![]() |
#1 | |
Kąsacz
|
![]() Powiedzcie co się bardziej opłaca, wykuwać miecze hartowane krwią smoka czy po prostu kupić np. smoczą zgubę ???? Mam problem bo nie wiem czy opłaca mi się wracać do Górniczej Doliny po krew (nie miałem takiej umiejętnośći jak zabijałem smoki) czy dać sobie spokój i jechać dalej z akcją
![]()
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Golem
|
![]() To zalezy ktore z mieczy, ogolnie nie polecam. Moze jedynie skusic dmons (duze magiczne ostrze na smoki), ale na to i tak nie trzeba przeznaczyc zadnego pkt. um. (po wizycie w podziemiach klasztoru w 5 rozdziale i przeczytania almanachu dostaniesz odpowiednia umiejetnosc - oczywiscie tylko grajac jako lowca smokow).
Lepiej na poczatku kazdego rozdzialu przejsc sie po kupcach. Smocza krew jest potrzebna do wykucia duzego magicznego ostrza na smoki, wiec wroc po nia koniecznie.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Skazaniec
|
![]() Cytat:
![]() |
||||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Kąsacz
|
![]() To zalezy jak Ci sie gra :wink: Ja cała gre przeszedłem na Smoczej Zgubie i nie było jakoś trudno
![]()
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
który miecz wam się naj bardziej podoba | Eto001 | Dyskusja | 153 | 30-03-12 23:46 |
U kogo opłaca się być czeladnikiem w khorinis | Paladyn Aro | Porady i triki | 77 | 23-06-06 14:15 |