Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Modding > Pomoc w ukończeniu modów
Przeładuj stronę Problem z bronią

Zamknięty Temat
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Nieprzeczytane 12-06-10, 09:16   #1
Wizzardzik
Czarny Goblin
 
Wizzardzik awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2009
Skąd: z Ginko
Posty: 106
Post Problem z bronią

(Jeżeli taki temat był to przepraszam ale nigdzie nie znalazłem)Witam jestem w podziemiach pradawnych zacząłem szukać ziół no i ide na podziemne ścierwojady wyjmuję broń i zamiast trzymać broń jak mistrz (60%) to trzymam jak brak w dwóch rękach i moje pytanie jest takie : Czy da się temu zaradzić by trzymać broń jako mistrz bo jako brak to nie umiem za bardzo grać ?
__________________
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli jesteś w tych 11% wklej to do podpisu

RPG
Wizzardzik jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 12-06-10, 11:02   #2
Surmolex
Kąsacz
 
Surmolex awatar
 
Zarejestrowany: listopad 2009
Posty: 351
Domyślnie

można przestać grać na kodach
RPG
Surmolex jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 12-06-10, 11:14   #3
Stalker_wilk
Zębacz
 
Stalker_wilk awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2010
Posty: 409
Domyślnie

Da się zaradzić rozumiem że grasz na kodach i użyłeś edit abilities ustaw umiejętność używania broni na 59% potem uruchamiasz konsolę i wpisujesz insert ch pogadaj z nim i naucz się umiejętności +1 lub więcej wtedy będziesz trzymał bron normalnie nie koniecznie musisz korzystać z insert ch możesz uczyć się od nauczycieli z tabliczek to jeśli chodzi o 2 częśc

jeśli masz w 1 musisz wpisać insert ch i zresetować umiejętności innego sposobu nie znam
RPG
Stalker_wilk jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 12-06-10, 12:10   #4
Wizzardzik
Czarny Goblin
 
Wizzardzik awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2009
Skąd: z Ginko
Posty: 106
Smile

Ok już sam rozwiązałem ten problem wystarczyło wczytać zapis w koloni a potem w podziemiach a i nie gram na kodach sam z trudem i dalej trudem wbijam 30lv (mam 28 ;p) i z 60pkt do rozdania


P.S to jest temat o Mrocznych Tajemnicach modzie do G1
__________________
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli jesteś w tych 11% wklej to do podpisu

RPG
Wizzardzik jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 12-06-10, 20:49   #5
gorn1922
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: maj 2010
Posty: 44
Domyślnie

mam pytanie.

nauczyłem się broni dwuręcznej na 55% i siłę mam 150 (V rozdział). dlaczego jak atakuję diega, miltena itp to ich uszkadzam?

z ciekawości uruchomiłem marvina i wpisałem edit focus. jednak nieśmiertelność była poprawnie włączona (flagh = 2).

czy to jakiś bug?
RPG
gorn1922 jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 12-06-10, 21:07   #6
paladyn88
Jaszczur
 
paladyn88 awatar
 
Zarejestrowany: maj 2010
Skąd: Khorinis
Posty: 205
Domyślnie

A masz uriziel ?
Jeśli tak to możesz ich uszkadzać
__________________
Niech Innos będzie z wami!
RPG
paladyn88 jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 13-06-10, 11:00   #7
gorn1922
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: maj 2010
Posty: 44
Domyślnie

zwykłą bronią. toporem czy mieczem, zawsze ich uszkadzam. później jak się gdzieś teleportuje i wracam na drugi dzień do nich to dalej są uszkodzeni. gorn na pewno w tej nocy spał bo widziałem go w chacie, lecz nadal jest uszkodzony.
RPG
gorn1922 jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 13-06-10, 12:51   #8
Wizzardzik
Czarny Goblin
 
Wizzardzik awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2009
Skąd: z Ginko
Posty: 106
Domyślnie

A przeszkadza ci że są uszkodzeni? jak tak to użyj kodów
__________________
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli jesteś w tych 11% wklej to do podpisu

RPG
Wizzardzik jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 14-06-10, 14:51   #9
gorn1922
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: maj 2010
Posty: 44
Domyślnie

po prostu chcę wiedzieć czy da się z tym coś zrobić.
wystarczy że pokonam każdego z przyjaciuł i mam 4 x 9990 doświadczenia, a to raczej nie uczciwe.
RPG
gorn1922 jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 14-06-10, 16:45   #10
Kruk_55
Polna Bestia
 
Kruk_55 awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2009
Skąd: Nowy Targ
Posty: 81
Domyślnie

mnie się to nigdy nie przytrafiło. A to w GI? Bo jak tak to może błąd twórców?
RPG
Kruk_55 jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 14-06-10, 18:43   #11
paladyn88
Jaszczur
 
paladyn88 awatar
 
Zarejestrowany: maj 2010
Skąd: Khorinis
Posty: 205
Domyślnie

No pisze on przecież że w G1 możliwe że to jakiś bug
__________________
Niech Innos będzie z wami!
RPG
paladyn88 jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 04-09-10, 12:40   #12
Elem
Zindoktrynowany
 
Elem awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2008
Skąd: Strefa Mroku
Posty: 2 130
Domyślnie

Rozwiązanie w przyklejonych.

http://forum.gothic.phx.pl/showthread.php?t=32276
__________________
Podziemie Uczeń Miecza | Inkwizycja Adept
RPG
Elem jest offline  
Góra
Zamknięty Temat


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
bug z bronią xilk Porady i triki 2 27-11-04 16:46
Problem z bronią dystansową Avatar Pomoc 4 06-09-04 22:26


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.