![]() |
#1 | |
Chrząszcz
|
![]() Witam.
Mam pytanie jak mozna w Gothicu 2 miec ponad 900 punktow trafien czyli hp? Ja osobiscie na swoim zapisie okolo 35 lvl mialem +400 PT. A na tej stronie , http://www.gothic.phx.pl/gothic2/infopage.php?id=20 , wyczytalem ze lvl 43 i 906 pkt trafień. '' Łowca Smoków Siła – 138 Zręczność – 161 Mana – 44 Punkty trafień – 906 Chcialbym wiedziec od czego to zależy, jak mozna zwiekszyc hp? Moja postac byla zrobiona w siłę i walczylem mieczem a w tym Łowcy Smoków jest tez zrecznosc wiec moglby mi ktos powiedziec o co chodzi? Z gory dziekuje |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Krwiopijca
|
![]() jest jeden sposob ktry powinienes znac MIKSTURKI ktore podnosza atrybuty (siła zrecznoś mana i to oco chodiz tobie czyli zycie) ktos cie moze nauczyc wazyc ta miksturke , tylko nie pamietam kto . Do jej stworzenia potrzebujesz korzen leczniczy i szczaw krolewski . niekture mozna chyba znalezc , ale nie dam za to głowy . jak by ktos chciał mnie zjecha c to przypominam ze G2 jest 11 szczawi krolewskich a oto mapa , radze ja skopiowac na kompa bo bdzie wyraznijesza
http://www.worldofgothic.com/images/...orld_herbs.jpg Edit :szczaw krolewsi to ta roslinka w zoltym kolku , a jej polezenie na mapie oznaczaja zolte kropeczki
![]() |
![]() |
#3 | |
Jaszczur
|
![]() Innym sposobem jest modlenie się do innosa. Losowo zwiększa to HP o (chyba) +10. A jeszcze jedno! Złóż 1000 sz w ofierze dla Darona otrzymasz +ok. 100 HP +2 Many + 1PN!
Ostatnio edytowane przez Coldkiller : 02-09-09 o 20:32. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Krwiopijca
|
![]() tak , ale tylko w przy płąceniu 50 sztyuk złota , bo przy 100 zwieksza siłe zrecznos i chyba mane , a zybie tylko przy 50 sztukach złota
![]() |
![]() |
#5 | |
Golem
|
![]() Bonusy do siły i zręczności są limitowane. Można w ten sposób dodać sobie ~15pkt obu współczynników. Później przy najwyższej kwocie datku dostaje się tylko premie do HP. Tak więc będąc czeladnikiem u Harada i nie mając co robić, tylko biegać kilkanaście h w RL od łóżka do kapliczki, można nabić taką ilość hp bez problemu.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |