![]() |
#1 | |
Chrząszcz
|
![]() No właśnie, według mnie są jedną z najciekawszych frakcji, mają fajne szaty,miecze łuki gonca leśnego i druidów. Ale według mnie Piranie troche za mało uwagi poświeciły tejże grupie-są tylko trzy obozy-chyba więcej jak dotąd nie spotkałem i można rozmawiać tylko z druidami. Fajnie by było jakby gonców było wiecej , żeby mieli własne miasta i obozowiska w lesie. A co wy o nich sądzicie? co chcielibyście im dodać lub ująć?
ps-spotkałem tylko 4 druidów torna,porgana,bogira i runaka i jednego gonca z imieniem araksosa strażnika driuda porgana, jeśli wiecie gdzie jest ich więcej to napiszcie tutaj gdzie są i gdzie mają jeszcze jakieś obozy? Z góry dzięki ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wilhelm Strasse
|
![]() W moim mmniemaniu Gońcy Leśni to bardzo dobrzy wojownicy. Pozostanie niezauważonym to ich specjalność. Skoro boją się ich nawet tak silne istoty, jakimi są orkowie, a pamiętajmy, że nie żywią nigdy nieuzasadnionego strachu, coś w tych leśnych ludziach musi być. Druidzi są potężnymi magicznymi osobowościami, którzy mogą niezauważenie wtopić się w gromadę zwierząt i z łatwością zbiec każdemu przeciwnikowi, a ich magia opiera się na naturze. Uważam, że mogłaby być to jedna z potężniejszych gildii, gdyby nie to, że jest tak nieliczna
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Mr. Jones
|
![]() No właśnie, są nieliczni. A może właśnie z tego powodu, że żeby nauczyć się ich fachu, mocy i poświęcić całe życie naturze, jest bardzo trudno, toteż mało kto podejmuje się takiego żywota. Albo dlatego, że jest to elitarne grono i nie każdy, nawet jeśl iby bardzo chciał, może się tam znaleźć.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() Chciałbym zobaczyć tą osade/miasto/wieś, którą zniszczyli orkowie koło Montery w latach jej świetności. Szkoda, że w świecie gothica nie ma miasta lub osady, która należałaby do nich.
No ale właśnie to jest ich natura. Są związani z naturą i mieszkają w ukryciu. Strażnicy równowagi, szkoda tylko że nie pomagaja biernie buntownikom w jej przywróceniu.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Czarny Goblin
|
![]() Ja bym wolał żeby było ich więcej. No, ale Druidzi dysponują potężną magią, i dlatego tych postaci jest tak niewiele. Do tego Gońcy Leśni są świetnie wyposażeni no, i szybko za byle jakie zadanie dostaje się reputację która nie jest taka mała np. za pogadanie z Arakosem po pokonaniu patrolu Orków.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Chrząszcz
|
![]() Owszem wspaniali wojownicy, myśliwi, magowie ale ja nie podzielam tak przychylnego stanowiska co do tej marnej frakcji .Oczywiście nie chodzi mi tu o samą postać jaką reprezentują gońcy ale o sam fakt ich istnienia w świecie Gothica. Dodanie tej formacji uważam bynajmniej moim zdaniem wyszło grze na szkodę. He ... szkoda że elfów nie zrobili to już i tak przelałoby szalę niedostyu pozostawioną po tej grze .O takim ludzie jak gońcy leśni nie było nawet wzmianki w poprzednich częściach ale cóż musieli coś dodoać i dodali .Szczerze to nie wiem skąd bierze sie we mnie tak krytyczny stosunek do nich >?? Może z negatywynch emocji jakie spowodowała na mnie ta gra ??? Ale trzeba skończyć z tymi przypuszczeniami i podsumować .Na ich korzyść wpływa ich postawa (dzielnie walczą z okraki najeźdzcami którzy ich ucisneli i ograbili )ciekawy wygląd (bardzo estetyczna, dopasowana do ich statutu szata, fajne łuki i adekwatna do postawy broń ).Jeżeli chodzi o minusy to w moim przypadku jest tylko jeden wpływający na to iż nie pałam do nich sympatią a mianowicie sam fakt ich istnienia -porażka,ale oczywiście każdy ma inne zdanie na ten temat
![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Czarny Goblin
|
![]() Są wspaniałymi wojownikami, magami, łowcami... Bardzo mi się podoba, że nie ma w Gothicu żadnej wioski/osady, która by do nich należała - to ukazuje jak bardzo są związanie z naturą, i jak bardzo się jej poświęcają. I naprawdę chcą równowagi. Torn chciał zdobyć Geldern, Shakyor - Lago...
![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Jaszczur
|
![]() Według mnie gońcy leśny to fajna gildia. Silni wojownicy żyjący w zgodzie z naturą. Żyją by chronić Druidów, ich mistrzów. Jest ich niewielu, ale ilu może się chować w niebezpiecznych lasach? Są skupieni przy Druidach, a i ich jest mało. Żyją spokojnie, nie są nastawieni wojowniczo do innych ras. Czczą Adanosa, równowagę i naturę. To dobra gildia
![]()
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Polna Bestia
|
![]() Według mnie gońcy leśni to twardzi wojownicy(nawet orków się nie boją).Nie wiem czy się ze mno zgodzicie,ale dobrze że piranha wymyśliła tych gońców, dało to kilka fajnych misji.Mam nadzieje że w gothic4 gońcy będo,dobrze by było jak było by więcej podobnych gildi
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Chrząszcz
|
![]() ![]() ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Krwiopijca
|
![]() ja tam za nimi nie przepadam, niby zaden z nimi problem bo dobrzy ludzie, oddali sie w sluzbe naturze ale tez nic ciekawego do gry nie wnosza wiec nie bardzo sie nimi interesuje. w ogole nie wiem czy jakis patch to naprawia ale ich mozna zabijac po kolei i zaden z kumpli im nie pomoze :/
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Polna Bestia
|
![]() Druidzi jako magowie są z góry słabi... ponieważ w odróżnieniu od innych przedstawicieli magii nie mają nad sobą boga, no chyba że pod Adanosa się podczepiają
![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |