Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Gothic II > Pomoc
Przeładuj stronę Świecące przedmioty...

Odpowiedz
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 01-09-07, 16:57   #1
Marcuos
Czarny Goblin
 
Marcuos awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2007
Skąd: Khorinis
Posty: 124
Domyślnie Świecące przedmioty...

Siemka. Odrazu przejde do rzeczy. Więc chodzi oto, że w GII mam problem z róznymi przedmiotami, chodzi oto, że one świecą, inaczej migają, próbowałem zmieniać różne rzeczy w opcjach, ale nie udało mi sie, więc bardzo prosze o pomoc ...
__________________
"Otworzyliśmy portal do nieznanych krain, opuściliśmy ten świat na zawsze, co nas tam czeka? To już inna historia. Jedno jest pewne, wszystko będzie w porządku..."
RPG
Marcuos jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 02-09-07, 09:45   #2
Darth Xardas
Polna Bestia
 
Darth Xardas awatar
 
Zarejestrowany: sierpień 2007
Skąd: Trzebinia
Posty: 31
Domyślnie

przedmioty sie podświetlają jak damy taka opcje w menu... ale żeby świeciły??? Pierwsze słysze... Może ten przedmiot to pochodnia co???
RPG
Darth Xardas jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 02-09-07, 11:54   #3
patok
Kąsacz
 
patok awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2007
Skąd: Khorinis
Posty: 199
Wyślij wiadomość przez Skype™ do patok
Domyślnie

pewnie chodzi o magiczny łuk

albo że są podświetlone ... niby jak inaczej można to wytłumaczyć
__________________




Liga Ochrony Cieniostworów
RPG
patok jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 02-09-07, 13:27   #4
Sturmovik
Wilhelm Strasse
 
Sturmovik awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2007
Posty: 933
Domyślnie

Chodzi mu o to,że kolor tekstur przedmiotów zmienia się z normalnego na jasny,błyszczący,często sprawiający wrażenie fluorescencyjnego,np. u mnie ławka,na której siedzi Regis,przybrała kolor jaskrawozielony,albo bronie orków były jaskrawoczerwone.Albo u niego są po prostu bardzo jasne,i przy tym migają.A wy tu od razu o pochodniach...Robicie z niego wała,który nie wie,że pochodnia albo,,Magiczny Łuk"się świecą.Sądzę,że chyba jednak wie.
__________________
RPG
Sturmovik jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 02-09-07, 14:15   #5
patok
Kąsacz
 
patok awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2007
Skąd: Khorinis
Posty: 199
Wyślij wiadomość przez Skype™ do patok
Smile

z tego co wnioskuję... to jakiś błąd tekstur ale skoro pan UP powiedział to, zapewne wie też jak to naprawić
__________________




Liga Ochrony Cieniostworów
RPG
patok jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 02-09-07, 18:13   #6
Sturmovik
Wilhelm Strasse
 
Sturmovik awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2007
Posty: 933
Domyślnie

No skoro mistrz skryptów,,Patok"nie wie,jak to naprawić....Niestety,nie wiem jak rozwiązać problem tych tekstur normalnym sposobem,u mnie skutkowało wyłączenie i włączenie ponownie gry,a jeśli tobie nie podziała,to reinstalacja gry(prawie)na pewno rozwiąże ten problem.
Do postu poniżej:Czytałem twoje posty w wątku,,Czy ktoś widział stado ptaków?"i uśmiałem się,jak chciałeś umieścić tak sobie kilkoma skryptami smoki na niebie.Powiedziałeś,,Kilka skryptów i sprawię,że na niebie będą latać smoki"...Tjaaa...Oczywiście twoje przechwałki zostały zaraz zdementowane przez znających się na rzeczy użytkowników.Nie wiem,jak chciałeś to zrobić,i szczerze bym podziwiał kogoś,komu by się to udało.Chyba,że da się tak zrobić,że stworzysz skrypt(y),i bach!-na niebie zobaczę stado lodowych smoków.To by był wyczyn,nie ma co.Dlatego,,Mistrz Skryptów"...Capisci,my (fla)master?
__________________

Ostatnio edytowane przez Sturmovik : 02-09-07 o 22:28.
RPG
Sturmovik jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 02-09-07, 19:26   #7
patok
Kąsacz
 
patok awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2007
Skąd: Khorinis
Posty: 199
Wyślij wiadomość przez Skype™ do patok
Domyślnie

tak na uboczu ^^ kto ci wcisnął kit że jestem mistrzem skryptów bo ja nie xDD

trochę grzebałem bo myślałem by moda zrobić ale stwierdzałem że sam nie zrobię a grupy szukać nie będę...

ale dość już off-topa
__________________




Liga Ochrony Cieniostworów
RPG
patok jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 02-09-07, 19:36   #8
Marcuos
Czarny Goblin
 
Marcuos awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2007
Skąd: Khorinis
Posty: 124
Domyślnie

Chodzi o to że te przedmioty migają, tzn. robią sie jasne i ciemne, i tak migają, ostatnio jak miałem gothica, to tak nie było, teraz jak zainstlowałem, to tak sie podziało, i to jest GII a nie noc kruka, jak napisał patok że to świecący łuk.
__________________
"Otworzyliśmy portal do nieznanych krain, opuściliśmy ten świat na zawsze, co nas tam czeka? To już inna historia. Jedno jest pewne, wszystko będzie w porządku..."
RPG
Marcuos jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Przedmioty !!! ptfromscr Pomoc 3 06-07-07 13:05
Świecące Coś Ivellios Pomoc 8 14-05-05 23:51
Przedmioty Karras Hyde Park 55 04-11-04 20:34


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.