Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Inne > Hyde Park
Przeładuj stronę Pierwszy komputer

Odpowiedz
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 29-03-04, 17:07   #1
Saturas
Pan Cienia
 
Saturas awatar
 
Zarejestrowany: luty 2004
Skąd: Centrum Destrukcji
Posty: 598
Domyślnie Pierwszy komputer

No właśnie jaki był wasz pierwszy komputer bo mój to :
Proceszor ===Pik=== (bo nie wiem) ale miał 33 mhz.
Karta graficzna: svga (czy jakoś tak) Nie wiem ilu megowa
Dysk twardy: 485 mb
Karta dzwiękowa Soundblaster jakiś tam.

Sorry miałem miałem 6 lat kiedy miałem tego kompa więc nie pamiętam dokładnych parametrów.

Edit: Jeszcze miałem Atari (na kasety)
__________________
Obyś wrócił cały i zdrowy.
Złóżcie przysięgę wody!

Jestem Magiem Wody
RPG
Saturas jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 29-03-04, 17:13   #2
SZachu
 
 
Zarejestrowany: październik 2003
Skąd: Olsztyn City
Posty: 130
Domyślnie

Jeśli chodzi o pierwszą rzecz na jakiej w cokolwiek grałem to pegasus. :wink:
__________________
********
Zaginiony w akcji....
RPG
SZachu jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 29-03-04, 17:22   #3
Corristo
Demon
 
Corristo awatar
 
Zarejestrowany: luty 2004
Skąd: lasy, wioscy i polia
Posty: 641
Domyślnie

Coż to jest mój pierwszy komp ale pierwotnie było to - Celeron 486 Mhz, Riva TNT 2 Vanta LT, 64 sdram. To była wtedy maszyna. Szałłł normalnie- super grafa, szybkośc eech. Teraz mam nie lepszy bo - Duron 800, GeForce 4 440 MX, 256 sdram.
__________________
Algaroth Neofita

RPG
Corristo jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 29-03-04, 18:04   #4
Lobart
Zbanowany
 
Zarejestrowany: październik 2003
Skąd: Z polecenia Innosa
Posty: 574
Domyślnie

A Commodore to jest komputer ???Sorry za brak wiedzy...a pegazus to było coś.... :P :P
RPG
Lobart jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 29-03-04, 18:05   #5
Rabittous
Syn boży
 
Rabittous awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2003
Skąd: Synagoga Syna Boga
Posty: 10 275
Domyślnie

no pierwszy na którym pykałem to komp ojca
to jeszcze obódowa było poziomo i pod monitorkiem
alemój pierwszy to "pentium 166" ;/ ;/ ;/ jakoś takie dziwny
__________________
Gdy zaczniesz krzyczeć z przejęciem: Na pomoc!
Charon by odpiąć łódź wejdzie na pomost,
wielu z nas będzie w tym mieście jak co noc
szukać okazji, by być szybszym niż cięcie Atropos...
RPG
Rabittous jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 29-03-04, 18:42   #6
FlashFreak
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: marzec 2004
Skąd: Martwa Harpia
Posty: 12
Domyślnie

Zx Spektrum jeszcze go mam :-). Leży sobie w szafie i jest starszy odemnie .
RPG
FlashFreak jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 29-03-04, 19:21   #7
Ashar
Zębacz
 
Zarejestrowany: listopad 2003
Skąd: Teldrassil
Posty: 297
Wyślij wiadomość przez AIM do Ashar
Domyślnie

Cytat:
Jeśli chodzi o pierwszą rzecz na jakiej w cokolwiek grałem to pegasus. :wink:
Cytat:
...a pegazus to było coś....
heh...widze ze jest tu wielu entuzjastów starych dobrych sprzętów
eh....co to były za czasy jak sie pykało w starego dobrego pegasusa
ale dobra.....teraz na temat.......mój pierwszy komp to mój aktualny komp....mam go dopiero dwa lata
wcześniej grałem na kompie kolegi
często do niego chodziłem pograć w Herosa 3
jego komp kiedyś też było coś...pamiętam że dał 5tyś. a teraz to to ani 1tysiąca nie jest warte (procesor 600) [/b][/quote]
__________________
We don't need no education.
No dark sarcasm in the classroom.
Teachers, leave those kids alone.
Hey, Teacher, leave us kids alone!

The Twin Blades of Azzinoth
Frostmourne,The Blade of Arthas
RPG
Ashar jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 29-03-04, 19:37   #8
Stoiczkow
 
 
Zarejestrowany: listopad 2003
Skąd: WTB HQ
Posty: 261
Wyślij wiadomość przez AIM do Stoiczkow
Domyślnie

... i mój dziadek podarował mi pegasusa. Poczułem się jak ktoś naprawdę wyjątkowy.

Pierwszy PC to:
Celeron 633
Riva 2 32 MB
20 GB twardziel
64 RAM
__________________
http://www.wtb.neostrada.pl/ <--- najlepsze amatorskie filmy w Polsce
RPG
Stoiczkow jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 29-03-04, 20:45   #9
matr0x
 
 
Zarejestrowany: październik 2003
Skąd: Boat City
Posty: 489
Wyślij wiadomość przez AIM do matr0x Wyślij wiadomość przez MSN do matr0x
Domyślnie

Ja nie mialem dlugo komputera i jakos nie bylo mi z tym strasznie ale na poczatku mialem Durona 1 ghz GeForce'a 2 i 128 ramu.
__________________
BASKET 4ever in my heart
RPG
matr0x jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 29-03-04, 21:57   #10
THRALL
Czarny Goblin
 
THRALL awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2003
Skąd: Orgrimmar
Posty: 120
Wyślij wiadomość przez AIM do THRALL
Domyślnie

Ach pegasus pamietam te zarwane noce
Ja mam kompa od 2000 roku i mam go do dziś (celeron 633 Mhz, 256 ram
30 GB, sound blaster live 1024) dla mnie to staruszek juz :cry:
__________________
Za linią wroga są tylko dwie rzeczy którym możesz ufać, swojej broni i swojemu bogu!!
RPG
THRALL jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 29-03-04, 22:05   #11
Vatras
 
 
Zarejestrowany: październik 2003
Skąd: szczecin
Posty: 199
Wyślij wiadomość przez AIM do Vatras
Domyślnie

jęsli chodzi o kompa to miałęm go od 1 roku zycia (tata mi dawał klawiature i sobie pykałęm ponoc, tak mama mówiła!!)
To ył dos!!
__________________
Beliarze pobłogosław to forum uwolnij je od ran i tchnij w nie tchnienie Śmierci!! :!:
RPG
Vatras jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 29-03-04, 23:08   #12
Drone
Stara Gwardia
 
Drone awatar
 
Zarejestrowany: październik 2003
Skąd: Kraków
Posty: 400
Domyślnie

U mnie 1 kompem była Amiga 600 - świetna o wiele bardziej ją lubiłem od obecnego :cry:
__________________
Ja...
RPG
Drone jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Komputer się wyłącza Szlugi12 Pomoc techniczna 5 04-12-08 14:50
Komputer nie uruchamia się. Cycu12 Pomoc techniczna 14 27-08-08 14:55
[G1] Gra resetuje mi Komputer... Jaskot Pomoc techniczna 10 05-04-05 13:20
Za słaby komputer ?? Dinozord Gry 20 29-11-04 15:59


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.