![]() |
#13 | |
Krwiopijca
|
![]() Są dwie fajne rzeczy w druidach. 1. Dużo expa za ich wyeliminowanie 2. Kamienie przemieniania się w zwierzęta. Tak jak powiedział wojteks86 nie jest to ciekawa frakcja bo nic nie wnosi nowego do gry. Całkowicie sie z nim zgadza.
PS Nie zastanawiało was to, czy druidzi z G3 nie zbudowali przypadkiem klasztoru w Górniczej Dolinie(tam gdzie jest kamnień ogniskujący)?
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() Według mnie gońcy leśni i druidzi są spoko gdyż szanują i kochają przyrodę, a ja też ją szanuje. Prowadzą wojnie z orkami których nie lubie. Gońcy leśni to wspaniali myśliwi poruszają się bezszelestnie wśród lasu. Druidzi, może nie są tak potężni jak normalni magowie, ale mają kamienie dzięki którymi przemieniają się w zwierzęta, a to mi się w nich najbardziej podoba. Druidzi są bardzo inteligentni wiedzą że bezimienny jest wybrańcem i podejmującym decyzje.
Co do tego zamku to myśle, że to prawda. Przecież Gorn mówił, że w środku fortecy są mnisi którzy przemienili się w zwierzęta, a druidzi też przemieniają się. Ostatnio edytowane przez Torn : 26-03-08 o 17:00. |
|
RPG |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
|
![]() Cytat:
Żyli sobie spokojnie niedaleko Montery. Pomagali ludziom, wiedli spokojne życie. Aż tu nagle przyszli orkowie i zniszczyli ich osade. Druidzi są ludem Adanosa. Strażnikami równowagi. Czyli logicznie myśląc, pomagają buntownikom, choć tego nie widać. Walczą z orkami i mają cele ku temu. Cytat:
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Krwiopijca
|
![]() Gońcy Leśni to wolni ludzie-nie jacyś tam buntownicy(niewolnicy króla i Innosa).
Mądrze mówią i świetnie walczą. I tylko to pie*****nie druida Torna o naturze i bestiach Beliara mnie wkurzyło.Zwłaszcza że o ,,bestiach Beliara'' dwaj inni druidzi w Krainach Centralnych wyrażali się inaczej.I nie byli tacy radykalni co do natury. A Torn bardziej mi do buntowników pasuje. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Chrząszcz
|
![]() ja ich lubie. Goncy to lud Adanosa. Piszecie że nie było o nich mowa?? A ja wam powiem że jest! W GI jest klasztor mnichów, który został zamkniety przed stworzeniem bariery. Mnisi Ci specjalizowali sie w przemianie w zwierzęta. Gdy miała powstac bariera postanowili że wyruszą na kontynent. Tam pewnie nauczali swojego fachu i tak powstali Gońcy. Morduja wieśniaków bo wieśniacy pracuja dla orków...
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() Wiesz samo to, że ci mnisi byli jakoś powiązani z druidami bo specjalizowali się w przemianie w zwierzęta to troche za mało. Ja Ci teraz napisze kilka moich argumentów dla których podważałbym twoją tezę:
- klasztor stoi pusty dłużej niż pięć lat, - nie znajdujemy w nim żadnych wyraźnych śladów, którymi można byłoby ich związać z druidami, prócz kilku zwojów przemiany, - druidzi nic nam nie mówią o GD, tylko o tym jak mieli swoją osadę, którą zniszczyli orkowie, - jak mieliby sie dostać na kontynent, Wg mnie druidzi a mnisi to dwie odrębne grupy o podobnych specjalizacjach przemiany tylko jednej już nie ma.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Chrząszcz
|
![]() Jeśli chodzi o gońców to jest to bardzo ciekawa grupa, niestety jest ich troche za mało.
Osobiście po przejściu gry na wszystkie sposoby znalazlem 5 druidów i zdobyłem ich kamienie, ale wkurza mnie fakt iż po wpisaniu kodów (raczej rzadko ich używam) pokazuje mi się jeszcze jeden kamień ( przemiana w topielca) którego bez kodów nie mogłem zdobyć ponieważ nie znalazłem jego posiadacza ![]() Wracając do temetu w G3 Gońcy leśni są raczej traktowani bardziej pobocznie, a szkoda... |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Polna Bestia
|
![]() Całkiem mi się podobają. Siedzą sobie w lesie nikomu nie zawadzając. Mają swój urok. Co prawda nie zdołałem dojść do szczytu ich "uznania" i znalazłem tylko 3 druidów
![]() Chciałem podkreślić wypowiedz Risiq'a ![]() Gońcy Leśni (niestety) są traktowani pobocznie i (choć fabuła jest nieliniowa) zadania dla nich raczej nie wiążą się z głównym wątkiem. Są bardziej traktowani jako 'wspomagające easter-eggi'.
Czy Bóg może podgrzewać w mikrofalówce pizze tak długo, by była tak gorąca, że nawet on sam nie mógłby jej zjeść? 89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu
![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Chrząszcz
|
![]() Śmierdzi mi tutu elfami które zawsze mnie irytowały, nieważne w jakieś grze czy filmie (taki niemęskie towarzystwo:/)
Ale lubie tych gońców w G3, bo jak wyrżniesz w pień ich obozowisko i posprzedajesz rzeczy to całkiem sporo $$$ sie uzbiera. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Jaszczur
|
![]() Mi oni przypominają bajkowe małe elfy ganiające po całym lesie aby nazbierać troche ziół. Czasami coś poczarują, ale i tak nie wiadaomo po co. Są słabi, nie umią walczyć nawet magią. Moim zdaniem wszystkie zwierzęta powinny im ulegać (raz widziałem że jeden z nich walczył z dzikiem).
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Potentat Stringów
|
![]() Lud podpadnięty, zdominowany przez najeźdzców (orków) nie chcą sie podporządkować tyranii dlatego walczą kryjąc się po lasach, doborowo posługując sie łukami, w barwach natury, Wojownicy Leśni są wspierani potężnymi Drudami, mającymi zdolności zmiany w dane zwierze. Chcą wolności każdego żywego stworzenia. Walczą z imieniem Adanosa na ustach.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
|
![]() Są dobrymi łucznikami, gdyby walczyli w wojnie razem z paladynami mogli by wiele zdziałać. Uzywano by ich do np. zasadzek a druidzi leczyliby paladynów. Mogli by dzielić wiedze z magami Ognia.Szkoda że ich jest tak mało... jest szata, łuk gońca a fajnie by
A kiedyś mieli wioskę na drodze z Cape Dun do Montery ale orkowie ją zniszczili, z jedym z Gońców Leśnych atakujemy na na patrol który orkowie zostawili aby ich obserwował. Dziwne czemu nie zrobii tego wcześniej, jest ich około 15 a tych orków 3 albo 4. A Shakyor Lew tez jest druidem ale pustynnym ![]() EDIT: Post łączony - Kasen Ostatnio edytowane przez Kasen : 20-08-08 o 11:19. |
|
RPG |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |