Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Modding > Mroczne Tajemnice
Przeładuj stronę Mroczne Tajemnice 2.1

Odpowiedz
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Nieprzeczytane 01-08-10, 18:46   #73
Elem
Zindoktrynowany
 
Elem awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2008
Skąd: Strefa Mroku
Posty: 2 130
Domyślnie

Skoro 'szaleje' Ci komputer to sformatuj go najpierw i potem zobacz.
__________________
Podziemie Uczeń Miecza | Inkwizycja Adept
RPG
Elem jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 01-08-10, 22:17   #74
Hevk
Zębacz
 
Hevk awatar
 
Zarejestrowany: listopad 2009
Skąd: Okolice Krakowa
Posty: 452
Domyślnie

Misja z zabiciem Królowej Pełzaczy to totalne Hardcore. One paraliżują tymi pajęczynami i mogą nas ubić w 2 sec.
__________________

A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara
RPG
Hevk jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 07-08-10, 20:41   #75
Wikipedia41
Czarny Goblin
 
Wikipedia41 awatar
 
Zarejestrowany: luty 2010
Posty: 209
Domyślnie Ja...

Cytat:
Napisał Hevk Zobacz post
Ja na starszej wersji MT miałem taki dziwny błąd przy zapisywaniu gry : Zapisywałem grę a tu nagle wyskakuje jakis błąd gra znika. W błędzie można było END Task klinknąć . A gry już nie idzie zapisać... Nie uzywałem cheatow!
Ja miałem to samo tylko w zwykłej jedynce.
RPG
Wikipedia41 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 07-08-10, 21:02   #76
Vezone
Pan Cienia
 
Vezone awatar
 
Zarejestrowany: listopad 2009
Skąd: Łabędy
Posty: 608
Domyślnie

Mam problem. Gdy wchodzę do wolnej kopalni i chcę zapisać grę wywala mnie do pulpitu. A najgorsze, że wtedy save się niszczy. I tak samo było kiedy drugi raz starałem się przejść moda. A co najdziwniejsze robiłem zapis zanim wejde do WK, i on też jakimś cudem się zepsuł.
__________________
Say not to racism

Kinematograf Forum
Właściciel piętna cierpienia
RPG
Vezone jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 05-09-10, 12:28   #77
Hevk
Zębacz
 
Hevk awatar
 
Zarejestrowany: listopad 2009
Skąd: Okolice Krakowa
Posty: 452
Domyślnie

Ogólnie mówiąc Mroczne Tajemnice to robota Amatorów... Co raz nowsze wersie i zawsze jakiś błąd się znajdzie.
__________________

A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara
RPG
Hevk jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 05-09-10, 13:16   #78
Elem
Zindoktrynowany
 
Elem awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2008
Skąd: Strefa Mroku
Posty: 2 130
Domyślnie

Brawo, wygrałeś osta za spam. Oczywiście, że MT było robione przez fanów Gothica i jakieś błędy się mogą zdarzyć. Jednak zamiast narzekać w razie kłopotów poproś o pomoc.
__________________
Podziemie Uczeń Miecza | Inkwizycja Adept
RPG
Elem jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 20-01-11, 20:33   #79
Bartek7991
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: październik 2009
Skąd: w Masłomęczu koło Hróbieszowa
Posty: 14
Domyślnie ???

W patchu 2.02, Bandyci mnie atakują, a mam zainstalowane patch 2.01
RPG
Bartek7991 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 21-01-11, 00:11   #80
Elem
Zindoktrynowany
 
Elem awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2008
Skąd: Strefa Mroku
Posty: 2 130
Domyślnie

http://forum.gothic.phx.pl/showthread.php?t=32276

trzymaj bartek.
__________________
Podziemie Uczeń Miecza | Inkwizycja Adept
RPG
Elem jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 12-08-11, 00:52   #81
xeroloth
 
 
xeroloth awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2009
Skąd: Necropolis
Posty: 600
Wyślij wiadomość przez AIM do xeroloth
Domyślnie

Aloha.

A takie pytanie mam do was, aby tu nie śmiecić i nowego wątku nie zakładać.

Oto ze strony poziomek pobrałem sobie MT ver. 2.02 (bez dubbingu - kawał ciężkiej pracy ale jakoś do mnie nie przemawia) i przy instalacji pojawia mi się komunikat:

" Ten plik zawiera nieprawidłowe dane "


Ściągnąłem potem 2.01 i wszystko wydaje się być w porządku, lecz słyszałem, że w 2.01 są jakieś bugi naprawione w wersji, która mi nie działa.


Ktoś może wyprowadzić mnie na prostą lub dać link do patchera do ver 2.02? Byłbym wdzięczny gdyż przeszukałem już masę linków i nic nie działa.




PS: warto byłoby uzupełnić naszą plikownię na GS o najnowszą wersję MT
__________________

*
Najlepszy Gladiator ŚP *
Najlepszy Sędzia Gladiatorów ŚP * Mistrz Gladiatorów ŚP *
* Kowal Podziemia *
RPG
xeroloth jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 12-08-11, 06:47   #82
Wiedźmin1331
Czarny Goblin
 
Wiedźmin1331 awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2010
Posty: 129
Domyślnie

Trzymaj http://www.sendspace.com/file/7vof4s
Jednak, by patch zadziałał musisz po wypakowaniu usunąć z folderu system plik DM.ini.
__________________
Królestwo - Obywatel
RPG
Wiedźmin1331 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 02-10-12, 19:54   #83
xeroloth
 
 
xeroloth awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2009
Skąd: Necropolis
Posty: 600
Wyślij wiadomość przez AIM do xeroloth
Domyślnie

Odświeżamy temat, bo naszła mnie ochota na Mroczne Tajemnice ;p

Czy jest jakakolwiek szansa/sposób na zdobycie Zbroi Łowcy Nagród? (to ta, którą ma na sobie Drak, ziomek obok Gomeza).

Odpowiedzi nie znalazłem ani na naszym forum, ani na forum Poziomek, ani na Gothicpedii...

Więc może wy wiecie?


ps: oczywiście odpowiedzi typu kody mnie nie interesują i od razu będę zgłaszał jako spam
__________________

*
Najlepszy Gladiator ŚP *
Najlepszy Sędzia Gladiatorów ŚP * Mistrz Gladiatorów ŚP *
* Kowal Podziemia *
RPG
xeroloth jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 12-04-14, 17:25   #84
Kayuree
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: kwiecień 2014
Posty: 1
Domyślnie Siedziba Poziomkaz

Kiedyś, dawno temu, bawiąc się na kodach, przywołałem NPC o nazwie "Duch". Mówił on, jak mi się udało tu dostać, że to siedziba bogów, samej ekipy poziomkaz itd. Trochę mnie to zainteresowało, ale bardzo nie wnikałem.
Teraz, wracając do MT, przeczytałem gdzieś, że ta siedziba jest w Świątyni za Śniącym. Byłem bardzo ciekawy jak to wyglądam, więc wszedłem tam na kodach. I rzeczywiście, za Śniącym jest długi korytarz, a na końcu portal.
Gdy w niego wejdziemy, pojawi się obraz kobiety jedzącej chyba poziomkę i napis "Tak się ładuje poziomki" xD
Jednak po zakończeniu ładowania może przez 1-2 sekundy widzę pomieszczenie (dość kolorowe, ale nie zdążyłem się przypatrzeć) i wywala mnie do pulpitu bez żadnego błędu.
I tu pojawia się pytanie: Czy udało się komuś tam wejść?
Jakby co kod na Ducha: NON_3200_PoziomkazDuch

RPG
Kayuree jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
mroczne tajemnice kamilson23 Pomoc 12 24-02-09 21:55
Mroczne Tajemnice Barus Pomoc 1 21-06-07 13:15


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.