![]() |
#1 | |
Chrząszcz
|
![]() Witam
Mam pytanie odnośnie Biffa. Zniknęły mi opcje dialogowe podczas rozmowy z nim. Chciałbym wynająć jegomościa, jednak nie mogę tego zrobić. Stało się to prawdopodobnie, gdy zrezygnowałem z jego usług podczas podchodzenia pod górę z kamiennym smokiem. Zabiłem gada, poszedłem do Gorna pochwalić się tym wyczynem, następnie teleport do zamku. Krótka gadka z Garondem i Orikiem, Jan zrobił mi średni pancerz łowcy smoków no i teleportuje się na przełęcz, w celu zgarnięcia Biffa, aby wyruszyć w dalszą przygodę i nic. Nie mam żadnych opcji dialogowych ![]() ![]() Czy jest to spowodowane tym, że odesłałem go wcześniej dwa razy, czy wkradł mi się po prostu jakiś bug i wszystko powinno być w porządku? |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Chrząszcz
|
![]() Cytat:
![]() Bardzo przyjemnie się gra z Biffem, postaci zrobionej na kusznika. Przede wszystkim chciałem go jednak zabrać na lodowego smoka i zyskać te 1000 pkt doświadczenia po ubiciu wszystkich smoków. No, a teraz nie mogę. |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Obywatel milicjant
|
![]() No ale on lubi z Biffem grać, no i chce go wziąć na Fingrekha, więc chyba sobie z nim nie poradzi. Jeśli się nie uda to może
Spoiler
Co do Twojego kłopotu... Może przyzwij go kodami, a tego starego zabij komendą kill. Podświetl go, wpisz B Marvin B, F2, edit focus i wyświetli Ci się na niego kod. Wpisujesz go i pojawia się drugi Biff, może będzie odbugowany. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |