf
Chrząszcz
 
Seraf awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2010
Skąd: Jarkendar
Posty: 2
Domyślnie

Mam 4 rdzeniowy AMD 3.0
Grafa Radeon 4860 . 1024 mega
Windows 7
4 Gb RAM
i Gothic się okropnie tnie,
nawet na takim sprzęcie...
__________________
Od kołyski aż po grób, jedna barwa jeden bóg.
RPG
Seraf jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 19-04-10, 19:52   #6
TadzikMen
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: kwiecień 2010
Posty: 7
Domyślnie

hmm Zwykły Gothic wchodził mi na 512 MB Ale się strasznie tną :P
RPG
TadzikMen jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 21-04-10, 23:37   #7
majkel880505
Zębacz
 
majkel880505 awatar
 
Zarejestrowany: wrzesień 2009
Posty: 477
Domyślnie

JAK G3 Ci muli to ZB najprawdopodobniej nie ruszy albo będzie pokaz slajdów. Ta karta nie nadaje się do gier.
__________________


RPG
majkel880505 jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 20-05-10, 08:57   #8
Orbus
Cieniostwór
 
Zarejestrowany: marzec 2010
Skąd: Centralna Polska
Posty: 692
Domyślnie

Mam małe ptyanko.. czy ustawienie jakości cieni na maxa będzie wpływało na płynność gry ?
__________________
" Stajesz się własnością, tego co posiadasz "
RPG
Orbus jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 20-05-10, 09:41   #9
Stalker_wilk
Zębacz
 
Stalker_wilk awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2010
Posty: 409
Domyślnie

No raczej tak
RPG
Stalker_wilk jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 20-05-10, 20:05   #10
Meeraw
Czarny Goblin
 
Zarejestrowany: grudzień 2008
Skąd: wziąć pieniądze?
Posty: 129
Domyślnie

Cytat:
Napisał dzagalol Zobacz post
Siema wszystkim to mój 1 post mam pytanie do g3 zb czy ta gra chodzi płynniej niż zwykły gothic 3 ?? Mam za słabego kompa zwykły g3 mi muli i zniechęca do grania czy g3 zb mi pójdzie? mój komp to:
Intel(R) CPU 575 @ 2.00GHz
1014.5 MB ram
Microsoft Windows Vista Home Basic Edition Service Pack 1 (build 6001), 32-bit
Intel(R) 965 Express Chipset Family karta graficzna
Sorki, ale Ty masz chyba zintegrowaną kartę graficzną, więc jakim cudem możesz grać w Gothic III?

Czy ten temat nie powinien być w pomocy technicznej?

Ostatnio edytowane przez Meeraw : 20-05-10 o 20:07.
RPG
Meeraw jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 21-05-10, 23:11   #11
Ari911
Chrząszcz
 
Ari911 awatar
 
Zarejestrowany: maj 2007
Posty: 3
Domyślnie

Seraf mam to samo - chodzi o zacięcia (Podobny komputer tylko Geforce 9800GT)

Ale to nie są zacięcia spowodowane słabym sprzętem tylko ogólnie chyba błędami w grze.Gothic 3 mi normalnie bez problemu śmigał.
RPG
Ari911 jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 30-05-10, 21:01   #12
Prevell
 
 
Zarejestrowany: luty 2010
Posty: 121
Domyślnie

Miałem takiego lapka, emachines chyba
W każdym razie GIII z community patch działał płynnie, czasem się przycieło. ZB nie próbowałem, ale do odważnych świat należy.

PS.
Cytat:
Mam 4 rdzeniowy AMD 3.0
Grafa Radeon 4860 . 1024 mega
Windows 7
4 Gb RAM
i Gothic się okropnie tnie,
nawet na takim sprzęcie...
Próbowałeś się popisać? Bo chyba Ci nie wyszło. Mi na 2 razy słabszym sprzęcie płynnie na MAX Gothic 3 bez patchów działał
RPG
Prevell jest offline  
Góra
Zamknięty Temat


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Gothic 2 i 1 nie chodzi jak powinien matek103 Pomoc 2 31-03-10 22:30
GOTHIC NK NIE CHODZI muti_612 Pomoc techniczna 5 12-10-06 22:51
Gothic wolno chodzi rafikn Pomoc techniczna 11 02-04-06 22:15


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.