|
Zobacz wyniki ankiety: Czy lubicie sagę Gwiezdnych wojen | |||
![]() ![]() ![]() |
41 | 100.00% | |
Głosujących: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#97 | |
Zębacz
|
![]() Co do republic commando, bardzo fajna gra tylko szkoda że w tej grze nie umieścili misji na Coruscant, kiedy to odziały delta i omega, współpracowały z sobą rozwalając siatkę terrorystyczną na owej planecie, i szkoda mi trochę 07 "Seven", w grze pod koniec pada ofiarą droidów i niemamy okazji go uratować, póki co do tej gry jest planowany sequel fanowski, ale mam wrażenie że to nie wypał będzie. Co do jedi knight serii, szkoda że ona zakończyła się na jedi academy, choć ta część nawet dobra jest ale niestety, fabularnie jest nieco gorsza od jedi outcasta, ale multi w JA, jest o niebo lepsze niż w JO.
![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zindoktrynowany
|
![]() Nigdy nie fascynowałem się GW.Nie widziałem żadnego filmu,zawsze mnie to jakoś omijało.
Co do gier to mam same dobre wspomnienia Jedi Outcast, Jedi Academy,nakaś nawalanka na PSX no i genialne KotOR od BioWare.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Gwiezdne Wojny Epizod 3: Zemsta Sitów | Mr_Dragon_Hunter | Hyde Park | 32 | 28-07-11 00:31 |
Gwiezdne Wrota - kicz czy rozrywka? | Smutas | Fantastyka | 3 | 05-12-08 20:17 |
Zakon Wojny | piters2005 | WIP | 6 | 14-06-06 19:12 |