![]() |
#37 | |
Ten Przebiegły.
|
![]() ojtam, już bez przesady - błędów jest raptem kilka, do poziomu technicznej tragedii brakuje sporo. Problemem są wycięte DLC, bo taka wyspa skarbów może i welka nie jest, no ale niesmak pozostaje (ja go nie miałem bo preorder, ale inni w tak komfortowej sytuacji nie będą)
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Berserker
|
![]() DLC możesz sobie kodami odpalić.
Jest trochę niedoróbek, które wyszły w trakcie gry, ale żadna nie jest aż taka aby grę uniemożliwić. Zapewne dość szybko wyjdą łatki, które zlikwidują te najbardziej irytujące.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Chrząszcz
|
![]() Mam pytanko.Gram w Risena 2 zarowno w domu gdzie mam dostep do internetu jak i w miejscach gdzie dostepu brak.I nie moge pojac czemu czasem gra sie uruchamia w trybie offline a czasem wyskakuje blad polaczenia steam i to pomimo tego ze wyraznie wybieram opcje offline.Jest to strasznie irytujace.Gra oczywiscie oryginalna, nowa kupiona w empiku wiec opcje ze ktos inny cos przy niej kopal odpadaja.Z gory dzieki za pomoc.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Chrząszcz
|
![]() Problem rozwiazany.Po skonczeniu gry w trybie online trzeba wejsc w steam i przejsc na offline.Dopiero wtedy wylaczyc steam i kompa.I pozniej uruchamiajac w miejscu bez neta wszystko jest ok i gra sie odpala w offline.Moze komus to sie przyda
![]() A sama gra jak dla mnie bardzo dobra.Lepsza od jedynki lub porownywalna. Wiem ze to nietypowa opinia ale moim zdaniem (pomijajac bledy i fatalna optymalizacje) i tak najlepszy jest Gothic 3 bo ma ogromny zroznicowany swiat i wciaga niesamowicie. A potwory w gothic 3 sa niesamowicie ciekawe czego nie mozna powiedziec o tych w serii Risen. ![]() Ostatnio edytowane przez dune2 : 31-05-12 o 08:49. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||