![]() |
#15 | |
Cieniostwór
|
![]() Mówimy tu o grze bez kodów.
![]() Pokaż screena albo wrzuć save. BTW Ja zrezygnowałem z gry, bo było strasznie nudno i po prostu nie chciało mi się dalej kombinować. Znalazłem moda do "jedynki" Golden Mod i postanowiłem w niego grać zamiast męczyć się z dwójką. A tak poza tym to naprawiłem Oko Innosa na 4 levelu i na tym zakończyłem. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Chrząszcz
|
![]() Jak dla mnie to ciekawy temat. Spróbuję takie coś zrobić. Chociaż że to nie jest takie proste ale chyba możliwe do zrobienia. PS. nigdy nie skończyłem tej gry ale jestem w trakcie : )
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Czarny Goblin
|
![]() Domas - próbuję i idzie mi nie najgorzej. Idę do klasztoru po Oko Innosa i mam 3 poziom.
Wie ktoś może jak zdobyć 5000 kasy paladynem na konsekrację miecza? A tutaj zdjątko mojego paladyna: http://wstaw.org/m/2013/03/31/Najni%...dzia%C5%82.png
Ostatnio edytowane przez Lester101 : 31-03-13 o 14:51. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Cieniostwór
|
![]() Grając w ten sposób nie ma sensu pakować w siłę, bo i tak każdego wroga będziemy mijać. Lepiej zainwestować w otwieranie skrzyń i alchemię. Dopiero później w siłę, bo mimo wszystko może się przydać.
Lester101, a po co ci ten miecz, skoro i tak go nie dźwigniesz a tym bardziej nie będziesz używał?
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Czarny Goblin
|
![]() @ Lester101, zbieraj wszystkie zioła, grzyby, sakiewki, kosztowności z domów (część można ukraść bez umiejętności skradania np. w ratuszu na piętrze, trochę kosztowności jest też w kapliczce zaraz przy farmie Onara (ta niedaleko Dara), jeśli wiesz gdzie to szukaj miejsc, gdzie można znaleźć ciekawy oręż, dużo cennych rzeczy znajdziesz w opuszczonym obozie myśliwych, gdzie teraz przebywa Dragomir, w miejscu przebywania wilków Pepe jest kilka skór (wilków tam nie ma dopóki nie przyjmiesz misji ich zabicia). Wszystko co znajdziesz oczywiście sprzedawaj.
W Górniczej Dolinie znajdziesz kilka niezłych cacek: Dobry topór w jaskini niedaleko mostu przy zamku paladynów, w Gothic 1 były tam kretoszczury. Jaskinia łatwa do zauważenia idąc ścieżką od przełęczy. W Zamku Paladynów, w budynku gdzie w Gothic 1 siedział Bullit, wejdź na piętro i przeszukaj skrzynie, znajdziesz tam fajny łuk. Ostatnio edytowane przez Isamir : 31-03-13 o 16:05. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Czarny Goblin
|
![]() @KlimekPL, what...?! To jest Gothic 2 bez dodatku, tutaj nawet Gniew Innosa wymaga 40 siły więc spokojnie go uniosę.
![]() W alchemię nie mam po co pakować... alchemia pozwala robić mikstury, do mikstur potrzeba składników których nie mam. Takie rzeczy chociażby jak ognisty korzeń, smoczy korzeń i goblinie jagody są zwykle pilnowane a ja nie mam zamiaru nikogo ciachać (do pewnego momentu, konkretnie dwór Irdorath). Otwieranie skrzyń to bezsens, jeszcze nie natrafiłem na jakąkolwiek skrzynię i pewnie nie natrafię bo idę tylko głównym wątkiem. Może to i moja głupota, ale mi się po prostu nie przyda. A co do użycia miecza... na pewno będą sytuacje kiedy będę potrzebować po coś sięgnąć. Wolę mieć zabezpieczenie na przyszłość. @Isamir, dzięki. Naprawdę pomogłeś i dzięki Tobie już mam połowę potrzebnej kwoty. :-) I przy okazji. Aktualnie idę naprawić Oko i mam 4 poziom. A to wszystko przez poszukiwacza przy kręgu który zagadał do mnie przez co dostałem +500 doświadczenia. To raczej niemożliwe ale... jest jakiś sposób na uniknięcie go?
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |