![]() |
#1 | |
Kąsacz
|
![]() Ktoś pomoze kuzyn ma problem
Robiłem misję " Skalne kryształy dla magów", ale oddałem większość Horasowi i zostało mi 11/20, przez co nie mogę skończyć zadania. Czy wie ktoś czy można jakoś znaleźć resztę i w jaki sposób ? Na mapie już mi nie wyświetla żadnych punktów. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Berserker
|
![]() To kicha, bo chyba więcej nie znajdziesz, o ile już przeszukałes odwiedzone wyspy. Ja na szczęście ich nie sprzedawałem, bo wczesniej trafiłem na ofertę kupowania rudy żelaza, a zauważyłęm że potrzebna ona jest czasem do tworzenia artefaktów. Dlatego w chwili otrzymania zadania miałem ponad 30 kryształów.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Kąsacz
|
![]() Przecież jest napisane, że nie wyświetla się nic na mapie. Mowa o całej mapie, nie wyspie. Zadanie nie ma innego zakończenia jak od razu oddanie 20 kryształów, więc pojedynczo nie zadziała.
Problem rozwiązał się na innym forum. Wystarczy grać dalej. Kryształów wpadnie w późniejszym etapie masa. Zamknąć. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Mroczne Tajemnice-Muzyczny Kryształ | Orkowy Wojownik | Mroczne Tajemnice | 34 | 13-01-11 19:27 |
Kody na Kryształowe dyski i zbroję władcy tytanów | Lord Emperror | Pomoc | 2 | 01-09-10 23:22 |
Problem z dostaniem się do klasztoru Magów | kajzerka | Pomoc | 11 | 29-04-10 19:25 |
Magia kryształów- która najlepsza według was | Xanas | Ogólna dyskusja | 24 | 11-04-10 15:31 |
Kryształowe dyski dla Inkwizytora | Adriano9 | Pomoc | 2 | 13-10-09 19:50 |