![]() |
#1 | |
Krwiopijca
|
![]() Witam. Gram w g3 od niedawna, więc proszę o odpowiedzi jak dla nowicjusza.
Jeśli zacznę odbijać miasta, to automatycznie wybiorę drogę Innosa, bo orkowie będą mnie atakować. Jeśli zacznę pomagać asasynom wybiorę drogę Beliara. *A komu muszę pomagać by wybrać drogę Adanosa? Drugie pytanie: Odbiłem Cape Dun i Monterę, obozów buntowniczych nie tykałem. Do którego miasta powinienem teraz iść? Czy na tym etapie gry Mogę się już teleportować do króla czy może zaczekać, pozwiedzać miasta w Mythanie, Nordmarze i Varancie a potem wziąć się za misje główne? |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||
Demon
|
![]() By by za Adanosem musisz automatycznie by za Xardasem, gońcami, koczownikami i magami wody. Choć misje głębsze w fabule to tylko u Xardasa to warto porobić też inne co z pewnością wiesz.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
WT
|
![]() Edit, ktoś mnie ubiegł
![]() mnikjom: U Adanosa jest ważny tylko Xardas, resztę osób, które wymieniłeś możesz tak naprawdę zabić bez wpływu na fabułę wątków głównych. Nikomu. Musisz wypełniać jedynie zadania od Xardasa. Znajdziesz go w jego wieży, w Nordmarze. Jednak doradzam nie odbijać miasto orków, ani asasynów za szybko. Najpierw wypełnij wszystkie zadania z nich, a dopiero potem zdecyduj, czy chcesz je odbijać, czy też nie. Panuje dowolność. Ja pamiętam, że do króla teleportowałem się dosyć późno, bo dopiero po zamiedzeniu całej Myrtany i Varantu.
Ostatnio edytowane przez xilk : 18-06-11 o 11:44. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Czarny Goblin
|
![]() Tak, dla inosa musisz wykonywac zadania dla rhobara i buntownikow, dla beliara zadania od orkow i assasynowtj. Zubena , dla adanosa od koczownikow magow wody i przedewszystkim Xardasa. CO do gothy to ja tam poszedlem na poczatku gry chyba juz po odbiciu Cap dun i sobie poradzilem :P jak przedostaniesz sie do krola to niezly szacun i satysfakcja
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Droga adanosa to tylko zadania od xardasa a to czy wcześniej robiłeś orków asasynow buntowników czy kogo tam chciałeś niema to żadnego znaczenia
Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić. Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej. Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone. I was dreaming, about gold.
@Dark: No, nie chciałbym być tak "zajebisty" jak Domas, nawet gdyby mi za to płacili. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Adanos i Innos vs. Beliar? | Xardas 1993 | Dyskusja | 19 | 21-06-11 13:35 |
Dlaczego Innos lub Beliar a nie Adanos... | ucho180 | Dyskusja | 7 | 28-04-10 17:43 |