![]() |
#1 | |
Chrząszcz
|
![]() Według mnie to bardzo możliwe bo po:
1. - Xardas mówił że to śniący wezwał smoki (czyli go słuchały jakby był ich panem) które mówiły że ich pan jest daleko i jak się potem okazało był to SO 2. - Lestera i Angara po śmierci SO przestają dręczyć bóle głowy które były spowodowane tym że byli niegdyś wyznawcami Śniącego 3. - I SO i Śniący mieli ten sam cel (zniszczenie świata), i jeden i drugi mieli ''dobre stosunki'' z orkami, obaj byli wybrańcami beliara, mieli moc a w G1 Xardas nie zdołał przejąć mocy Śniącego bo ten był za silny ale już w G2 mu się to udało bo Śniący został "wygnany" i został wtedy bardzo osłabiony ale nie został pokonany (co tłumaczy dlaczego SO jest o wiele słabszy od Śniącego) 4. - Cała rozmowa Bezimiennego ze SO mówi wiele na ten temat (mówią do siebie jakby się znali) np. "Nie... To niemożliwe! Xardas zawsze mówił..." a Xardas zawsze mówił że Śniący został wygnany (stąd zdziwenie Bezimiennego) "Nie mam imienia, tak jak Ty nie masz imienia" - imię Śniący zostało mu nadane przez ludzi a Krushak przez orków
![]() |
![]() |
#7 | |
Zębacz
|
![]() jest wpis w wikipedi czy tam gothicopedi czy jeszcze indziej widziałem wpis możliwe jest że smok ożywienieć to śniący bo coś tam coś tam ale ja nie wierzę śniący został wygnany nie mógł powrócić mi się wydaję że on podczas rozmowy ma na myśli to że obaj są wybrańcami bogów
To nie oni mieli dobre stosunki z orkami tylko beliar potem go zdradzili co do imienia po prostu nie zostało mu nadane lub go nie używał jak bezimienny Ostatnio edytowane przez Stalker_wilk : 07-07-10 o 00:09. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Krwiopijca
|
![]() możliwe ale wątpie
podałeś podobieństwa a teraz różnice: śniący nie mówi a SO tak Lestera i Cor angara bolały głowy bo beliar zamienił całe bractwo w poszukiwaczy ale bezi jako wysłaniec innosa miał na nich dobry wpływ "śniący został ..." " wygnany z naszego światy" czyli zawiódł beliara w związku z czym ten wybrał smoka ożywieńca na nowego posłańca ale ten też zawiodł |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Syn boży
|
![]() aha........
RPG![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |