![]() |
#74 | |
Berserker
|
![]() Dzięki. Heh, jak wsadzić runę do magicznego miecza (znaczy jak to "klawiszologicznie" zrobić)? Tzreba przy jakims warsztacie czy jak? Jakiś poziom kowalstwa znać? I jaka runa się najlepiej w tym mieczu sprawdza? Czy opłaca się wbijać kręgi magii na maksa, czy najlepsza jest runa z niższego poziomu?
I pytanko. Jak zrobiliście to zadanie z wybijaniem orków, co daje je ta jaszczurka po naładowaniu miecza? Leźć za mną nie chciała, została tam gdzie stała na początku. Mimo że wcześniej wybiłem tę osadę orków (za bramą też) polazłem tam sam i wytłukłem kilku generałow i "starszego orka", które tam się pojawiły. Nie mogłem wejść tylko za kraty, bo mimo że widziałem dźwignię, nie mogłem jej ruszyć. Po wybiciu wróciłem do jaszczurki na bagna i nie mam żadnej opcji dialogowej.
Ostatnio edytowane przez Smutas : 05-01-14 o 19:45. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |||
Golem
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez najemnikrav : 05-01-14 o 20:26. |
|||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Czarny Goblin
|
![]() Miał ktoś, z was problemy z zadaniem "Szpieg Gomeza"? Rozmawiałem ze wszystkimi w obozie, potem z Cavalornem i znów ze wszystkimi w obozie tj.: Śwista, Rączka, Tony, Aidan, Ratford, Vam, Quentin, Fisk, Snaf, Fox, Drax, Mark, Abel. Reszta nie ma opcji dialogowych. Jeżeli to kolejny bug, to czy ma on wpływ na dalszą fabułę?
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |||
Berserker
|
![]() Cytat:
I zaraz szlag mnie trafi, bo ni cholery nie mogę kodu wpisać. Przykładowo kod na eliksir: ItFo_Potion_Strenght_03 wskakuje mi ten "insert" a co mam potem wpisać??????? Po spacji czy bez? Czy duże litery są ważne? Cytat:
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | ||
Golem
|
![]() Cytat:
|
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Czarny Goblin
|
![]() Obicie Rączki popchnęło zadanie do przodu, wielkie dzięki. Niestety mam następny problem. Skąd wziąć mapę dla Skorpiona? U handlarzy w OR żadnej nie ma a poradniku nawet nie ma takiego zadania.
Ostatnio edytowane przez Lemmy : 06-01-14 o 13:42. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | ||
Berserker
|
![]() Cytat:
Ale szlag trafił granie. Zacząłem 5 rozdział, porobiłem sobie kilka zapisów i nie mam poprzednich. I nagle po odpaleniu gry wszystkie zapisy mi się wywalają pod koniec wczytywania. Próbowałem z każdym po kilka razy. G1 wraz z modem poszedł w kosmos....
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | ||
Golem
|
![]() Cytat:
Najlepiej robić sobie savy bezpieczeństwa co parę godzin żeby uniknąć takich sytuacji i zapisywać je sobie np. na pulpicie. |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Premiera US | Assargadon | ArcaniA: Upadek Setarrif | 6 | 21-02-11 23:22 |
QuestPack 4 PL - premiera puka do drzwi | Macrentofeth | Pomoc Techniczna [G3] | 21 | 28-08-10 15:28 |
Niewykończony miecz - co dalej? | Jacold | Pomoc | 3 | 22-11-09 17:43 |
Premiera | Xanas | Ogólna dyskusja | 8 | 02-08-09 01:23 |
Odłączony prąd podczas zapisywania [G1] | player | Pomoc techniczna | 4 | 25-07-09 12:45 |