Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Pomoc techniczna > Pomoc Techniczna [G3]
Przeładuj stronę Problem z uruchomieniem Zmierzchu Bogów

Odpowiedz
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 17-10-12, 16:02   #1
KlimekPL
Cieniostwór
 
KlimekPL awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2012
Posty: 539
Domyślnie Problem z uruchomieniem Zmierzchu Bogów

Forumowa wyszukiwarka ani google nie potrafiły odpowiedzieć na moje pytanie, więc jestem zmuszony założyć temat z prośbą o pomoc.
Przy uruchamianiu Zmierzchu Bogów wyskakuje taki error:

Nie wiem, co jest tego przyczyną.

Win XP
RAM 3GB
Intel E6300 2.8
Radeon 4650

Zainstalowałem Communita Patcha do tej gry. A poza tym gra mi się normalnie uruchamiała, gdy miałem ją poprzednio zainstalowaną. Teraz znowu naszło mnie coś, aby jednak ukończyć tą grę więc zainstalowałem po raz drugi, ale o dziwo nie chce się uruchomić. Mam oryginalną płytę.
__________________


RPG
KlimekPL jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 17-10-12, 19:23   #2
mattd1985
Jaszczur
 
mattd1985 awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2012
Skąd: Gdańsk
Posty: 242
Domyślnie

A poprzednio jak jeszcze gra działała miałeś zainstalowanego jakiegoś patcha czy sama podstawka? Instalowałeś w między czasie jakiegoś SP, to czasami też może powodować problemy z grą.
RPG
mattd1985 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 17-10-12, 19:25   #3
KlimekPL
Cieniostwór
 
KlimekPL awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2012
Posty: 539
Domyślnie

No teraz też zainstalowałem CP do ZB.
Instalowałem jeszcze wcześniej SP 1.4 do NK ale czy to ma coś do rzeczy?
__________________


RPG
KlimekPL jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 17-10-12, 19:37   #4
mattd1985
Jaszczur
 
mattd1985 awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2012
Skąd: Gdańsk
Posty: 242
Domyślnie

Może przeinstaluj grę i spróbuj uruchomić bez instalowania żadnych łatek. Jak to nie pomoże to ewentualnie format, tylko czy opłaca się to robić dla jednej gry.
RPG
mattd1985 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 17-10-12, 20:17   #5
KlimekPL
Cieniostwór
 
KlimekPL awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2012
Posty: 539
Domyślnie

Format to opcja ostateczna i gdybym miał to robić to nie prosiłbym o poradę na forum.
__________________


RPG
KlimekPL jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 17-10-12, 20:50   #6
mattd1985
Jaszczur
 
mattd1985 awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2012
Skąd: Gdańsk
Posty: 242
Domyślnie

Cytat:
Napisał KlimekPL Zobacz post
Format to opcja ostateczna i gdybym miał to robić to nie prosiłbym o poradę na forum.
Zdaje sobie sprawę, że format to ostateczność, ale skoro gra wcześniej działała to jest duże prawdopodobieństwo że to jednak wina systemu. Jakiego masz Service Packa? Może jakiś proces albo aplikacja blokuje Gothica. Szczerze wątpię żeby ktoś podpowiedział coś więcej na ten temat, chyba że ktoś miał identyczny problem i go rozwiązał.
RPG
mattd1985 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Dźwięk w Zmierzchu Bogów. Phoenix616 Pomoc Techniczna [G3] 1 27-12-11 18:41
Problem z uruchomieniem kaszalot30 Pomoc Techniczna [G3] 4 03-03-11 22:48
Wytrzymałość w Gothic III a w Zmierzchu Bogów beszta Pomoc 11 20-04-09 00:40
Problem z Uruchomieniem karolq Pomoc 3 10-10-07 22:18
Problem....z uruchomieniem Don Diego Pomoc techniczna 6 08-04-07 17:28


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.