Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Pomoc techniczna
Przeładuj stronę [G2] Problem z uruchomieniem gry.

Zamknięty Temat
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 27-12-04, 16:18   #1
Kufel2
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: grudzień 2004
Skąd: Otwock
Posty: 37
Wyślij wiadomość przez AIM do Kufel2
Domyślnie

Witam mam problem,niemoge wejsc do gry wyswietla sie napis gothic 2 prosze czekac... i jak nie ma rezultatu to wszedlem to zamykania programow i przy gothic pisze nie odpowiada prosze o pomoc chcialbym przejsc 2 bo jedynke przeszedlem pomocy!!!
RPG
Kufel2 jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 27-12-04, 16:40   #2
MrBat
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: marzec 2004
Skąd: Olsztyn
Posty: 49
Wyślij wiadomość przez AIM do MrBat
Domyślnie

Ja też miałem coś podobngo. U mnie pomogło po prostu czekanie. I mimo, że "gothic nie odpowiadał" to po jakimś czasie wchodził mi do gry.
RPG
MrBat jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 27-12-04, 17:34   #3
Ozyrys
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: grudzień 2004
Skąd: Krasnik
Posty: 7
Wyślij wiadomość przez AIM do Ozyrys
Domyślnie

Mam problem podobnego typu . Chciałem obejżeć pliki gry, potem włączm a tu wykakuje bląd. co zrobić ??
__________________
RPG
Ozyrys jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 27-12-04, 17:45   #4
TaLam0N
Zbanowany
 
Zarejestrowany: grudzień 2004
Posty: 56
Domyślnie

po prostu poczekaj!! Takie problemy zdarzaja sie wtedy kiedy xle wylaczyles gre (restarta zrobiles, za pomoca CTRL+ALT+DEL). Tez tak mialem, wytsraczy poczekac i po wszystkim.
RPG
TaLam0N jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 27-12-04, 17:55   #5
Kufel2
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: grudzień 2004
Skąd: Otwock
Posty: 37
Wyślij wiadomość przez AIM do Kufel2
Domyślnie

dizkeuje za pierwsza odpowiedz poczekajlem z 5 min i sie gra wlaczyla ci co maja podobny problem nich poczkejaja z 5 min dizeki
RPG
Kufel2 jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 27-12-04, 22:15   #6
Ozyrys
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: grudzień 2004
Skąd: Krasnik
Posty: 7
Wyślij wiadomość przez AIM do Ozyrys
Domyślnie

Ale u mnie czekanie nic nie da !! Ponieważ wyskakuje wielkie okno i pisze "Access Violation" i "pamięć nie może być "written"". Wiem co to znaczy ale nie wiem jak to interpretować.i nawet przeinstalowanie nic nie dalo !!
__________________
RPG
Ozyrys jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 28-12-04, 00:24   #7
TaLam0N
Zbanowany
 
Zarejestrowany: grudzień 2004
Posty: 56
Domyślnie

hmm....byl pewnien koles co pisal jak to zorbic z aces violation, nazywal sie Anya. Poszukaj po forum a znajdziesz

Pozdrawiam
RPG
TaLam0N jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 28-12-04, 00:43   #8
Anya
Demon
 
Zarejestrowany: luty 2004
Posty: 588
Domyślnie

Cytat:
Originally posted by TaLam0N@Dec 27 2004, 11:24 PM
hmm....byla pewna kolesiówa co pisala jak to zorbic z aces violation, nazywala sie Anya. Poszukaj po forum a znajdziesz
130904
["Acces Violation"]
__________________
:: FISH SPAM WILL RESULT IN A BAN ::
RPG
Anya jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 30-12-04, 14:26   #9
Morgahard
Zbanowany
 
Zarejestrowany: grudzień 2004
Posty: 41
Domyślnie

heh, jaka dokładna :P skad miał wiedziec :P Juz bedzie pamietal:P
RPG
Morgahard jest offline  
Góra
Zamknięty Temat


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Problem z Uruchomieniem karolq Pomoc 3 10-10-07 23:18
Problem....z uruchomieniem Don Diego Pomoc techniczna 6 08-04-07 18:28
[G1] Problem z uruchomieniem. Areczek Pomoc techniczna 10 19-05-05 12:35
[G2] Problem z uruchomieniem Destro Pomoc techniczna 5 11-10-04 21:00
[G2] Problem z uruchomieniem gry. Babo Pomoc techniczna 4 18-09-04 11:45


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.