Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Modding > Pomoc w ukończeniu modów
Przeładuj stronę The Nightmare "Zły Sen"

Odpowiedz
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Nieprzeczytane 27-04-08, 22:38   #13
diegosawyer
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: kwiecień 2008
Posty: 1
Domyślnie Jak to uruchomić?

Wypakowałem programem ruskim .exe pliki do folderu z grą, później też łatkę polską i nie wiem jak to uruchomić. Jak włączam NK to mam NK a nie zmodyfikowaną wersję. Może w jakiś inny folder wypakować? Poradźcie coś...
RPG
diegosawyer jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 09-06-08, 21:50   #14
*AngeL*
Chrząszcz
 
*AngeL* awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2008
Skąd: Zambrów
Posty: 1
Angry Coś jest chyba nie tak...

Na wstępie chce was przeprosić jeśli już jest taki post. Jestem tu pierwszy raz.
Mam taki problem... ściągnęłam moda "Zły sen", zainstalowałam go, i uruchomiłam, na początku wszystko wydawało sie ok, menu sie pokazało itd. Włączyłam "nowa gra" lecz zamiast obrazu, widzę tylko czarne tło, na dole pasek życia i słyszę szum morza. Czasem tylko widzę prześwity mojej postaci.
I nie wiem co z tym jest nie tak!
Jeśli potrafilibyście pomóc, będę wdzięczna, i proszę co wyrozumiałość i cierpliwość

Pozdrawiam.
RPG
*AngeL* jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 10-06-08, 14:28   #15
Morph_93
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: czerwiec 2008
Posty: 1
Domyślnie

Witam mam pewien problem. Gdy jestem w jaskini gnomów, aby wejść do tego skarbca gnomów wstaję o północy. Podchodzę do obrazu i wymawiam zaklęcie, pokazuje się taki różowy dymek i nic się nie dzieje. Co mam zrobić? Może coś robię źle? Proszę o odpowiedź...
RPG
Morph_93 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 28-06-08, 10:58   #16
xardi95
Polna Bestia
 
xardi95 awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2008
Posty: 42
Question

a ja mam mały prblem otóż mam moda ale po rosyjsku
czy mógłby ktoś mi dać link do spolszczenia
z góry bardzo dziękuję

dobra mam polską wersję gry, ale mam mały problem a mianowicie gdzie mogę znaleśc ten magiczny kilof do otworzenia tej zawalonej jaskini?

Ostatnio edytowane przez xardi95 : 03-07-08 o 18:29.
RPG
xardi95 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 14-07-08, 08:51   #17
Milson
Chrząszcz
 
Milson awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2008
Skąd: Wrocław
Posty: 1
Domyślnie Delete

A ja mam pytanie jak usunąc tego moda i w ogóle jaką kolwiek modyfikacje, nie usuwając przy tym całego Gothica. Jesli to istotne to do odpalania uzywam GothicStarter 2.6.
RPG
Milson jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 16-07-08, 12:19   #18
Kruszek
Czarny Goblin
 
Zarejestrowany: sierpień 2004
Posty: 162
Domyślnie

Beznadzieja - niemal wszystkie pliki z grafiką mam uszkodzone - zamiast przedmiotów mam na ekranie gigantyczną pikselozę która kompletie uniemożliwia mi normalną grę - do tego część tekstur po prostu nie istnieje, także często wchodzę w "przepaść" stąpając po ziemi albo "lewituję" w powietrzu.
Na dodatek wystarczy na początku gry zdjąć pancerz paladyna i wyrzucić go z ekwipunku, potem jak nas "zrestartuje" to z miejca można założyć go na nowo - troszkę przeoczeń...
__________________
Kto za Innosem nie przepada, to niech zaraz mi stąd spada!

Ostatnio edytowane przez Kruszek : 16-07-08 o 12:24.
RPG
Kruszek jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 16-07-08, 13:02   #19
AddoN
Tunak Pierwszy
 
AddoN awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2005
Posty: 1 116
Domyślnie

Jakbyś przeczytał wcześniejsze posty w tym temacie, wiedziałbyś, że problem z teksturami rozwiązuje zwyczajne przeinstalowanie gry.
RPG
AddoN jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 19-07-08, 11:39   #20
bezi9999
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: lipiec 2008
Skąd: W myrthanie
Posty: 7
Domyślnie

Cytat:
Napisał Sługa Inosa Zobacz post
Hejka
Mam pytanie, bo właśnie ściągnołem tego moda i niewiem czy musze zaczynać gre od początku żeby mod zadziałał czy moge grać dalej.
Jeśli musze zaczynać gre od nowa to kiedy będzie wiadomo że mod działa. Bo z oficjalnego opisu wynika, że mod zaczyna się dopiero na statku na końcu gry po zabiciu smoka ożywieńca.

zacznij nową grę to powinieneś zacząć na opustoszałym statku
RPG
bezi9999 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 01-08-08, 22:34   #21
gothic_1999
Chrząszcz
 
gothic_1999 awatar
 
Zarejestrowany: sierpień 2008
Skąd: Z klasztoru Innosa
Posty: 12
Angry czarne tlo

ej jak uruchamiam gre to wtedy jest czarne tlo i pasek zycia przeinstalowalem gothica i nic kruka i to samo co mam robic?
RPG
gothic_1999 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 07-10-08, 10:01   #22
Adam Lordov
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: październik 2008
Posty: 21
Domyślnie

A ja mam taki problem że nie mogę tego zainstalować. Wybrałem katalog D/gry/Zły Sen i nazwa modu i się nie dało.Wybrałem także D/gry/gothic NK i nazwa modu i też się nie dało. Obojętnie który katalog wybiorę ni chce się zainstalować mi polska wersja modu.Grałem w rosyjską wersje i według mnie jest do bani.Może Polska wersja jest lepsza.Proszę o szybką odpowiedź.Podaje GG 8922531 , a jeżeli ktoś chce może mi pisać na e-mail adamgozdzik@interia.pl.

Ostatnio edytowane przez Adam Lordov : 31-03-10 o 11:14.
RPG
Adam Lordov jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 07-12-08, 23:03   #23
Pieczona Laga
Krwiopijca
 
Pieczona Laga awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2008
Posty: 26
Domyślnie

Cytat:
Napisał marcinsud Zobacz post
mam problem jestem już w wieży Xardasa, a w niej jest taki mały czarownik co mnie traktuje kulą ognia, wie ktoś co z nim zrobić bo mieczem nie mogę go zabić?
Wiesz co, trudno mi to przechodzi przez gardło, ale jest to jedna z tych niewielu rzeczy w modach do G2NK, których nie rozgryzłem. Próbowałem ze zwojami magii lodu, mieczem, młotem, magią runiczną, zwojami przemian w różne zwierzęta, łukiem, kuszą... No i nic. Lepiej temu po prostu nie wchodzić w drogę.
RPG
Pieczona Laga jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 08-12-08, 06:37   #24
Ichigo-Kurosaki
Czarny Goblin
 
Ichigo-Kurosaki awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2008
Skąd: Kutno
Posty: 191
Wyślij wiadomość przez Skype™ do Ichigo-Kurosaki
Domyślnie

Cytat:
Napisał *AngeL* Zobacz post
Na wstępie chce was przeprosić jeśli już jest taki post. Jestem tu pierwszy raz.
Mam taki problem... ściągnęłam moda "Zły sen", zainstalowałam go, i uruchomiłam, na początku wszystko wydawało sie ok, menu sie pokazało itd. Włączyłam "nowa gra" lecz zamiast obrazu, widzę tylko czarne tło, na dole pasek życia i słyszę szum morza. Czasem tylko widzę prześwity mojej postaci.
I nie wiem co z tym jest nie tak!
Jeśli potrafilibyście pomóc, będę wdzięczna, i proszę co wyrozumiałość i cierpliwość

Pozdrawiam.




Mam taki sam problem.A dokladniej mialem.Zapisz gre , wyjdz z gothica , wejdz i kliknuij na wczytanie gry i to bedzie dzialac.
__________________
Chcesz jakieś kody do jakiejkolwiek gry?? Pisz na pw , e-mail lub na gg (na tym ostatnim jestem najczesciej). Możesz też pisać na skype ale nie obiecuje że wejde na skypa.
www.drmpteam.aaf.pl
www.gothickomiksy.mojeforum.net
Zapraszam!!
RPG
Ichigo-Kurosaki jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
w jaki sposob "podejrzec" kod przedmiotu, ktory lezy na ziemi Eurynomos_III Pomoc 4 06-12-08 00:02
Regulamin "Quiz Gothic" i "Coś smiesznego" Donovan Hyde Park 1 17-03-06 13:30
Gra "Chrome" a serial "Kryminalni" Bubby Gry 10 13-06-05 20:57


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.