![]() |
#807 | |
Kąsacz
|
![]() Adelut- z tabliczką to będziesz długo czekał, najpierw musisz całkowicie załatwic sprawe z piratami, potem będziesz wiedział. Mam problem bo mam w 4 rozdziale pomóc Apollosowi w jego koszmarach, że cos jest w poblizu złego ale ja sprawdzałem praktycznie wszędzie, rozmawiałem z kazdym i wielkie G..
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 | |
Lewacki głos na Twoim forum
|
![]() Standardowe pytanie ode mnie:
Gdybym chciał grać łucznikiem, to jaka gildia i jak poziom trudności? W ogóle jakiś większy opis tego by się przydał.
![]() |
![]() |
![]() |
#809 | |||
Syn boży
|
![]() Cytat:
Spoiler
Cytat:
Ja teraz wlasnie bede zaczynal Lukiem u Orków, bo za pierwszym razem gralem 1H u Paladynow
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#810 | |
Jaszczur
|
![]() Jest już gotowy poradnik Złotych Wrót, który zawiera kompletny opis wszystkich zadań oraz przedstawia nagrody, ilość doświadczenia i reputacji za każdy wykonany quest
![]() Można go pobrać tutaj: http://www.moddb.com/mods/the-golden...nik-zote-wrota |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#811 | |
Chrząszcz
|
![]() Dzięki wam za ten mod. Jest wspaniały. Pierwszy raz modzik tak mnie wciągnął. Aktualnie jestem u dziewczyny i nie mam jak w niego grać i trochę mi doń tęskno
![]() EDIT: Jeśli interesuje Cię to, Sentarion, to zacząłem czytać poradnik i zauważyłem błąd. Niewielki, ale jednak. Po przyjęciu do paladynów nie otrzymujemy "szerokiego miecza", jak napisane jest w poradniku, ale "dobry miecz". Będę zamieszczał ewentualne usterki tejże publikacji tutaj.
"...i dokonam srogiej pomsty w zapalczywym gniewie na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć braci moich. I poznasz, że imię me "Pan", gdy wywrę na Tobie swoją zemstę." Ostatnio edytowane przez Sakhall : 20-05-14 o 23:53. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#812 | |
Kąsacz
|
![]() Właśnie równiez przeszedłem moda, był zaje******. Ten mod jest tak uzależniający że nie było nic wazniejszego niz zagrac w złote wrota(gorzej niz człowiek palący 3 paczki dziennie;p). Tylko ze troche dziwnie sie gralo jak za pokonanie Vareka dostałem 1000 bryłek rudy i za to kupiłem 100 zup u kucharza orków i siła mi poszła do prawie 500;p
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#813 | |
Chrząszcz
|
![]() A z jaką frakcją trzymałeś sztamę?
![]() |
![]() |
![]() |
#814 | |
Syn boży
|
![]() No to jest lekkie przegiecie, ja tez pogonilem rude i poprzetapialem zloto na hajs to mialem 40 000, kupilem za to 35 zup. A pozniej ze sprzedazy ekwipunku i masy tych zbednych dupereli znowu uzbieralem kolo 30 000 i kupilem 30 zup. Czyli jakies 60zup x 3sily= 180 sily :/ prawie za darmo hehe
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Gwiezdne Wrota - kicz czy rozrywka? | Smutas | Fantastyka | 3 | 05-12-08 20:17 |
Wrota do ostatniego smoka | Candy | Pomoc | 15 | 08-08-07 20:25 |