Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Inne > Hyde Park > Gry
Przeładuj stronę World Of Warcraft

Odpowiedz
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 24-12-04, 19:04   #13
Varder
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: sierpień 2004
Skąd: Z domu
Posty: 24
Domyślnie

GRA JEST EKSTRA! Piekna grafika. Nie nudno. Nie no az szkoda mowic. Mozna przeleciec zeppeliny na inny kontynent!!! ZA DARMO!!!! A po za tym roi sie od stworow i walczy samo. Narazie najlepszy stwor to raptor Jeszcze nie pokonalem go

A oto kilka screenkow:
Załączone Grafiki
File Type: jpg o_041224_105652_14_.jpg (61.0 KB, 140 wyświetleń)
File Type: jpg o_041224_092931_68_.jpg (110.2 KB, 155 wyświetleń)
File Type: jpg o_041224_090054_10_.jpg (59.6 KB, 121 wyświetleń)
__________________
Niech Innos ma was w swej opiece!
RPG
Varder jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 25-12-04, 11:10   #14
Talamon
Zbanowany
 
Zarejestrowany: październik 2004
Skąd: Szczecin
Posty: 49
Domyślnie

To wszystko brzmi super! Właśnie przeczytałem artykuł w CDA o WoW. Screeny są super. Mam nadzieję, że (chociaż to nie mozliwe) CDP załatwi Polakom jakiś niższy abonament.

ps. W WoW steruje się za pomocą klawiatury i myszki czy samej myszki?
RPG
Talamon jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 25-12-04, 11:47   #15
Ashar
Zębacz
 
Zarejestrowany: listopad 2003
Skąd: Teldrassil
Posty: 297
Wyślij wiadomość przez AIM do Ashar
Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Talamon@Dec 25 2004, 10:10 AM
ps. W WoW steruje się za pomocą klawiatury i myszki czy samej myszki?
130181
hmm...bez klawiatury raczej dalo by sie grac (a bez myszki to juz chyba w ogole ) ale....zanim urzylbys jakiegos czaru wchodzac w ksiege zaklec to by nie dosc ze szlag trafial to by cie zaraz zabili a tak to przenosi sie czary z ksiegi na pasek u dolu ekranu
czary uaktywnia sie albo najechaniem na nie myszka i klik albo wciska sie odpowiadajacy czarowi numer na klawiaturze i wtedy automatycznie rzuca sie czar.....ale zalezy tez jaki to czar....czy jakas bariera/klatwa czy jakis czar ofensywny ale zalezy to glownie od tego czy postac na ktora chcemy rzucic czar jest podswietlona czy nie

pan Varder wyzej podal kilka screenow i widze ze (hehehe) koles tam gdzie powinny byc czary dal sobie jedzenie i teleporty :P
na to przenaczone sa glownie te klawisze - i = a 1-0 to daje sie pod czary ale to juz jak kto chce
__________________
We don't need no education.
No dark sarcasm in the classroom.
Teachers, leave those kids alone.
Hey, Teacher, leave us kids alone!

The Twin Blades of Azzinoth
Frostmourne,The Blade of Arthas
RPG
Ashar jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 31-12-04, 01:15   #16
Pogromca Blon
Jaszczur
 
Zarejestrowany: maj 2004
Skąd: Poznań
Posty: 136
Domyślnie

Raczej nie bede grac w WoWa bo uwazam ze to zdzierstwo, ale widzialem gre u kolegi i musze przyznac ze jest dobra. Przy okazji mam pytanie: czy to prawda, że w WoW stworzono najwiekszy swiat w historii gier komputerowych ??
__________________
[Byly czlonek Podziemia Beliara]

"...Open Your Mind For The Different View
And Nothing Else Matters
Never Careful For What They Do..."
RPG
Pogromca Blon jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 31-12-04, 01:42   #17
Redeemer
Pan Cienia
 
Zarejestrowany: grudzień 2004
Skąd: Katowice - Centrum
Posty: 306
Wyślij wiadomość przez AIM do Redeemer
Domyślnie

Skoro tak mówią Ja nie wiem dokładnie. I tak GIII będzie miał większy :P. Co do samej gry raczej nie kupie. Przy moim łączu...eh...
__________________
Niegdyś znany jako Gold Dragon.
RPG
Redeemer jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 31-12-04, 11:21   #18
Ashar
Zębacz
 
Zarejestrowany: listopad 2003
Skąd: Teldrassil
Posty: 297
Wyślij wiadomość przez AIM do Ashar
Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Gold Dragon@Dec 31 2004, 12:42 AM
Skoro tak mówią Ja nie wiem dokładnie. I tak GIII będzie miał większy :P. Co do samej gry raczej nie kupie. Przy moim łączu...eh...
132726
co do swiata....no w koncu MMORPG wiec swiat musi byc ogromny ale czy najwiekszy jaki dotychczas zrobili....pewnie tak....o innej grze niczego takiego nie slyszalem
a co do twojego lacza....to chodzi ci oto ze masz za wolne?
jesli tak to sie nie przejmuj.....ludzie mowia ze gdzies tam wyczytali ze mozna bedzie grac nawet na modemie (tylko wiadomo jakie pozniej beda rachunki :P )
ja mam lacze bodajze 128 i mi laguje nieraz jak jasna cholera ale....przez to ze jest kupa ludzi
w USOB jak gralem...lagi byly niemilosierne czasami ale to nie koniecznie byla wina lacza:
-no US jest dosc daleko i napewno sygnal szedl dluzej niz bedzie szedl na europejkie serwery
-w USOB gralo ponad 500 tysiecy ludzi i bylo cos ponad 30 serwerow (gralem na 20) a teraz jeste niewiele ponad 400 tys ludzi a serwerow jest.....cos pod 90 wiec oznacza to mniej ludzi na serwie, mniej przeciazen serwera wiec duzo mniej lagow
jesli mniej wiecej tak samo bedzie w europie (z serwerami) to nie ma praktycznie mozliwosci ze beda lagi
no chyba ze podczas raidow na przeciwna rase gdzie ludzi jest masa to wtedy serw moze zwolnic
pozatym....placisz za wowa wiec i wymagasz i blizz napewno dolozy wszelkich staran zeby ci sie gralo jak najlepiej bo przezciez wlasnie za to placisz czyli ich utrzymujesz
ja sie o lagi nie boje i jesli nie masz modemu mozesz smialo sprobowac zagrac najwyzej pozniej spzredasz komus gierke bo chetnych napewno bedzie duzo
__________________
We don't need no education.
No dark sarcasm in the classroom.
Teachers, leave those kids alone.
Hey, Teacher, leave us kids alone!

The Twin Blades of Azzinoth
Frostmourne,The Blade of Arthas
RPG
Ashar jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 31-12-04, 20:24   #19
Krwawy-Nekromanta
Jaszczur
 
Krwawy-Nekromanta awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2004
Skąd: Z tronu twierdzy Poszukiwaczy.
Posty: 210
Domyślnie

Przepraszam jeśli pominąłem a ktoś to pisał : Przeciesz po kupnie WoW mamy jeden miesiąc grania gratis. Więc coś tu nie pasuje ;(.
RPG
Krwawy-Nekromanta jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 01-01-05, 20:58   #20
Varder
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: sierpień 2004
Skąd: Z domu
Posty: 24
Domyślnie

Wczoraj jak gralem w wowa to bylem w takim miescie crossroads I tam urzadzalem przyjecie tanca Nudzilo mis sie i mialem jakas chorobe to tanczylem. Pozniej przyszedl do XR jakis gosc z 60 poziomem :P :P I chciamlem zobaczyc jak sie z nim bije, i wystaqwilem mu pojedynek Najpierw uciekal jak tchorz a ja za nim latalem jak jakis owad, bo dostawal po 2 obr. W koncu go to znudzilo wyjal luk, strzelil i umarlem, a w pojedynkach nie umiera sie Pozniej spotkalem go jeszcze raz, rzeczy mialem barzdzo zepsute i potrzebowalem pieniedzy za naprawe. piowiedzialem mu"DAJ MI KASE NA NAPRAWE!!" I dal mi 1ZLOTYLOLLOOL

Mam mnostwo kasy. Jak jeszcze raz spotkam takiego gostka tak samoo zrobie.

A pozatym mam 18piozo
__________________
Niech Innos ma was w swej opiece!
RPG
Varder jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 01-01-05, 23:49   #21
huk
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: listopad 2004
Skąd: z podziemi
Posty: 4
Domyślnie

widze ze wow jest bardzo popularny sam w niego gram jest super ale trudno bylo wytrzasnąć darmowy server bo mi sie nie oplacza placiuć ea gamesowi 50 zl miesięcznie

Do tej gry nie ma darmowych serwerów :P - Sad Statue
RPG
huk jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 02-01-05, 10:37   #22
Mr_Sniadanko
Czarny Goblin
 
Zarejestrowany: kwiecień 2004
Skąd: Okolice Opola
Posty: 131
Wyślij wiadomość przez AIM do Mr_Sniadanko Wyślij wiadomość przez MSN do Mr_Sniadanko
Domyślnie

Ashar a ty masz pełną wersyje ? :>
bo ja na wersjach beta Pocinałem ja pierdziele jakbym mial kase to bym kupił ale szkoda...szczerze mowiąc poczekam na pirackie serwy i wtedy sie zobaczy :P
Btw: Łatwo sie zdobywa LVLe?
Btw2: Widziałem filmik (chyba z Blizza siorbnełem) jak ... moze nawet z 40 graczy poszło w jednej grupie (wydaje mi sie że byla kazda rasa i klasa) zaatakować Upiornego władce. Udałobyim sie gdyby ten pan nie miał takiego spella jak ... (huj wi nazwe) Deszcz Inferno :P ehhh.... Fajnie ich zmasakrował :P

i Raczej nie robie sobie nadzieji zeby taki CDP zniżył cene
Kazdy chce ZArobic
__________________
-BECOME YOUR DESTINY- ~Q~L~I~M~A~X~
RPG
Mr_Sniadanko jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 02-01-05, 18:08   #23
Ashar
Zębacz
 
Zarejestrowany: listopad 2003
Skąd: Teldrassil
Posty: 297
Wyślij wiadomość przez AIM do Ashar
Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Mr_Sniadanko@Jan 2 2005, 09:37 AM
Ashar a ty masz pełną wersyje ? :>
bo ja na wersjach beta Pocinałem ja pierdziele jakbym mial kase to bym kupił ale szkoda...szczerze mowiąc poczekam na pirackie serwy i wtedy sie zobaczy :P
Btw: Łatwo sie zdobywa LVLe?
133954
mam tego klienat z OBUS...to tak jakbys mial full wersje
narazie pykam na OBKR ale mam pelna wersje w 100% zapewniona bo mi wujek zakupil w US i moge juz od dawna pykac na US serwerach bo mi cd-keya przyslal (tak jak prosilem) ale wole go zamienic na cd-keya europejskiego i grac pozniej na europejskich serwerach
co do pirackich serwerow.....szkoda czekac
dlaczego?nigdy nie dorownaja serwerom blizza
na takim serwie bedziesz mogl zwiedzac tylko swiat....nie wiele wiecej bedzie zrobione gdyz jest to strasznie pracochlonne
widzialem kod/skrypt jednego przedmiotu jaki trzeba napisac zeby dany przedmiot znajdowal sie we wlasciwym miejscu (wszystkie przedmioty...ich polozenie,statystyki sa zapisane na serwerach blizza....nie w grze ktora masz zainstalowana)....kod ten zajmowal cos kolo strony w wordzie (dla jednego przedmiotu) wiec watpie zeby piracki serwer mogl chociaz w jakims ulamku dac to co moglby ci dac serwer blizza
co do lvli....wiadomo...wraz ze wzrostem lvli trzeba wiecej expa
na samym poczatku jest latwo....w godzinke mozna od zera natrzaskac ze 4 lvle
gorka zaczyna sie pozniej....w sumie sam jej jeszcze nie doswiadczylem bo najwiekszy lvl jaki mialem do tej pory to 16 elf druid (moze i cienki a to dlatego ze gralem kilkoma postaciami miedzy innymi trol lowca na 12)
ile mi trzeba expa na 17 lvl to ci teraz nie powiem bo tymczasowo gdzies wcielo moja postac ale o ile pamietam to cos kolo 16k
teraz za zabicie zwierzaka na lvl kolo 13 dostaje okolo 60exp a za zadanie takie srednio trudno cos kolo 750 exp wiec to powinno ci wystarczyc jako odpowiedz i to czy trudno sie lvle dostaje
__________________
We don't need no education.
No dark sarcasm in the classroom.
Teachers, leave those kids alone.
Hey, Teacher, leave us kids alone!

The Twin Blades of Azzinoth
Frostmourne,The Blade of Arthas
RPG
Ashar jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 04-01-05, 01:34   #24
Jatup
Kąsacz
 
Jatup awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2004
Skąd: Chicago
Posty: 325
Wyślij wiadomość przez AIM do Jatup
Domyślnie

Już też gram w Wow'a. Gra jest po prostu super, wielki świat, mnóstwo stworów, ekstra wygląd po prostu super. Ilość możliwości w tej grze mnie powaliła. Fajne są momenty np. na święta zrobili choinkę w ważniejszych miastach i zadania ze świętami związane . Wow nie jest wcale taki drogi. 15$ na miesiąc to rzeczywiście praktycznie nic takiego, a 1 miesiąc jest darmo więc nie ma co narzekać. Podobają mi się przeloty np. wywerną, lub zepelinem. Super się wtedy podziwia świat wowa. Jest jakoś tak rodzinnie jak się przyłączy do gildii, zamieszka w danym mieście. Hehe. Fajna gra.
__________________
GG 5135023

Przyłącz się do Adanosa!
RPG
Jatup jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
[World of Warcraft Machinima] "Ahn'Qiraj: Gniew Upadłego Królestwa" Dristor Hyde Park 3 01-06-11 20:17
Warcraft Gahar WIP 13 09-04-07 17:02
World of WarCraft Soul-Reaver Gry 40 12-06-04 13:52
World of Warcraft Slash1 Gry 4 12-05-04 20:53
Warcraft 3 Nikon_90 Gry 3 10-04-04 17:49


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.