![]() |
#1 | |
slugabeliara
|
![]() W ramach organizowanych w tym tygodniu targów gamescom duet JoWooD i Spellbound przygotował dwuminutowy trailer Arcanii. Źródłowe video z serwisu IGN.com trafiło właśnie na nasz kanał.
» Więcej
![]() |
![]() |
#2 | |
Cieniostwór
|
![]() No, no, no... Trailer zrobił na mnie spore wrażenie.. Widać dużo inspiracji Gothic3 w grafice ale również poprzednimi częściami (chociażby ten czerwony pancerz, czy też szata, z hełmem przypominającym ten ze zbroi łowcy smoków). Potwory są dopracowane pod każdym względem (cieniostwór roztaczający cienistą aurę wgniata w fotel). Walka wygląda bardzo dobrze, z magią jest jeszcze lepiej. Dużo wspaniałych efektów specjalnych i co tu dużo mówić... jeżeli gra pod względem grywalności okaże się tak dobra jak trailer będzie to hit. Co do fabuły to już inna sprawa, bo po samym filmiku nie da się o niej nic powiedzieć ;P Mam jednak nadzieję, że również pod tym względem będzie przynajmniej dobrze.
![]() |
![]() |
#3 | |
Nindżomag
|
![]() No, no! Kogo ja widzę! Hagen? Sam Lord Hagen! Nigdy go nie lubiłem, ciekawe czy będzie możliwość sprania mu dupy. Generalnie wszelakie widoki są zaiste bardzo ładne, efekty zdają się być czarująco perfekcyjne. Ale moment... co to? Beziemienny (Rhobar III) = Demon? WTF?
<users panika mode> O nie! zniscyli nam bezia! cio teraz bendzie? </mode off> Fabuła jak i sama rozgrywka zapowiada się całkiem dobrze i jak to ujął mój przedmówca może... "będzie to hit." Niemniej jednak warto poczekać na tą grę, a w celu przybliżenia sobie fabuły zapraszam do zapoznania się z zasobami działu Arcania na gothic.phx.pl
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Czarny Goblin
|
![]() Trailer świetny, grafika idealna, nieumarli to miód dla oczu, czary i jakieś plucie trucizną/kwasem
![]() A mnie ciekawi co z Thorusem, ten to tyle namieszał, a jeszcze Zielony Ork, w końcu mogę mówić na nich zielono-skórzy bo w poprzednich częściach miały brązową skórę, a nie zieloną!
![]() |
![]() |
#5 | |
Czarny Goblin
|
![]() Świetny trailer, efekty czarów, potwory, broń i zbroję wyglądają znakomicie. Roślinność i pozostałe szczegóły także nie pozostają w tyle. Jak dla mnie to Arcania jest bardzo mroczna (tak między klimatem z G1 a tym z G2), fabuła jest świetna, można powiedzieć epicka. Ten demon to niejaki "Konkretny demon", można to wywnioskować z próbki głosu Xardasa (więc jednak nie zamieścili tam śniącego, bardzo się cieszę). Ogólnie trailer wgniata w fotel. Arcania to będzie hit i być może najlepsza część serii.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Polna Bestia
|
![]() Bardzo ciekawi mnie ta magiczna tarcza, której użył przeciwko jakimś czarom. Ciekawe czy się sprawdzi... A i jeszcze jedno z kim walczy stary bezio na poczatku filmiku?
Jak dla mnie to ten trailer jest the best. ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Czarny Goblin
|
![]() Wygląda na to, że Rhobar walczy z Nordmarczykami. Widać nawet ich zbroje:
http://img412.imageshack.us/i/beztytuurf.png/ |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Krwiopijca
|
![]() Z jednej strony nie jest to trailer "ala" AC2 czy coś takiego ale i tak fajny i klimatyczny mogliby pokazać jeszcze jakieś inne smaczki z gry .
Tak tak to nasi koledzy z gór Nordmaru była nawet o tym mowa w tej historyjce jakiejś ![]() ![]() No nic czekam na więcej no i na samą grę ![]() ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Black Swan
|
![]() Cytat:
Po trailerze widać, że system walki nie uległ znacznej zmianie. A był do poprawy. Być może jeszcze się coś w tej kwestii zmieni, who knows?
Can you find me space inside your bleeding heart? Ostatnio edytowane przez Nederland : 18-08-10 o 23:11. |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Strefa ArcaniA: Gothic 4 w zasobach Gothic Site! | Macrentofeth | ArcaniA: Gothic 4 | 15 | 13-09-10 22:43 |
Najlepszy trailer E3 2010 - kolejne głosowanie | Macrentofeth | ArcaniA: Gothic 4 | 18 | 06-07-10 15:34 |
ArcaniA - E3 trailer | Macrentofeth | ArcaniA: Gothic 4 | 24 | 21-06-10 15:10 |
Przesunięcie daty premiery Arcanii - targi gamescom | Macrentofeth | ArcaniA: Gothic 4 | 54 | 16-09-09 23:00 |
To już nie jest Gothic! Arcania: A Gothic Tale. | DoneR | ArcaniA: Gothic 4 | 272 | 08-09-09 16:51 |