Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Inne > Hyde Park > Gry
Przeładuj stronę World Of Warcraft

Odpowiedz
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 21-12-04, 00:02   #1
Varder
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: sierpień 2004
Skąd: Z domu
Posty: 24
Domyślnie World Of Warcraft

Mieszkam w stanach i kupilem sobie World of Warcraft za grube 50$. Po za tym sa cztery plyty . Zainstolawalem gre i wlaczylem. Byly fajne filmiki i gdy wlacza sie menu wyskoczylo LOGIN i PASSWORD. Zastanawiam sie o co chodzi, ale wpisalem. Zainstalowaly sie jakies patche. a potem wlaczam gre wpisuje te passwordy, i nie chodzi. Password or nick is invalid. No wiec odkrylem jeszcze ze trzeba zalogowac sie na world of warcraft na stronie. Szedlem przezz mnostwo jakichs e malil i takich innych, az w koncu doszedlem do zaplaceniu 15$ aby zzalogowac sie na strone. A ja nie mam pieniedzy. Wylaczylem gre. i wiece co to ze ttrzeba placic 15$ to jeszcze 15$ nastepne na miesiac Co o tym wszystkim myslicie?
__________________
Niech Innos ma was w swej opiece!
RPG
Varder jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 21-12-04, 01:12   #2
Uri
Czarny Goblin
 
Zarejestrowany: listopad 2003
Skąd: K-g
Posty: 106
Wyślij wiadomość przez AIM do Uri
Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Varder@Dec 20 2004, 11:02 PM
Mieszkam w stanach i kupilem sobie World of Warcraft za grube 50$. Po za tym sa cztery plyty . Zainstolawalem gre i wlaczylem. Byly fajne filmiki i gdy wlacza sie menu wyskoczylo LOGIN i PASSWORD. Zastanawiam sie o co chodzi, ale wpisalem. Zainstalowaly sie jakies patche. a potem wlaczam gre wpisuje te passwordy, i nie chodzi. Password or nick is invalid. No wiec odkrylem jeszcze ze trzeba zalogowac sie na world of warcraft na stronie. Szedlem przezz mnostwo jakichs e malil i takich innych, az w koncu doszedlem do  zaplaceniu 15$ aby zzalogowac sie na strone. A ja nie mam pieniedzy.   Wylaczylem gre. i wiece co to ze ttrzeba placic 15$ to jeszcze 15$ nastepne na miesiac   Co o tym wszystkim myslicie?
128953

eeee... zaskoczony czy co?
od dawien dawna wiadomo bylo ze serwery sa platne. z byka spadles?
a jak sie nie podoba to mozesz mi oddac tego WoW. mam nadzieje tylko ze masz opakowanie z Orkiem
__________________
My hoof and your ass have an appointment.
RPG
Uri jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 21-12-04, 01:21   #3
Varder
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: sierpień 2004
Skąd: Z domu
Posty: 24
Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Uri@Dec 21 2004, 01:12 AM
eeee... zaskoczony czy co?
od dawien dawna wiadomo bylo ze serwery sa platne. z byka spadles?
a jak sie nie podoba to mozesz mi oddac tego WoW. mam nadzieje tylko ze masz opakowanie z Orkiem
128959
Normalna gra musi byc z orkirm. A z elfowom nagoscia jest taki kod do wpisania jezeli nie chcesz placic 15$ na miesiac. Kosztuje15$
__________________
Niech Innos ma was w swej opiece!
RPG
Varder jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 21-12-04, 08:51   #4
szczepek
Demon
 
szczepek awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2004
Skąd: Konin
Posty: 544
Domyślnie

Nie no....to jakaś prowokacja

A jeśli nie...No i co? Wiadomo, że gra ma abonament, w końcu to massive multiplayer online... Skoro kupowałeś gre, nawet niewiedząc o tym, że jest platna, to imho jesteś nieco przygłupi...:P

Tak właściwie, co to 15$ dla kogoś, kto mieszka w Stanach? :P
RPG
szczepek jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 21-12-04, 17:16   #5
Varder
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: sierpień 2004
Skąd: Z domu
Posty: 24
Domyślnie

Cytat:
Originally posted by szczepek@Dec 21 2004, 08:51 AM
Nie no....to jakaś prowokacja

A jeśli nie...No i co? Wiadomo, że gra ma abonament, w końcu to massive multiplayer online... Skoro kupowałeś gre, nawet niewiedząc o tym, że jest platna, to imho jesteś nieco przygłupi...:P

Tak właściwie, co to 15$ dla kogoś, kto mieszka w Stanach? :P
128969
Hehe. Masz rację. Nigdy wcześniej nie wiedziałeme to jest tylko Multiplayer-Online! Ale tym bardziej nie lubię World of Warcraft! Czy ta gra wogóle ma jakąś FABUŁĘ!!!??
__________________
Niech Innos ma was w swej opiece!
RPG
Varder jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 21-12-04, 18:15   #6
szczepek
Demon
 
szczepek awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2004
Skąd: Konin
Posty: 544
Domyślnie

Tak. Spędzać czas z innymi graczami, wybierać się na hunty, wykonywąć jakieś questy...Jak w każdym mmorpgu. W każdym razie, ja Ci na to nie odpowiem za bardzo. Uther bardziej na WoW sie zna

RPG
szczepek jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 21-12-04, 20:09   #7
uther lightbringer
Jaszczur
 
Zarejestrowany: maj 2004
Skąd: Elwynn Forrest, Goldshire, Lion's Pride Inn
Posty: 160
Domyślnie

hehe, jednak jestem do czegoś przydatny :P
a więc czas akcji to cztery lata po wydarzeniach z Reign of Chaos (chyba nie muszę tłumaczyć, o co chodzi :P). są sobie dwa stronnictwa- przymierze i horda. przymierze to krasnoludy i gnomy z ironforge, ludzie z stormwind i nocne elfy z drenassus (czy jakos tak- stolica elfów :P), a horda to orkowie, trolle, taureni i nieumarli sylvanas- forsaken (ci z lordaeronu :P). horda przyjęła ich w swoje skromne szeregi, bo rzekomo chcą usunąć z siebie plagę, więc rada szamanów zdecydowała, że (jako wcześniej zniewoleni) musi pomóc ich dążeniom. no i te dwie strony mają między soba coś w rodzaju wojny . to mniej więcej fabuła :P
a gra wglada tak- wybierasz rasę, klasę, płeć, wygląd i takie tam i grasz- wypełniasz questy, zabijasz potworki, podróżujesz po świecie, możesz latać gryfem, wiwerną czy innym hipogryfem, tworzysz drużynę z kumplem i się nazwajem uzupełniać- taki typowy MMORPG :P co do kosztów- to trza płacić miesięczny abonament (co chyba jest oczywiste :P), ale można wykupić na pół roku lub trzy miesiące, wtedy jest taniej... więcej informacji szukaj na stronie blizza www.blizzard.com/wow
no, to by było na tyle moich wypocin
__________________

RPG
uther lightbringer jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 22-12-04, 18:41   #8
Ashar
Zębacz
 
Zarejestrowany: listopad 2003
Skąd: Teldrassil
Posty: 297
Wyślij wiadomość przez AIM do Ashar
Domyślnie

Cytat:
Originally posted by uther lightbringer@Dec 21 2004, 07:09 PM
możesz latać gryfem, wiwerną czy innym hipogryfem,
129148
hmm...to stwierdzenie jest troche za bardzo uogolnione
tymi stworkami mozna latac ale....
one transportuja nas tylko do innego miejsca z np Darnassus do Darkshore albo z Moonglade do Darnassus transposrtuja nas hipogryphy
podchodzisz do kolesia ze chcesz gdzies leciec....jesli masz udostepnione miejsca latania to cie ten zwierzaczek tam przeniesie....nie mozesz w ogole sterowac podczas lotu
bardzo fajnie sie lata w ten sposob.....na moim kompie troche przycina animacja wchodzenia i schodzenia ze zwierzaka a lot to tylko czasem laguje ale to juz nie wina kompa
a jesli chodzi o zwierzaki ktorymi mozna podrozowac dowoli o kazdej porze dnia i nocy to sa specjalne mounty dostepne dla graczy z powyzej 40lvl ktory jest baardzo ciezko zdobyc jak i kase na takiego mounta ale jak go kupisz to w kazdej chwili mozesz na niego wejsc i jechac na nim(ja gram sobie druidkiem i aktualnie moge sie zmienic tylkow niedzwiedzia...spoko to wyglada )....poprostu sie go kupuje
jest on bardzo przydatny ze wzgledu na o wiele szybsze poruszanie sie a szybkosc poruszania sie w tej grze jest dosc istotna bo obszar gry jest wiekszy nic ogromny :P i chodzenie po nim na wlasnych lapkach jest troche....ekhm...troche moze nudne zwlaszcza dla osob z powyzej 40lvl ktorym malo kto moze podskoczyc a pozatym takim mountem mozna niezle przyszpanowac sam wzdychalem do innych elfow jadacych na swoich tygrysach
__________________
We don't need no education.
No dark sarcasm in the classroom.
Teachers, leave those kids alone.
Hey, Teacher, leave us kids alone!

The Twin Blades of Azzinoth
Frostmourne,The Blade of Arthas
RPG
Ashar jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 22-12-04, 19:12   #9
Macus
 
 
Macus awatar
 
Zarejestrowany: październik 2003
Skąd: Tam gdzie Zwierzak puszcza dyska!
Posty: 444
Wyślij wiadomość przez AIM do Macus
Domyślnie

Taaa.... wszystkie elfki lecą na takiego tygrysa... no nic, chciałbym grac w WoW... ale nie miał bym kasy na miesięczny abonament... 10 euro to w sumie nie mało... chyba że Cdp coś wymysli... jakis lokalny serwer czy coś...
__________________
Roleczki
RPG
Macus jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 22-12-04, 22:29   #10
Ashar
Zębacz
 
Zarejestrowany: listopad 2003
Skąd: Teldrassil
Posty: 297
Wyślij wiadomość przez AIM do Ashar
Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Macus@Dec 22 2004, 06:12 PM
ale nie miał bym kasy na miesięczny abonament... 10 euro to w sumie nie mało... chyba że Cdp coś wymysli... jakis lokalny serwer czy coś...
129401
nie wymysli bo blizz sie nie zgodzi (ewentualnie vivendi)
oznaczalo by to dla nich duzo mniejsze zyski wiec to chyba jasne ze sie nie zgodza :P
jedynym dla ciebie wyjsciem bylo by granie na (ekhm) mniej oficjalnych serwerach (czyt. pirackich)
nie wiem czy juz jakies sa ale napewno jakies powstana
to tylko kwestia czasu
z reszta 10 euro to i tak najmniejsza mozliwa cena za miecha ale pod warunkiem ze placi sie za pol roku z gory....ja tak wlasnie bede robil i to nie jest chyba 10 euro ale nawet 11 :P
ale gierke mam za darmo to akurat za kase ktora bym dal za gre przeznacze na abonament
__________________
We don't need no education.
No dark sarcasm in the classroom.
Teachers, leave those kids alone.
Hey, Teacher, leave us kids alone!

The Twin Blades of Azzinoth
Frostmourne,The Blade of Arthas
RPG
Ashar jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 22-12-04, 23:23   #11
uther lightbringer
Jaszczur
 
Zarejestrowany: maj 2004
Skąd: Elwynn Forrest, Goldshire, Lion's Pride Inn
Posty: 160
Domyślnie

ale serwy pirackie mają inne itemy i questy, czyli nie taka sama zabawa, poza tym są raczej zawodne... szkoda, ze blizz nie dał innego cennika dla europy wschodniej... :P
__________________

RPG
uther lightbringer jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 23-12-04, 01:34   #12
Varder
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: sierpień 2004
Skąd: Z domu
Posty: 24
Domyślnie

Dzisiaj zainstallowalem Wowa!! Musialem zaplacic 15 dolcow. Wlasnie teraz robia sie jakies patche!!! Jestem ciekaw jak bedzie sie ustawiac bohatera. Nazwe go Master Varder!! :P
__________________
Niech Innos ma was w swej opiece!
RPG
Varder jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
[World of Warcraft Machinima] "Ahn'Qiraj: Gniew Upadłego Królestwa" Dristor Hyde Park 3 01-06-11 20:17
Warcraft Gahar WIP 13 09-04-07 17:02
World of WarCraft Soul-Reaver Gry 40 12-06-04 13:52
World of Warcraft Slash1 Gry 4 12-05-04 20:53
Warcraft 3 Nikon_90 Gry 3 10-04-04 17:49


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.