![]() |
#1 | |
Czarny Goblin
|
![]() Witam, ostatnio przełamałem się do Gothic'a 3 i zaczynam nową grę. Chciałbym grać magiem po stronie beliara. Moje pytanie brzmi Gdzie najlepiej po kolei się udać? Narazie jestem w cape dun a później myślę ruszyć do Monter, łazić po kolei po miastach Myrtany później Varant czy Nordmar i głównie dla kogo robić questy, Assaysni? Oraz w którym momencie rozgranicza się ścieżka którą mogę obrać? (Innos, Adanos, Beliar) po rozmowie z Xardasem?
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Ma admina
|
![]() Droga Beliara to w zasadzie współpraca z asasynami i na zlecenie Zubena/Rhobara odnalezienie Xardasa, dopiero potem się wybiera właściwą ścieżkę, przyjmując od jednego z nich zadanie: Za Innosa/Za beliara.
Nie da się jednoznacznie stwierdzić która ścieżka jest właściwa, lecz na twoim miejscu wybijanie koczowników bym wybrał. W Myrtanie sam wybierz kogo zamierzasz wspierać, orków czy buntowników, choć bardziej pasują do tego człekokształtni, bo gra po stronie Beliara radzi z nimi trzymać. Aczkolwiek równie dobrze możesz wybić absolutnie każdego NPC ![]() A droga Orkowie/Asasyni jest jedynie najbardziej pasująca ^^ |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Czarny Goblin
|
![]() Oks, a czy po podbiciu 3 kryjówek buntowników oni z automatu zaczynają nas atakować tak jak to jest w przypadku miast orków? I kiedy będę mógł wyuczyć się tych najpotężniejszych spelli? Chyba wybiorę jednak ścieżkę Innosa myślę że to będzie najlepszy wybór na pierwszą gre.
Ostatnio edytowane przez Riff : 18-12-16 o 19:39. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Ma admina
|
![]() Cytat:
Po zaniesieniu artefaktów Beliarowi |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Zejście ze ścieżki Innosa na drogę Beliara | TheCrow | Mroczne Tajemnice | 3 | 21-04-17 18:08 |
Droga Beliara. Pomocy!!! | wrotka22 | Pomoc | 5 | 08-07-14 13:21 |
Droga Innosa czy Beliara? | suchy533 | Dyskusja | 17 | 30-06-12 10:05 |
droga | Gorn mistrz topora | Pomoc | 16 | 08-04-07 16:22 |