Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Pomoc techniczna
Przeładuj stronę [G2] Przenoszenie save'ów.

Zamknięty Temat
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 13-07-04, 23:06   #1
Ruman
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: lipiec 2004
Skąd: Tychy
Posty: 2
Domyślnie [G2] Przenoszenie save'ów.

helo,
mam problem, bo gram w Gothica2 (juz drugi raz :] ) pod WinXP, i mam zamiar zrobic formata i zainstalowac Win98 i Mandrake'a 10 ale boje sie ze save'y robione pod XP nie bedą działac pod 98 :/ bo w tych microsoftowych genialnych systemach dzieją sie takie rzeczy. Wiem ze mozna przenosci save'y z XP na XP, ale czy na 98 tez? :/
moze pomoze mi ktos kto mial juz takie doświadczenia
dzieki
__________________
Pierwsza strona o FLUNKY BALL w Polsce! - www.flunkyball.prv.pl
RPG
Ruman jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 13-07-04, 23:18   #2
Sebowiec
Polna Bestia
 
Zarejestrowany: luty 2004
Skąd: Mysłowice
Posty: 62
Domyślnie :)

Więc myślę, że będą działać ponieważ tu już ne chodzi o system tylko o grę . Jeżeli będzie instalka z tych samych płyt to powinno działać cacy
RPG
Sebowiec jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 13-07-04, 23:22   #3
uther lightbringer
Jaszczur
 
Zarejestrowany: maj 2004
Skąd: Elwynn Forrest, Goldshire, Lion's Pride Inn
Posty: 160
Domyślnie

powinny działać, bo nie dalej jak dwa tygodnie temu miałem formatowany dysk i przy okazji zmieniłem Windowsa z XP na 98 i jakoś działa
__________________

RPG
uther lightbringer jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 14-07-04, 00:47   #4
Mjoker
Mjoker, The One and Only
 
Mjoker awatar
 
Zarejestrowany: październik 2003
Skąd: The Glow / London
Posty: 1 107
Domyślnie

Hm... Na logike powinny dzialac. Bez problemu [pomijajac ogolne losowe wypadki z winowsem i jego szalenstwa ] mozna np. przenosic save'y z win98 do millennium lub do win 2000 professional.

Najlepiej - jesli masz mozliwosc - nagraj save'y na jakas plytke [z windowsami roznie bywa... heh... wspomniane losowe sprawy... pliki sie uszkadzaja, znikaja... etc. ] i sprawdz pod xp. Zawsze mozna zainstalowac na innej partycji alternatywny system lub wrocic do poprzedniego, a stare save'y pozostana nietkniete...
__________________
---
RPG
Mjoker jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 14-07-04, 13:29   #5
Torlof
Czarny Goblin
 
Zarejestrowany: kwiecień 2004
Posty: 134
Domyślnie

Nie wiem czy gothica to tez dotyczy ale jak przenosiłem save'y do GTA na inny system to nie chciały działać
RPG
Torlof jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 14-07-04, 18:30   #6
Gothic Dragon
Zbanowany
 
Zarejestrowany: kwiecień 2004
Skąd: Dragonia, dolina dobrego smoka
Posty: 130
Domyślnie

a gdybyś spróbował coś takiego założ dwa konta e-mail wpisz tylko jedno wyślij na drugie save'y i odbierz dopiero po przeinstalowaniu może się uda.
RPG
Gothic Dragon jest offline  
Góra
Zamknięty Temat


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Szukam save'ów i nie moge znaleźć mono Pomoc 2 21-03-07 17:11
Przenoszenie save'ów Ruman Porady i triki 6 30-12-04 00:13


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.