|
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
![]() |
#38 | |
Krwiopijca
|
![]() Wierzę w wasze zapewnienia. Mam tylko problem. Zainstalowałem już Jaktyla i teraz nie mam pojęcia jak go zainstalować. Mam już Gothicstarter tylko nie wiem jak go przez niego uruchomić. W C/Program Files/Jwood/Gothic II/ system/ mam tylko plik JactylPL (czy jakoś tam) który sie otwiera w notatniku. To samo dzieje sie z dodatkiem PiratlebenPL. Nie wiem jak go uruchomić!!! Pomocy!!! Bardzo chciałbym zagrać w oba mody i bardzo proszę o pomoc w tej sprawie. Z góry dzięki.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Chrząszcz
|
![]() Cytat:
|
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Krwiopijca
|
![]() Muszę przyznać, że mod jest wybitny, a spolszczenie należy do najlepszych, z jakimi się zetknąłem.
UWAGA! Dalej piszę trochę o fabule, więc jeśli wolisz sam się dowiedzieć, nie czytaj dalej. Mam wrażenie, że już kończę. Dwa razy pokonałem Czarnego Maga, gram oczywiście Magiem Jaktylu i byłem nawet w podziemiach, ale spanikowałem i wróciłem ![]() 1) Po pierwszej walce z Czarnym Magiem nie otworzyła się krata i utknąłem tam jak ostatni palant. Później wczytałem i już wszystko było OK. 2) Przy tworzeniu trucizn często zżera wszystkie menzurki, które mamy przy sobie, a żeby wykonać truciznę, potrzeba co najmniej dwóch. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Krwiopijca
|
![]() Mod świetny a spolszczenie jeszcze lepsze.
Gram ale mam problem, nie moge przejść dalej. Jestem w 3 roździale, gram głównie łukiem i jędnoręczną. Pokonałem już raz Czarnego maga, no prawie pokonałem bo się teleportował i właśnie, duch wcześniej powiedział o trzech miejscach w których może być mag. Nie wiem gdzie jest to miasto umarłych więc poszedłem do tej dużej wieży, nie było go tam. Ale zauważyłem że za dużą wieżą jest mniejsza więc poszedłem tam, nie było żadnego wejścia. Poszedłem wyżej i zauważyłem że na dachu jest Czarny Mag i zwłoki porwanego obywatela miasta. Widze że jest tam taka winda jak w tej większej wierzy. I właśnie, jak wejść na ten dach ? |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Krwiopijca
|
![]() Przydałby się polski poradnik, albo chociaż ten czeski, bo podobno ma obrazki, ale on nie działa pisze "Chyba 404..."(Takie coś dosłownie pisze to po czesku pewnie
![]() ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Krwiopijca
|
![]() mam zamiar zagrac ale proboje sciagnac spolszczenie (mam zainstalowana niemiecka wersje) kiedy juz jest sciagniete proboje zalaczyc i tak zwana "dupa"... wyskakuje ze bledne dane cos tam cos tam ;(... prosze pomozcie bo slyszalem ze to najlepszy mod do GII+NK
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Czarny Goblin
Skąd: kolonia karna,ale ostatnio znalazłem lokum na irdorath
|
![]() ekhm... co powiedzieć żal?
Mark po co ten post spójrz na date tematu od tamtego czasu jaktyl po polsku jest na gs...
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Pytania Jaktyl | Arkadius1991 | Pomoc w ukończeniu modów | 165 | 01-07-16 14:18 |
GII po polsku | Piccolo-san | Pomoc | 5 | 01-01-06 12:14 |