![]() |
#1 | |
slugabeliara
|
![]() Newsów z Los Angeles ciąg dalszy. Po niedługiej przerwie od oficjalnych wideo promujących Arcanię przyszła pora na kolejny trailer, tym razem z okazji E3. Wideo trwa niecałe półtorej minuty i prezentuje m.in. walkę z rozmaitymi przeciwnikami.
» Wideo
![]() |
![]() |
#2 | |
Golem
|
![]() Powiem szczerze, że jestem zaskoczony. Zarówno grafika, jak i muzyka są adekwatnie skomponowane do treści. Wygląda super, w głębi serca mam nadzieję, że 4 część serii odniesie największy sukces i wszyscy będziemy zadowoleni (o ile to w ogóle możliwe
![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Czarny Goblin
|
![]() Zaleciało mi klimatem G1 pomieszanym z różnorodnością G2. Ładna grafika, animacje również niczego sobie. Widzieliśmy kilka kozackich, magicznych broni, pancerz i paru oponentów. Naprawdę gra zapowiada się wyśmienicie.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Kąsacz
|
![]() O, nowy TES. Sorry, ale dla mnie wali Oblivionem z daleka. Czuję, że gra będzie dobra, ale zbezcześci przy okazji kanon Gothica. Pomijając to, jest ciekawie, ale widać przy tym też kilka nielogiczności (unik z przewrotem przez bark w pełnej płytówce?). Podobają mi się miecze dwuręczne. Powolne i zabójcze.
![]() |
![]() |
#7 | |
Golem
|
![]() W 4 części nie wcielimy się już w postać bezimiennego - no przynajmniej, nie tego samego, którym graliśmy w poprzednich częściach serii.
Mnie osobiscie, gra przypomina bardziej Two Worlds, aniżeli Obliviona. Najbardziej zadziwił mnie fakt... dobrych i płynnych animacji, co było zazwyczaj słabotką Gothic'ów. Wiadomo, film jest odpowiednio 'podkręcony', ale z tego co zobaczyłem, jestem jak najbardziej pozytywnie nastawiony do gry. Tak trzymać. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pan Cienia
|
![]() Hmm... szykuje nam się b dobra giera. System walki ciekawy, rozbudowa postaci nowatorska - czy dobra, to wyjdzie 'w praniu', grafikę każdy widzi. Jedyne co pozostaje to fabuła - bo z tych szczątkowych informacji to za wiele wywnioskować się nie da - i klimat. Jak na razie jestem pozytywnie nastawiony - oby nie skopali wersji finalnej.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Jaszczur
|
![]() No zaleciało klimatem G1 i bardzo dobrze. Miecze runiczne i akrobacje jakoś mi nie pasują. Za to trailer pozytywnie na mnie wpłynął i spodobał mi się. Tylko nie wiem co chcieli ukazac przez wchodzenie w te pajęczyny bo wyglądało to słabo. Poza tym szepty przy demonie genialne! Przekonalem sie do Arcani liczę tylko na system walki z poprzednich części.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
ArcaniA - preorder na gram.pl | Macrentofeth | ArcaniA: Gothic 4 | 31 | 19-07-10 23:33 |
Arcania ukończona w 75% | Macrentofeth | ArcaniA: Gothic 4 | 25 | 29-01-10 14:25 |
Arcania bez DirectX 11 | Macrentofeth | ArcaniA: Gothic 4 | 4 | 25-01-10 00:02 |