![]() |
#1 | |
Chrząszcz
|
![]() Na wstępie proszę o nie pisanie postów typu: "Graj bez kodów noobie".
Czy da się mieć nieskończoność wytrzymałości albo ją całkowicie usunąć ? Bardzo mnie irytuje wytrzymałość ponieważ powalczę trochę i muszę albo iść spać albo coś zjeść. Jest to bardzo czasochłonny proces. Próbowałem znaleźć coś w edit abilities lecz bezskutecznie. Proszę o odpowiedź. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zębacz
|
![]() Graj bez kodów noobie
![]() Serio - tak łatwo nie wyłączysz wytrzymałości.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Looks CAN kill.
|
![]() @Thomson
Nie kazdemu musi sie taki system podobac. Nie jest to wytrzymalosc z Gothic 3 albo z jakiejkolwiek znanej mi gry RPG. Co wiecej, wiele osob ma ja zbugowana. Mi np. nie dziala regeneracja wytrzymalosci podczas snu. Dlatego tez, jak nie masz nic na ten temat do powiedzenia, to nie pisz. @OP Watpie, niestety, by poza cheat god byla mozliwosc zrobienia czegos z ta wytrzymaloscia. Mozesz sprobowac w edit abilites zmienic wartosc wytrzymalosci na bardzo wysoka, jesli to cos da. I jesli wogole jest mozliwe.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() @up
A ty przeczytałeś chociaz czego tyczy się temat, moda do g2 nk wiec na .. mu kody do g1 - Nie da się wyłączyć wytrzymałości za pomocą konsoli to jest niemożliwe - Druga rzecz to to ze return jest bardzo czuły na konsole nawet jej aktywacja na ułamek sekundy może mieć fatalne konsekwencje w dalszej grze które można będzie naprawić tylko opcją nowa gra.
Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić. Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej. Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone. I was dreaming, about gold.
@Dark: No, nie chciałbym być tak "zajebisty" jak Domas, nawet gdyby mi za to płacili. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zębacz
|
![]() @Madderin
Jak to nie mam nic ciekawego do powiedzenia? Ja w sprawie returna mogę powiedzieć wiele ciekawych rzeczy. Ale przecież napisałem mu, że tak łatwo tego nie wyłączy (tzn bez grzebania w skryptach), więc o co chodzi?
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Looks CAN kill.
|
![]() Chodzi o to, ze kolega poprosil o jakis sposob albo pomysl na wylaczenie wytrzymalosci. Ty mu napisales, ze tak latwo jej nie wylaczy. Czyli de facto nie pomogles mu w jego problemie. A to oznacza, ze twoj post nic do tematu nie wniosl. Tak?
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() Wiem o czym piszemy, a chodzi mi o to że bezi nie traci życia z powodu braku wytrzymałości owszem wytrzymałość spada, ale nie trzeba jej regenerować.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zębacz
|
![]() Ale co mu da cheat god, skoro będzie nieśmiertelny?
![]() W skryptach jest do wyłączenia, ale trochę roboty.
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Syn boży
|
![]() Najprostrzy sposob: znalezc jedna JAGODE TROLLA (+1 wytrzymalosc na stałe) i przy wlaczonym MARVINIE podczas jedzenia klikac F8 (czyli automatyczne odnowienie rosliny w ekwipunku przy jednoczesnym dodaniu wspolczynnika).
Powtarzac 80 razy do momenty az wytrzymalosc bedzie wynosila 100 (czy ile tam max) i mysle ze masz z glowy.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Cheaty | Avallach | Porady i triki | 6 | 14-03-11 08:51 |