Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Modding > Pomoc w ukończeniu modów
Przeładuj stronę Problem z modem "textures mod"

Odpowiedz
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Nieprzeczytane 05-03-06, 22:28   #1
qqq
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: czerwiec 2004
Posty: 6
Thumbs up

Witam! Zaintalowałem Gothic 1 by sobie troche pograć w wolnym czasie ale ze względu że przeszedłem ją kilka razy postanowiłem użzyć jakiegoś moda zainstalowałem plik
"textures mod" ale Gothic nie wczytuje nowych textur i wszystko jest po staremu. Co mam zrobić żeby nod działał poprawnie? Proszę opiszcie mi to albo powiedzcie co moglem zrobić nie tak Z góry thx
RPG
qqq jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 05-03-06, 22:39   #2
Bubby
Golem
 
Bubby awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2004
Skąd: Kaczogród
Posty: 1 129
Domyślnie

Czy masz na myśli G2TexturesPack for G1?
Zainstalowałeś go poprawnie? To znaczy czy przy instalacji wpisałeś by zainstalował się do katalogu z grą?
Sprawdź czy masz plik Textures_G2TexturesPack.vdf w katalogu .\Gothic\Data\
Jeśli tam jest, a mimo to różnicy nie widzisz, bo daj znać, pokombinujemy dalej.
__________________
siakaś sygnatura
RPG
Bubby jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 05-03-06, 22:53   #3
qqq
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: czerwiec 2004
Posty: 6
Domyślnie

Nie, nie. Chodzi mi o plik textures mod. Ten który w dziale download ma dołączonego screena z Diego w kolczudze. Prosze może jednak ktoś z was wie, bo bardzo zależy mi o tym modzie ten mod to TEXTURES MOD.
RPG
qqq jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 05-03-06, 22:57   #4
Dziaba
Jaszczur
 
Zarejestrowany: marzec 2006
Skąd: Kraina Śniegu
Posty: 179
Wyślij wiadomość przez Skype™ do Dziaba
Domyślnie

Ello! Chciałbym tylko dodać, że mam ten sam problem I równiesz nie wiem jak go rozwiązać
__________________
RPG
Dziaba jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 06-03-06, 00:27   #5
qqq
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: czerwiec 2004
Posty: 6
Domyślnie

Dokładnie chodzi mi o mod z tą zbroją! Textures Mod

[attachmentid=2465]
Załączone Grafiki
File Type: jpg textures.jpg (57.5 KB, 99 wyświetleń)
RPG
qqq jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 06-03-06, 00:37   #6
\\Siekacz
Zbanowany
 
Zarejestrowany: luty 2006
Posty: 41
Domyślnie

Domyślam sie że nie macie wgranego playerkita.
Bo musi działać.

A teraz osobiście........jak wam sie nie uda tego moda uruchomić to sie cieszcie, takstury są beznadziejne, a diego świeci sie jak żarówka.

Już nasze zbroje są owiele lepsze, ale to niewielki powód do dumy.
RPG
\\Siekacz jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 06-03-06, 01:27   #7
Dziaba
Jaszczur
 
Zarejestrowany: marzec 2006
Skąd: Kraina Śniegu
Posty: 179
Wyślij wiadomość przez Skype™ do Dziaba
Domyślnie

hehe thx zupełnie zapomniałem o tym programiku

A czy tylko zbroja diega sie zmienia??
__________________
RPG
Dziaba jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 06-03-06, 07:52   #8
\\Siekacz
Zbanowany
 
Zarejestrowany: luty 2006
Posty: 41
Domyślnie

Cytat:
hehe thx zupełnie zapomniałem o tym programiku

A czy tylko zbroja diega sie zmienia??
Nie chyba prawie wszystkie...........choć nie pamiętam, dawno temu to widziałem.

Pamiętem szczególnie beznadziejne tekstury dla kopacza (wyglądały jakby na nogach kopacze mieli jakieś fioletowe kwiaty. Są w złym guście.

Nie to co moje zbroje pochwale sie jedną z moich zbroi:



I co?
RPG
\\Siekacz jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 06-03-06, 14:42   #9
Dziaba
Jaszczur
 
Zarejestrowany: marzec 2006
Skąd: Kraina Śniegu
Posty: 179
Wyślij wiadomość przez Skype™ do Dziaba
Domyślnie

Cudo A w jakim modzie moge ją dostać???
__________________
RPG
Dziaba jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 06-03-06, 16:07   #10
Dziaba
Jaszczur
 
Zarejestrowany: marzec 2006
Skąd: Kraina Śniegu
Posty: 179
Wyślij wiadomość przez Skype™ do Dziaba
Domyślnie

Cytat:
Originally posted by \\Siekacz@6-03-2006, 06:53
Nie chyba prawie wszystkie...........choć nie pamiętam, dawno temu to widziałem.

Pamiętem szczególnie beznadziejne tekstury dla kopacza (wyglądały jakby na nogach kopacze mieli jakieś fioletowe kwiaty. Są w złym guście.

Nie to co moje zbroje   pochwale sie jedną z moich zbroi:



I co?
288013
Właśnie sprawdiłem modi co do Diego się nie zgodze bo wygląda Elegancko(niektórzy cienie też) ale masz racje kopacze i inmne textury są poprostu nie do zniesienia Ale twoje zbroje bardzo mi sie podobaja czy one są w tym WIELKIM modzie co go właśnie tworzycie czy w jakimś innym?? Thx za wsdzystko


Robert 007 Wybacz ale też jestem nowy


__________________
RPG
Dziaba jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 06-03-06, 20:12   #11
\\Siekacz
Zbanowany
 
Zarejestrowany: luty 2006
Posty: 41
Domyślnie

Cytat:
Ale twoje zbroje bardzo mi sie podobaja czy one są w tym WIELKIM modzie co go właśnie tworzycie czy w jakimś innym??
Sczerze mówiąc to jeszcze nie wiem. Zastanawiam sie nad wydaniem moda tylko z teksturami. Taki mod to nie dużo roboty, jak chcecie to możemy takiego moda wydać . (ale nic nie obiecuje!!)
RPG
\\Siekacz jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 08-03-06, 15:10   #12
Dziaba
Jaszczur
 
Zarejestrowany: marzec 2006
Skąd: Kraina Śniegu
Posty: 179
Wyślij wiadomość przez Skype™ do Dziaba
Domyślnie

Cytat:
Originally posted by \\Siekacz@6-03-2006, 19:13
Sczerze mówiąc to jeszcze nie wiem. Zastanawiam sie nad wydaniem moda tylko z teksturami. Taki mod to nie dużo roboty,  jak chcecie to możemy takiego moda wydać .  (ale nic nie obiecuje!!)
288191
Ja jestem za Chciałbym nawet jako pierwszy przetestować go na swoim kompie Jeśli już zrobisz jakiś mod mógłbyś mi go przesłać na email??

Było by tez dobrze gdyby nie zmieniał wszystkich tekstur bo niektóre są nawet eleganckie

P.S W jakim programie robisz textury, bo też bym spróbował?? I czy jest może na forum instrukcja obsługi tego programu??
__________________
RPG
Dziaba jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Frustracja z modem "RETURNING" strzelec The Returning 34 11-12-12 13:28
Regulamin "Quiz Gothic" i "Coś smiesznego" Donovan Hyde Park 1 17-03-06 14:30
Gra "Chrome" a serial "Kryminalni" Bubby Gry 10 13-06-05 21:57


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.