![]() |
#1 | |
Kąsacz
|
![]() możemy tu opisywać swoje taktyki tworzenia postaci np. ja miałem taką przy wstępowaniu do klasztoru zanim zostałem nowicjuszem dużo trenowałem na potworach i wszystkie punkty nauki wykożystywałem na siłe zręcznośc i nauke władania bronia poniewarz po przystąpieniu do klasztoru wymagają one dwa razy więcej punktów nauki(a mana 5 pt a nie 10), wiem możecie mi powiedzieć na co magowi siła czy zręcznoś ale jak mu sie mana skończy a nie będzie czasu na zregenerowanie jej gdyż bedziemy atakowani zwykła pałka może nie starczyć na orka w ten sposub nie marnuje punktów nauki tak ważnych punktów
![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Jaszczur
|
![]() Ups,
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Polna Bestia
|
![]() to jest forum g 1
jak grałem po raz pierwsz to miałem postać umiejącą wszysto troche tzn miecze oba miałem mistrz łuk adept 6 krąg magii ale za to siły miałem no troche mniej niewiele zręczności no a mana jak na maga przystało natomiast teraz robie np gram oszczędzam punkty i sie ucze dwóręczne mistrz siła akrobatyka i zależy albo pakuje magie to jest kręgi + mana albo walke to wtedy kusza
![]() |
![]() |
#4 | |
Skazaniec
|
![]() Jako łowca smoków, wpierw trenowałem siłę tak do 40, zabijając mniej grożne potwory i robiłem zadania. Póżniej trenowałem sztuki walki do poziomu mistrzowskiego - 60. Siłe już miłem wtedy na 60 bo zażywałem mikstury i smocze korzenie, no i trochę załatwiałem potworów. Póżniej trenowałem znów siłę na 107. A wtedy miałem już broń dwuręczną na 98. Po tym zacząłem zabijać orków oblegajacych zamek i inne potwory w Górniczej Dolinie. w ten sposób zręczność podskoczyła mi na 90. Kuszę trenowałem na 30 poziom, ale nadal trenuję bo chcę być mistrzem.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Czarny Goblin
|
![]() ja zabijalem co tylko moglem, a za punkty (gdy chcialem zostac lowca) trenowalem bron 1 recznom najwiecej i 2 recznom o polowe mniej niz to pierwsze, i kusze....ale przed tem trenowalem sile a dopiero na drugim miejscu byla zrecznosc. Gdy gralem paladynem to w podobie tylko ze najpierw walilem punkty do sily, many i zrecznosci... a potem bron 2 reczna, kusza i 1 reczna
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Krwiopijca
|
![]() Ja grając w Gothica najpierw wykonuję zadania i zabijam łatwe potwory. Uzbierane punkty ładuję na siłę aby mieć dobre miecze oraz na zręczność aby mieć lepsze kusze. W mana nic nie daję jeżeli jestem wojownikiem. Jednak jezeli chcę być magiem to ładuję punkty w manę i kręgi magii, gdy zdobędę zardzewiały miecz oburęczny.
W ogóle się nie uczę łuków - lepsze kusze. A z reszty dodatkowych umiejętności wybieram skradanie i zbieranie skór, żębów itp. aby mieć kasę na eliksiry i tak dalej.
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Gdzie nauczyć sie tworzenia run? | Marupa | Pomoc | 5 | 02-01-06 22:01 |
Programy do tworzenia grafiki na moje www | Mr_Dragon_Hunter | Hyde Park | 8 | 25-02-04 00:49 |