Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Gothic > Pomoc
Przeładuj stronę Gothic - sterowanie

Zamknięty Temat
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 04-06-10, 20:18   #1
Janik
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: lipiec 2009
Skąd: "później mówiono, że człowiek ten nadszedł od północy"
Posty: 40
Domyślnie Gothic - sterowanie

Witam. Mam pewne pytanie. Czy ktoś z Was grał kiedyś w Gothica bez myszki? Da się tak grać? PC padł, myszkę do laptopa trzeba specjalną. Proszę, napiszcie czy da się grać bez myszki. Z góry dzięki.
__________________
Życie grozi śmiercią!!!!!!
-----------------------------------------------------
Requiem aeternam dona eis, Domine - Ryszard Riedel†
RPG
Janik jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 04-06-10, 20:19   #2
Macrentofeth
slugabeliara
 
Macrentofeth awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2008
Skąd: Rząd
Posty: 1 922
Domyślnie

A nie masz napisane w instrukcji?
__________________
ŚP - POdziemie - Uczeń Miecza


Gothic Multiplayer | Gothikowy Celebryta | ELEX
RPG
Macrentofeth jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 04-06-10, 20:33   #3
Mroczny_Paladyn
 
 
Mroczny_Paladyn awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2010
Skąd: /root
Posty: 726
Domyślnie

Oczywiście że się da. Sam wcale nie używam myszki i jakoś na tym nie ucierpiałem. Sterujesz strzałkami alko WASD.
__________________

Deum De Deo, I am God...

RPG
Mroczny_Paladyn jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 04-06-10, 20:34   #4
Janik
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: lipiec 2009
Skąd: "później mówiono, że człowiek ten nadszedł od północy"
Posty: 40
Domyślnie

Hmm, w wymaganiach sprzętowych nie napisano myszki, ale ja chcę się dowiedzieć, jak się gra bez myszki (zwalenie czy ujdzie).

ok, dzięki za odpowiedź.
__________________
Życie grozi śmiercią!!!!!!
-----------------------------------------------------
Requiem aeternam dona eis, Domine - Ryszard Riedel†
RPG
Janik jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 05-06-10, 12:14   #5
Xarr
Krwiopijca
 
Xarr awatar
 
Zarejestrowany: maj 2010
Skąd: jesteś?
Posty: 53
Domyślnie

dokładnie.Myszka w gothicu nie jest raczej potrzebna ja jedynie myszki uzywam w 2 częsci gothica do dokładnego rozglądania się ale tak jak napisał Mroczny_Paladyn możesz używać WASD lub strzałkami
RPG
Xarr jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 05-06-10, 13:24   #6
karnas
Polna Bestia
 
karnas awatar
 
Zarejestrowany: luty 2010
Posty: 136
Domyślnie

W Gothicu 1-2 obraz automatycznie obraca sie wraz z bohaterem i do tego nie potrzeba za bardzo myszki tak jak np. w Gothicu 3, tam bez myszki trudno sie obejsc. Wiec spokojnie gry sobie nie popsujesz grajac bez myszki w dwie pierwsze czesci.
__________________
RPG
karnas jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 05-06-10, 20:52   #7
Deemo
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: luty 2010
Posty: 27
Domyślnie

Jaka specjalna myszke chcesz do laptopa?
Przeciez do laptopa wystarcza zwykla myszka z USB.
RPG
Deemo jest offline  
Góra
Zamknięty Temat


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Sterowanie sebastian.stepien5 Porady i triki 6 16-05-10 20:46
Sterowanie lewitacją Smutas Pomoc 1 09-10-09 17:57
Sterowanie z Gothic 2 ? GreenGo Pomoc 6 20-05-07 13:53
Sterowanie LIMEK Pomoc techniczna 5 31-03-07 00:57


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.