Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Modding > Pomoc w ukończeniu modów
Przeładuj stronę Diccuric - pomoc

Odpowiedz
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Nieprzeczytane 13-08-06, 15:12   #241
Ertix
Nosferatu
 
Ertix awatar
 
Zarejestrowany: październik 2004
Skąd: Morgrad
Posty: 2 054
Domyślnie

Musisz posiadać menzurke i użyć jej na stole alchemicznym. Znajdziesz taki stół np. w chacie Taliasana.
__________________

† Legenda Pojedynków Świętego Przymierza †
RPG
Ertix jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 15-08-06, 12:11   #242
proper
Krwiopijca
 
proper awatar
 
Zarejestrowany: wrzesień 2005
Skąd: Warszawa
Posty: 26
Wyślij wiadomość przez AIM do proper
Domyślnie

Odświeżam :P
Mam ten sam problem. Posiadam moda w wersji "All-Inclusive" (ok. 200 M, na niego zainstalowaną polską lokalizację i na to wszystko jeszcze niemieckie Sprachausgabe.
Zrobiłem co nalzeży, ale to nie pomaga.
RPG
proper jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 15-08-06, 13:33   #243
Lord Gregor
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: sierpień 2004
Skąd: Mroczne królestwo Beliara
Posty: 42
Domyślnie

Napiszcie co to znaczy "zrobiłem co należy" to wam podpowiemy może coś jednak źle robicie. Jeśli nie proponuje reinstall.
__________________
Niech Beliar ukaże swoje oblicze, aby niewierni mogli się nawrócić...
RPG
Lord Gregor jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 15-08-06, 19:56   #244
proper
Krwiopijca
 
proper awatar
 
Zarejestrowany: wrzesień 2005
Skąd: Warszawa
Posty: 26
Wyślij wiadomość przez AIM do proper
Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Lord Gregor@15-08-2006, 12:34
Napiszcie co to znaczy "zrobiłem co należy"
380120
To co było napisane w FAQ na GS.
(Nie ściągałem wersji 100 M

Cytat:
Napiszcie co to znaczy "zrobiłem co należy"
Tzn. zrobiłem to co było napisane w Diccuric FAQ na GS. Nie próbowałem jedynie ściągnąć wersji 100-megowej setupu, ale z tego co tam wyczytałem to nie jest konieczne!

Post łączony
RPG
proper jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 16-08-06, 12:18   #245
kornel94
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: sierpień 2006
Posty: 1
Domyślnie

najpierw sciągnij i zainstaluj diccuric-setup
RPG
kornel94 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 22-08-06, 15:42   #246
DiegoJunior
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: październik 2005
Posty: 1
Wyślij wiadomość przez AIM do DiegoJunior
Domyślnie

witam. mam duzy problem zwiazany z Diccuriciem. zrobilem to co powinienem aby ten mod dobrze dzialal tzn. zmiana lini w pliku dic_polish.ini. ale za kazdym razem kiedy chce rozpoczac nowa rozgrywke pojawia sie taki komunikat. klikam pare razy na OK. pojawia sie intro w jezyku polskim. a potem wylazi mi do desktopu!!! nie mam pojecia co robic... pomozcie!!
Załączone Grafiki
File Type: jpg bez_tytu_u.JPG (77.0 KB, 37 wyświetleń)
RPG
DiegoJunior jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 25-08-06, 13:42   #247
Deriox
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: marzec 2006
Skąd: Z dzikiego lasu
Posty: 14
Domyślnie

Cytat:
MAM duży problem pomocy!!!

Gdy gram w diccurica i chce zapisać to mi wywala do windowsa i wyskakują jakieś błedy
Nadal czekam na pomoc, może ktoś by sie odezwał i mi wreście pomógł
__________________
Adanosie, ty, który jesteś bogiem równowagi i harmoni, ty, który zesłałeś na nas swą mądrość, pobłogosław nas abyśmy mogli w twe imie doprowadzić ten świat do ładu.

-----------------------

Oblivion- Uznana za jedną z najlepszych stron The Elder Scrolls na świecie.
RPG
Deriox jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 03-09-06, 13:58   #248
Poszukiwacz zaginionych dusz
Skazaniec
 
Zarejestrowany: sierpień 2006
Posty: 14
Domyślnie

Ja mam spory kłopot, bo mi sie gra niechce włączyć! To znaczy, włącza sie Menu, ale jak biore "Nowa gra" to minimalizuje sie i pokazuje sie jakas ramka Error Message! Co mam z tym zrobić? Jestem bliski histeri

Pobrałem pełną polską wersje dicurica i playerkita. Wszystko se zainstalowałem, ale gdy jestem w menu gry, i biore opcję "Nowa gra" to sie minimalizuje i jakiś błąd wyskakuje! Aha, błagam moderów niech nie kasują tego teamtu, bo ja musze jak najszybciej se naprawić tego moda!



Nie ten dział. Przenoszę na pastwę MoG'a i reszty z dzialu mody - Xingu

No wiesz... :P Jak mozesz Xingu? :P Masz u mnie spamerski temat do PT za to. - dop. MoG
__________________
Jeśli obejrzycie avatar to zrozumiecie sens nicka...
Jeśli nudzi ci się mozesz od czasu do czasu zajrzeć na moją stronę:
www.superforumgothic.fora.pl

Rejestruj sie i bądź aktywny, ponieważ problemem jest niska popularność, pod względem liczby userów...

Prędko mnie nie będzie, strasznie nudne to forum!
RPG
Poszukiwacz zaginionych dusz jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 06-09-06, 13:25   #249
cod3master
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: wrzesień 2006
Skąd: Macierz
Posty: 2
Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Poszukiwacz zaginionych dusz@3-09-2006, 13:59
Pobrałem pełną polską wersje dicurica i playerkita.
wymień jakie masz pliki w folderze Gothic\Data\ModVDF to może pomożemy.
__________________
I know what you think. I know who you are. Whatever.
RPG
cod3master jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 10-09-06, 13:02   #250
zsuriam
Chrząszcz
 
zsuriam awatar
 
Zarejestrowany: sierpień 2004
Posty: 4
Domyślnie

otworz dic_polish.ini ..

Powinienes w kolumnie "FILES" znalesc taka linijke:
vdf=Diccuric.mod dic_speech.mod dic_polish.mod

teraz wejdz do folderu Data.. i sprawdz czy nazwa moda w tej linijce zgadza sie z ta w folderze.. jezeli nie to po prostu zmieniasz na taka jaka jest w foldzie.. i powinno chodzic..

bynajmniej ja sie spotkalem z takim problemem.
__________________
RPG
zsuriam jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 16-09-06, 09:38   #251
Violator
Skazaniec
 
Zarejestrowany: marzec 2006
Skąd: KRK
Posty: 85
Domyślnie

jak odpalam Diccurca i aje nową grę ładuje się a za chwilk wyskakuje błąd treści:

D: zMrorphMesh (zCMorphMeshProto::Loadmorph Script):MMS not found! LOB_G2_V1_MMS


prosze o pomoc i prosze mi nie dawać ostrzezenia od razu bo szukałęm o podobnym ale nie znalazłem.

edit:

dobrze, przepraszam

ale pomoże mi ktos?

i dlaczego nie mofge napisac posta?
__________________
ożehy
RPG
Violator jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 21-10-06, 00:31   #252
Gorbzcov
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: wrzesień 2006
Posty: 1
Domyślnie

pomocy jak wlanczam polskiego diccurica to mi wyskakuje cos takiego

D:MDL:zModel(zCModelProto::Load3DSMAXAsc)
:ASC not found:HUm_MAPREAD_MO1.ASC
a jak wlanczam zwyklego diccurica to mam brak postaci npc i zadnych potworkow pomoz ktos bo niewiem co mam zrobic
RPG
Gorbzcov jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Diccuric - Tłumaczenie White Warrior Pomoc w ukończeniu modów 101 20-03-08 10:49


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.