![]() |
#1 | |
Zbanowany
|
![]() Mam pytanie co lubicie robic poza wykonywaniem questów?
Ja tam lubie bawić się w alchemika.Zapisuje sobie jakie sa potrzebne składniki do odpowiedniej mikstury i ide je zbierać :P No albo robie sobie gorzałke lub ziele: :P Nie wiem jak wy ale mi sie to podoba ![]() A tym czasem czekam na wasze odpowiedzi ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Golem
|
![]() Ja kiedyś bawiłem się w zwykłego obywatela. Nałożyłem strój obywatela i sztylet, słuchałem opowieści Vatrasa, a w nocy chodziłem do Coragona lub Kardifa potem szedłem spać. Ogólnie było fajnie, ale najczęściej zwiedzam okolicę Khorinis
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() Ja jak nie wykonuję questów to zwiedzam okolicę (i nabijam sobie exp), albo po prostu chodzę po mieście lub też skakam po dachach. Czasami też "wchodzę" w jakiegoś potwora i do miasta (ciągnąc ze sobą kilka innych) zobaczyć co się wydarzy.
![]() |
![]() |
#5 | |
Nemesis
|
![]() ja mam inny sposób na zabicie nudy grania, zaczynam chodzić po całej krainie, staram się wchodzić wszędzie gdzie się da i odkrywać nowe okolice czy ukryte miejsca, także potrafie sobie zagrać w sposób taki że ide i wybijam wszystkich bezimiennych ludzi, wracam do doliny górniczej i szwędam się tu i tam, zabijając niedobitki orków czy wszelakich zwierząt
![]()
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Czarny Goblin
|
![]() Ja kiedyś (daawno, ale pamiętam
![]() Podchodzę do Constantina i gadam do mikrofonu stojącego na biurku. - Ile dajesz? W odpowiedzi słyszę - "Wynoś się z mojego domu!" ![]() To ja: Czyli dużo. Do jutra sprawa załatwiona. Później idę do wybranej osoby, i pierwsza wymieniona osoba ma pecha. Najgorzej, jeżeli jest to ktoś pokroju Hagen lub Andre ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Cieniostwór
|
![]() A ja szwendam się bez celu i staram się "maxymalnie" wczuć w klimat gry. Podziwiam widoki, jeśli w krzakach jeszcze cos żyje, to od ręki przerabiam na EXP. Zastanawiam się też, jakie kroki najlepiej teraz podjąć. Ot, taki chill-out
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() W G1 to zawsze lubiałem sobie z rana posprzedawać w NO bagienne ziele najemnikom, później chodziłem od obozu do obozu pohandlować trochę, po drodze zabijając trochę zwierzyny. Czasami wycieczka głębiej do lasu, czasami gdzieś głębiej, na ziemiach orków się szwędam. Noc zazwyczaj albo spędzam na dalszym szwędaniu się, albo pałętam się po NO
![]() W G2 to zazwyczaj lubię sobie pójść na wycieczkę w nieznane. Obieram jakiś kierunek bez celu i idę zabijając wszystkie bestie które stoją mi na drodze. Na noc staram się przebywać na jakimś cywilizowanym terenie czyli miasto, farma Onara itd. Wtedy sobie handluję i zaglądam w każdy kąt :P .
RPG![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Za co lubicie Gothica 3? | Got-Hic | Dyskusja | 183 | 12-07-16 14:04 |
jakie posty lubicie ? | TABU | Hyde Park | 35 | 04-10-04 17:42 |