![]() |
#1 | |
Jaszczur
|
![]() Wznawiam ten temat ponieważ uważam że jest on niezbędny, a podczas tworzenia nowego forum zdzierałem z innych zagranicznych forum gotowe mapki, przerabiałem je i teraz je umieszczam.
![]() Na tych mapach znajdziecie wszystkie potrzebne informacje jakie tylko będziecie potrzebować by ukończyć G3 Na mapach zaznaczone są lokalizacje takich miejsc jak ogniste puchary, postacie powiązane ze niektórymi zadaniami w grze itd. Lokacje: świat; GŁÓWNA MAPA GOTHIC 3 Czysta Mapa Myrtana; Mapa Myrtany Ardea Cape Dun Montera Okara Ludzie dla Okary Faring Silden Geldern Nemora Trelis Nordmar; Klan Wilka Klan Młota 1 Klan Młota 2 Klan Ognia Varant; Mapa Varantu Mora Sul Bakaresh Ishtar Magowie Wody Klucze Al Shedim I spis NPC: NPC 1 NPC 2 NPC 3 NPC 4 NPC 5 NPC 6
![]() Ostatnio edytowane przez Calzedo : 05-09-10 o 16:51. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Polna Bestia
|
![]() Jak by co macie linka
g3imap
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Polna Bestia
|
![]() Denerwowało mnie ciągłe podglądanie na mapie G3i gdzie co jest, więc zrobiłem mapkę zbiorczą wszystkiego co możliwe.
Mam nadzieję, że komuś się też przyda taka mapka - oto ona: ![]() Ostatnio edytowane przez lukas49 : 20-07-10 o 09:02. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Chrząszcz
|
![]() cześć, nie wiedziałem gdzie napisać więc zadam pytanie tutaj.
Jak podmienić mapkę w grze? na logike wydaje mi sie, ze to kwestia podmiany tekstur ale moze ma ktos jakis sposób bo mecze sie z tym od dluzszego czasu. i druga kwestia to widzial moze ktos mod z minimapą? |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Czarny Goblin
|
![]() Mapę którą znalazł Junx nadal można ściągnąć
Nie ma chętnych do wyedytowania jej w paincie lub gimpie ? Co do g3imap to na wogu dostępna jest starsza wersja 1.0.0 RC 30 a na chomikach można poszukać wersji 1.0.2 Jednak ta mapa g3imap nie wygląda mi na skończoną np w Myrtanie jest zaznaczonych mało roślin W Nordmarze nie ma zaznaczonych surowców (których lokalizacja byłaby przydatna np Ugolf chce 50 bryłek za naukę a Stejnar chce 100 bryłek za pancerz) |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Mapa G3 z zaznaczonymi Ognistymi Pucharami, Postaciami, Miejscami itd. | Ertix | Pomoc | 2 | 05-03-07 07:37 |