Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Modding > + > Publikacje modderów
Przeładuj stronę Gothic Multiplayer

Odpowiedz
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Nieprzeczytane 26-08-09, 13:47   #85
gothicman2
Jaszczur
 
gothicman2 awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2009
Skąd: Farma Angara xd
Posty: 249
Domyślnie

no nie rób ze mnie idioty oczywiscie ze umiem trochę gadać o angielskim załoze się że ta gruta tak mówi dlatego bo chce by nie było szumu wokól tego
__________________
Naciśnijcie w ten magiczny przycisk Subskrybuj na moim kanale:
http://www.youtube.com/user/gopowerrangers2
RPG
gothicman2 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 27-08-09, 13:25   #86
Macrentofeth
slugabeliara
 
Macrentofeth awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2008
Skąd: Rząd
Posty: 1 922
Domyślnie

W związku z komplikacjami, których się nam wiele ostatnio przytrafiło informujemy, że 30 sierpnia nie ukaże się modyfikacja do Gothic II Noc Kruka umożliwiająca walki na arenie z pełnymi animacjami, czatem etc. Niestety od kilku tygodni mamy spore problemy, nasi programiści stwierdzili, że nie są w stanie dodać animacji, mają problemy z czatem i nickami. W związku z tymi problemami przepraszamy wszystkich, którzy czekali na naszą modyfikację i w ramach rekompensaty publikujemy najstabilniejszą wersję jaką mamy - 0.2.5.10 (wydana 10-08-09). Nie dołączyliśmy moda, także jest to Multiplayer z trybem kooperacji. Jeszcze raz przepraszamy i zapraszamy do gry. Prosimy o przeczytanie ReadMe, są tam informacje jak obsługiwać program.

Korzystając z okazji ogłaszamy nabór na doświadczonych programistów C#. Jeżeli uważasz, że jesteś w stanie nam pomóc i chcesz to zrobić prosimy o KONTAKT NA PW.

Pobierz Multiplayer Arena DEMO
ReadMe
__________________
ŚP - POdziemie - Uczeń Miecza


Gothic Multiplayer | Gothikowy Celebryta | ELEX

Ostatnio edytowane przez Macrentofeth : 27-08-09 o 13:27.
RPG
Macrentofeth jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 27-08-09, 23:01   #87
Fany09
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: sierpień 2009
Posty: 4
Domyślnie

Witam. Mam niemały problem z włączeniem waszego programu. Mianowicie przy probie uruchomienia go wyskoczył mi następujący błąd:

RPG
Fany09 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 27-08-09, 23:09   #88
Pampi
Krwiopijca
 
Pampi awatar
 
Zarejestrowany: maj 2009
Skąd: 127.0.0.1
Posty: 25
Domyślnie

Cytat:
Napisał Fany09 Zobacz post
Witam. Mam niemały problem z włączeniem waszego programu. Mianowicie przy probie uruchomienia go wyskoczył mi następujący błąd:

Prawdopodobnie nie masz wgranego .NET Framework 3.5
RPG
Pampi jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 27-08-09, 23:34   #89
Fany09
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: sierpień 2009
Posty: 4
Domyślnie

Dzieki pomoglo. Moze by jakas siec hamachi założyć żeby łatwiej znajdywać ludzi do grania przez multi.

@Do programistów: Dodajcie do readme linijkę w której umieszczone będą biblioteki itp. jakie potrzebne są do uruchomienia programu. ułatwi to życie wam i użytkownikom.
RPG
Fany09 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 28-08-09, 15:49   #90
Topolas
Polna Bestia
 
Topolas awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2009
Posty: 74
Domyślnie

Cytat:
Napisał Fany09 Zobacz post
Dzieki pomoglo. Moze by jakas siec hamachi założyć żeby łatwiej znajdywać ludzi do grania przez multi.

@Do programistów: Dodajcie do readme linijkę w której umieszczone będą biblioteki itp. jakie potrzebne są do uruchomienia programu. ułatwi to życie wam i użytkownikom.
Stworzyłem dwie sieci w Hamachi, specjalnie, by gracze mogli się umawiać do gry.

Pierwsza sieć;
Nazwa sieci: G2MP#1
Hasło sieci: gs

Druga sieć;
Nazwa sieci: G2MP#2
Hasło sieci: gs

UWAGA! Proszę zwracać uwagę na wielkość liter!
ABY MULTIPLAYER DZIAŁAŁ POPRAWNIE
NALEŻY WCZYTAĆ ZAPIS GRY!
NIE DZIAŁA NA "NOWA GRA" !!!
__________________

Ostatnio edytowane przez Topolas : 28-08-09 o 16:04.
RPG
Topolas jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 28-08-09, 16:42   #91
Fany09
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: sierpień 2009
Posty: 4
Domyślnie

Mam pytanie. Otóż znajomy połączył sie z moim serwerem. Teraz jak włączyć gothica żeby wszystko dobrze działało ? Z postu którego autorem jest "topolas" wynika iż wystarczy wczytać grę. ale co dalej ? co ma mój znajomy zrobić żeby mógł się poruszać postacią ? Z gory dziekuje za pomoc.

@edit. Dostrzegłem mały błąd w ułożeniu przycisków w zakładce "Dev"

Ostatnio edytowane przez Fany09 : 28-08-09 o 16:47.
RPG
Fany09 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 28-08-09, 19:14   #92
Topolas
Polna Bestia
 
Topolas awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2009
Posty: 74
Domyślnie

Cytat:
Napisał Fany09 Zobacz post
Mam pytanie. Otóż znajomy połączył sie z moim serwerem. Teraz jak włączyć gothica żeby wszystko dobrze działało ? Z postu którego autorem jest "topolas" wynika iż wystarczy wczytać grę. ale co dalej ? co ma mój znajomy zrobić żeby mógł się poruszać postacią ? Z gory dziekuje za pomoc.

@edit. Dostrzegłem mały błąd w ułożeniu przycisków w zakładce "Dev"
Zakładka Dev nie jest w ogóle potrzebna. Nie należy jej używać.
Po stworzeniu serwera:
Obaj gracze wpisują IP i łączą się z serwerem.
Za pomocą klienta włączają grę.
Wczytują jakiegoś save.
Czekają "około" 7 sekund aż klient załaduje NPC, którym będzie sterował gracz.
Gotowe...
UWAGA! Gracze nie mogą znajdować się od siebie zbyt daleko,
z nieznanych powodów po oddaleniu się od siebie graczy, nagle przestają siebie widzieć.

Jeżeli cały czas będą występować problemy, wyślij mi logi.
__________________

Ostatnio edytowane przez Topolas : 28-08-09 o 19:18.
RPG
Topolas jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 29-08-09, 14:01   #93
xardas145
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: lipiec 2008
Posty: 8
Domyślnie

A ja mam taki błąd


Wie ktoś jak to naprawić? Mam wyłączony firewall Windowsa i nie mam innego antiwira.
RPG
xardas145 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 29-08-09, 15:12   #94
meoW
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: sierpień 2009
Posty: 7
Domyślnie

Mam dokładnie to samo co Xardas. Macie jakieś na to rozwiązanie?
RPG
meoW jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 29-08-09, 15:29   #95
szymon1234
Krwiopijca
 
szymon1234 awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2009
Posty: 19
Domyślnie

Cytat:
Napisał Macrentofeth Zobacz post
Ukazał się gameplay z zamkniętych beta testów!

http://www.youtube.com/watch?v=hzFueqVdlVc

ChangeLog

jaki dziwne chodzi zrobiliście coś z tym?
RPG
szymon1234 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 29-08-09, 15:49   #96
Nrolavac
Czarny Goblin
 
Nrolavac awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2007
Posty: 143
Domyślnie

Mi ciągle przy włączaniu klienta pojawia się to:

Co mam z tym zrobić? Instalowałem kilka razy.
__________________

RPG
Nrolavac jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Multiplayer-Gothic jakieś wieści ? Herr Dyskusja 68 01-09-11 21:15
Multiplayer @Guru@ Pomoc 3 13-11-10 18:01
gothic multiplayer arena piotrekpipa Pomoc 0 18-10-10 21:42
Pomysł na multiplayer w kolejnym dodatku do Gothic Kid Rock Myrtana 1 21-11-05 14:25


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.