Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Gothic 3 > Pomoc
Przeładuj stronę Kto zabił Ramireza?

Odpowiedz
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 04-10-07, 22:06   #1
Damian14
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: październik 2007
Posty: 1
Domyślnie Kto zabił Ramireza?

Dostając zadanie (Kto zabił Ramireza)od Nigala powiedział żebym znalazł właściwego zabójcę.W poradniku pisze że trzeba pogadać z kilkoma ludźmi w mieście.Głównie chodzi mi o to ,żeby dostać reputację u assasynów.Wiem ,że Ramireza zabił Hassan ,ale jak go zabiję to nie dostaję reputacji u assasynów.
Z kim muszę porozmawiać ,żeby dowiedzieć się kto zabił Ramireza?
RPG
Damian14 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 05-10-07, 09:45   #2
romancef
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: lipiec 2005
Posty: 20
Domyślnie

Cytat:
Napisał Damian14 Zobacz post
Z kim muszę porozmawiać ,żeby dowiedzieć się kto zabił Ramireza?
Pogadaj z Ismaelem i zaplac mu za informacje.
O ile pamietam, chociaz nie jestem do konca pewien, sprobuj tez pogadac z Mezirem w ruinach (ten sam, ktory wskazal ci zwloki Ramireza) a ten powinien zaprowadzic cie do Hassana. Mimo, ze wiesz gdzie on jest, warto zarobic pare punktow doswiadczenia "za nic".
Ale moze byc tak, ze Mezir wskaze ci Hassana dopiero po tym jak zameldujesz Ningalowi, kto jest zabojca, a ten kaze ci zamordowac Hassana.

Ostatnio edytowane przez romancef : 05-10-07 o 09:48.
RPG
romancef jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 02-05-14, 18:54   #3
trybik
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: maj 2014
Posty: 6
Domyślnie

Ja mam podobny problem. Zabiłem Hassana ale nie zaliczyło to zadania żeby zabić zabójcę Ramireza. Podczas rozmowy z Nigalem powinna być kwestia że wykonano zadanie, z Mezirem nie mogę rozmawiać w ogóle. Ismael też nic o tym zadaniu nie wspomina. Jest jakiś kod żeby przejść tą misję od nowa albo jakiś który ją zaliczy?
RPG
trybik jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 02-05-14, 19:40   #4
TheArePro
Czarny Goblin
 
TheArePro awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2013
Skąd: Gotha
Posty: 196
Domyślnie

Nie ma takiego kodu. Bez przesady.
__________________
Moja postać w Gothic'u 3 : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...7e8eaeeac.html
Dowód na Miecz Samuela : http://zapodaj.net/e889c1d22ba63.bmp.html
Niech Innos ma Cię w swojej opiece!
RPG
TheArePro jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 02-05-14, 20:23   #5
trybik
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: maj 2014
Posty: 6
Domyślnie

Cytat:
Napisał TheArePro Zobacz post
Nie ma takiego kodu. Bez przesady.
To co mam zrobić? Przeszedłem większa część gry i nie mogę się przez tą misję dostać do Ishtar bo brakuje mi 11pkt reputacji u assasynów. Już drugi raz gram w Gothic 3 i nie mogę go przejść bo zawsze jakiś bug się trafi.
RPG
trybik jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 03-05-14, 01:47   #6
TheArePro
Czarny Goblin
 
TheArePro awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2013
Skąd: Gotha
Posty: 196
Domyślnie

No teraz nie wiem, albo wykup sobie reputację, albo przywołaj tego Hassana kodem i zobacz, czy da coś się zrobić.
__________________
Moja postać w Gothic'u 3 : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...7e8eaeeac.html
Dowód na Miecz Samuela : http://zapodaj.net/e889c1d22ba63.bmp.html
Niech Innos ma Cię w swojej opiece!
RPG
TheArePro jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 03-05-14, 12:26   #7
Scholar
Krwiopijca
 
Scholar awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2013
Posty: 53
Domyślnie

Jeśli zabijesz Hassana, zaliczy Ci misję "Hassan" i dostaniesz +1000 XP.
Po tym idziesz do Ningala i dopiero wtedy zalicza Ci misję z Ramirezem za którego dostajesz bodajże +15 rep. u Asasynów. Jeśli jest inaczej to najprawdopodobniej bug.

Pozdrawiam
RPG
Scholar jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 03-05-14, 19:55   #8
trybik
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: maj 2014
Posty: 6
Domyślnie

Już ominąłem problem z tym bugiem.
Za pomocą kodu doładowałem reputacje w Ishtar 15+ tak jakbym dostał za misję i gram dalej.
Nie było innego wyjścia.
Dzięki za pomoc.
RPG
trybik jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 05-05-14, 23:08   #9
TheArePro
Czarny Goblin
 
TheArePro awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2013
Skąd: Gotha
Posty: 196
Domyślnie

Dziś miałem dokładnie taki sam problem.. Na szczęście miałem save'a wcześniejszego. Rozwiązanie? Proste.. nie trzeba było nawet do tego Mezira(czy jak mu tam) iść. Znalazłem ciało, poszedłem do łowcy głów(B...), potem do czarnego maga, następnie do Ismaela i zabić Hassana, tyle.
PS
To wcale nie jest bug.
__________________
Moja postać w Gothic'u 3 : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...7e8eaeeac.html
Dowód na Miecz Samuela : http://zapodaj.net/e889c1d22ba63.bmp.html
Niech Innos ma Cię w swojej opiece!
RPG
TheArePro jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.