Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Pomoc techniczna
Przeładuj stronę GOTHIC NK NIE CHODZI

Odpowiedz
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 10-10-06, 21:42   #1
muti_612
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: wrzesień 2006
Posty: 3
Domyślnie

Jest problem... nie chce sie uruchomić gothic 2 NK a także inne gry Formatowalem kompa i dam głowe uciąć ze zainstalowalem wszyskie sterowniki wszystko w instalacji szło dobrze... gdy uruchamiam gre, załadują sie te wszystkie demka piranha bytes, a gdy ma sie pojawić menu czy mam uruchomic nową gre czy wczytać, to obraz wraca mi do pulpitu i pojawia się błąd że "wystąpił problem z aplikacją Gothic2.exe i zostanie ona zamknięta. Prapraszamy z kłopoty." No i pyta sie mnie czy mam wyslac to do microsofta czy nie. Mam kompa:
ATI Radeon 9100 64mb
ok. 768 mb ram
Procesor AMD AThlon XP 2.5Ghz
Płyta główna SOLTEK SL-75FRN-L NVIDIA
wczesniejjn mi gra hcodzila
prosze o pomoc
RPG
muti_612 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 11-10-06, 06:46   #2
Kel'Thuzad
Ten kulturalny.
 
Kel'Thuzad awatar
 
Zarejestrowany: luty 2006
Skąd: Gentlemen's Table
Posty: 1 242
Domyślnie

Nie dziw się, jeśli masz taką grafikę.
Zobacz czy jakaś stara gra, np. HoMM3 chodzi, jeśli tak, to wina grafiki, którą i tak polecam ci jak najszybciej wymienić.

Albo masz jakiegoś wirusa, proste.

Albo piraty gier?

Albo masz stasznie zaśmiecony dysk?
__________________
"Nie można odebrać prawa do decydowania o losie narodu zgodnie z przysługującymi prawami tylko dlatego, że ktoś jest od nas głupszy."
Szanowny Pan Tues Asinus, teoretyk ustroju demokratycznego.
RPG
Kel'Thuzad jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 11-10-06, 16:29   #3
Cord™
Polna Bestia
 
Zarejestrowany: wrzesień 2006
Skąd: from Black Pearl
Posty: 27
Wyślij wiadomość przez AIM do Cord™ Wyślij wiadomość przez MSN do Cord™
Domyślnie

Ani wirusa, ani zaśmieconego kompa na pewno nie ma.... przecież robił format co nie ??

Naucz sie cytować, pierwszy raz wybaczę - Xingu
__________________

Cytat roku <lol2> - '' ja wiem ,ze duzo osób zasysa sporo gier z poczty''
RPG
Cord™ jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 11-10-06, 17:35   #4
muti_612
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: wrzesień 2006
Posty: 3
Domyślnie

przeciez pisze ze gra mi wczesniej chodzila nie
RPG
muti_612 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 11-10-06, 18:37   #5
Cord™
Polna Bestia
 
Zarejestrowany: wrzesień 2006
Skąd: from Black Pearl
Posty: 27
Wyślij wiadomość przez AIM do Cord™ Wyślij wiadomość przez MSN do Cord™
Domyślnie

Zainstaluj u jakiegoś kolegi grę z Twojej płyty. Może się porysowała i jakiś plik się nie skopiował... ja tak kiedyś miałem i wyszło na to że płyta jest do wyżucenia.... Ale to była z innej gry.
__________________

Cytat roku <lol2> - '' ja wiem ,ze duzo osób zasysa sporo gier z poczty''
RPG
Cord™ jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 12-10-06, 22:51   #6
oktoffel
Polna Bestia
 
oktoffel awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2006
Skąd: Górnicza Dolina
Posty: 64
Domyślnie

a ja bym proponował wyrzucić grę i spróbować zainstalowac jeszcze raz...a najlepiej jeszcze przed uruchomieniem gry otwórz gohic.ini ( gothic II ->system->gothic.ini) i ustaw wszystko ( tekstury itp.) na wartości minimalne a potem jesli sie uruchomi to stopniowo zwiększaj...
RPG
oktoffel jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Gothic wolno chodzi rafikn Pomoc techniczna 11 02-04-06 22:15


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.