Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Pomoc techniczna
Przeładuj stronę [G2] Gra się nie uruchamia.

Zamknięty Temat
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 30-04-04, 18:06   #1
Adamos
Czarny Goblin
 
Adamos awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2004
Skąd: Będzin
Posty: 148
Domyślnie [G2] Gra się nie uruchamia.

mam gigantycznie wielki problem nie mogę włączyć gothica 2 jak go włączam poprostu nic się nie dziej na chwilke przy kursorze pojawia się klepsydra i nic czekam czekam czekam w tym czasie kwiatki podlewam ale nic biore ctrl+alt+delete i w aplikacjach nie ma gothica tylko proces gothic 2 co robić pomocy!!!zapomniałem dodaćże ponownie zainstalowałem gothica 2 ale nie pomogło

wszystko zaczeło się od fredenshost o którym już wcześniej mówiłem w hyde park :cry:
RPG
Adamos jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 30-04-04, 18:58   #2
Taschon
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: kwiecień 2004
Posty: 33
Domyślnie

A instalowałeś coś ostatnio? Przypuszczam,ze to z czymś koliduje? może masz wirusa? Moze musisz zdefragmentować dysk? Nic innego mi nie przychodzi do głowy.
RPG
Taschon jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 30-04-04, 21:15   #3
noodles
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: kwiecień 2004
Skąd: stamtąd
Posty: 32
Domyślnie

sppróbuj jeszcze raz zainstalować i właczyć , czasami takie prblemy nagle sie "same" rozwiązuja, jesli by to nie pomogło to spróbuj tak jak Taschon radził lub zreinstaluj windowsa. Jesli masz orginalnego gothica to zawsze możesz z pomoca techniczna sie skontaktować
__________________
Punks not dead!!!
gg:4137013


ŚWIĘTE PRZYMIERZE
NOWICJUSZ BELIARA
RPG
noodles jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 03-05-04, 19:06   #4
KING
Czarny Goblin
 
Zarejestrowany: kwiecień 2004
Skąd: Żary
Posty: 118
Domyślnie

A jeśli włączasz gre a ona się nie odpala tak u mnie wszystko chodzi jak trza ale jeśli masz win98/95 i wtedy musisz poczekać bo gra powiecmy po 12 do 15 minut się uruchomi u mojegi kumpla który ma 98 było tak
__________________
Niech Innos rozświetla waszą droge i ma was w swojej opiece

Święte przymierze
Adept Miecza w służbie Innosa !!!!!

Zapraszamy na www.wolvesofnight.prv.pl

GG 8251610
RPG
KING jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 04-05-04, 08:33   #5
Anya
Demon
 
Zarejestrowany: luty 2004
Posty: 588
Domyślnie

Dokladnie tak jak powiedzial KING, tylko doluz do tego XP, jest to spowodowane, wylaczeniem gry nie normalnie czyli: grasz grasz i nagle reset, grasz dajesz alt+tab i zabijasz proces, lub tam jeszcze inne. Gothica nie powinno sie tak zamykac dlatego ze podczas grania i naglego zamkniecia procesu wszystkie pliki systemowe gothica sa porozrzucane i jak wlaczasz gothica to on odnowa sklada te pliki by mogl sie porzadnie uruchomic, dlatego tez tak dlugo.
__________________
:: FISH SPAM WILL RESULT IN A BAN ::
RPG
Anya jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 05-05-04, 12:19   #6
Adamos
Czarny Goblin
 
Adamos awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2004
Skąd: Będzin
Posty: 148
Domyślnie

niestety nie mam orginała nie wyłączałem drastycznie gothica tylko że jakiegoś głupiego wira złapałem może przez to tak jest
RPG
Adamos jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 09-05-04, 15:00   #7
Adamos
Czarny Goblin
 
Adamos awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2004
Skąd: Będzin
Posty: 148
Domyślnie

nic nie pomaga zainstalowałem jeszcze raz zmieniłem craka próbowałem włczyć przez pół dnia nic nie pomaga ale myśle ze to przez painkillera ponieważ jak go chciałem właczyć wyskoczył obrazek gothic 2 ładuje, ale sie nie włanczał po tem jak go usunełem gothic nie działął nie wiem czy przez painkillera ale tak myśle
RPG
Adamos jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 09-06-04, 14:23   #8
Rhobar II
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: maj 2004
Skąd: Khorinis
Posty: 37
Domyślnie

U mnie czasami włącza sie 3 min 8 min od razu się włącza. Różnie bywa.
__________________
Święte Przymierze

Nowicjusz Innosa
RPG
Rhobar II jest offline  
Góra
Zamknięty Temat


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Nie uruchamia się -.- pagul Pomoc techniczna 10 18-04-10 09:59
Komputer nie uruchamia się. Cycu12 Pomoc techniczna 14 27-08-08 14:55
[G2] Gra się nie uruchamia. Adi_PL Pomoc techniczna 4 24-07-04 15:38
[G2] Gra się nie wczytuje i nie uruchamia. harad Pomoc techniczna 6 10-06-04 16:25


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.