![]() |
#2 | |
Czarny Goblin
|
![]() Nie ma moda w wersji 1.08.
Sciagasz mroczne tajemnice , potem sciagasz i instalujesz pathy po kolei : 1.01 , 1.02 i 1.03 i se grasz. Sciagasz z www.poziomkaz.pl
Chcesz jakieś kody do jakiejkolwiek gry?? Pisz na pw , e-mail lub na gg (na tym ostatnim jestem najczesciej). Możesz też pisać na skype ale nie obiecuje że wejde na skypa. www.drmpteam.aaf.pl www.gothickomiksy.mojeforum.net Zapraszam!! |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Krwiopijca
SkÄ…d: Tron Dusz
|
![]() Hej koledzy pomożecie mi w mrocznych tajemnicach chodzi o to że nie mogÄ™ zostać przywódcÄ… obozu przy kopalni a robie wszystko zgodnie z poradnikiem pomóżcie mi PPPPPPRRRRRROOOOOOOOOSSSSSSSSSZZZZZZZZZÄ˜Ä˜Ä˜Ä˜Ä˜Ä ˜Ä˜Ä˜Ä˜Ä˜
![]() ![]() ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
ChrzÄ…szcz
|
![]() Żeby zostać szefem OPK(obozu przed kopalnią) musisz odstać misje odnzlezienia kopaczy. Dostajesz ją od Kruka. Kopacz z którym musisz porozmawiać jest przed SO. Ma chyab na imei Sanches. on powie o innych kopaczach, drugiego kopacza znajdziesz u pustelnika(pustelnik jest koło placu wymian nie powiem dokładnei gdzie) drugiego kopacza znajdziesz w zawalonej wieży w SO. a ostatniego kopacza znajdziesz w młynie koło wodospadu który jest koło obozu przemytników, bedzie on leżał wymęczony zabawą z aligatorami. Gdy znajdziesz wszystkich idziesz do Kruka i dostajesz jeszcze jedno zlecenie... nie pamiętam jakie ale samo już wszystko powinno sie potoczyć będziesz mial zadanie za zadaniem O.o i tak zostaniesz szefem obozu
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Krwiopijca
|
![]() Bewoulf chodzi o to że gdy znajduję kopaczy idę do kruka i nie ma żadnej opcji gdy chcę mu powiedzieć że znalazłem wszystkich kopaczy.Jeszcze jedno pytanie czy można zostać szefem łowców orków???
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
ChrzÄ…szcz
|
![]() jesteś pewien że chodzi ci o tych 4 kopaczy? sanches przy SO melvin w wieży jakiś inny w młynie koło klasztoru zmiennokształtnych i ten koło pustelnika? a może spróbuj najpierw z sanchesem porozmawiać
@down nie gilbert jest w mt związany z misją u przemytników. Pamiętam że to był Sanches Melvin i chyba popo czy jakoś tak ale nie pamiętam imienia tego martwego przy aligatorach Ostatnio edytowane przez Bewoulf : 09-02-09 o 23:05. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Krwiopijca
SkÄ…d: Z POLECENIA RHOBARA III
|
![]() NOM ja bym radził od niego zacząć a później tam przy tym młynie przy ruinach klasztoru jak to nazywacie zmiennokształtnych a czy jednym z tych kopaczy nie jest gilbert czy jak mu tam????
To jest takie słodkie ![]() Ostatnio edytowane przez Akaforty : 10-02-09 o 01:03. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
WyglÄ…d | |
|
|
![]() |
||||
WÄ…tek | Autor wÄ…tku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Mroczne Tajemnice | Barus | Pomoc | 1 | 21-06-07 13:15 |