![]() |
#1 | |
|
![]() Powiedzcie jakie stare gry graliście np na Amidze albo Pegazusie....ja grałem w bombermana, tetris :P super frog, blusbrothers i w gre z której występował taki królik Roger....przy okazji jeśli ktoś wie z kąd można zdobyć tą gre niech mi szybko napisze bo bardzo ją libiałem i nie przeszedłem dokońca
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Polna Bestia
|
![]() Na pegasusie grałem w takie rarytasy jak:
:arrow: Znany wszystkim Mario :arrow: Goal 3 :arrow: Contra :arrow: Arcanoid :arrow: Mortal Combat 3 :arrow: Gry ze "Złotej Piątki" I wiele, wiele innych
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() dobra....a ktoś może mi pomóc w poszukiwaniu gry Królik Roger....może jakopisze to komuś sie gra przypomni i przynajmniej tytuł bede miał....tak więc Jest taki królik o imieniu Roger który jest opiekunką dla dzieci jednak dziecko gdzieć mu zwiało i musi przechodzić z pokoju to pokoju żeby je złapać nie jest to takie łatwe bo wszystkie drzwi są zamknięte i trzeba przedostać sie jakoś przez górne okienko, drzwiczki dla psa i inne
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Polna Bestia
|
![]() Najlepsze to zdecydowanie:
:arrow: Kontra :arrow: Mario :arrow: boomberman :arrow: a Tetrisa to nie lubię
Sygnatura zmodyfikowana przez administrację Forum: nieprawdziwe dane o rzekomej przynależności do ŚP i randze w ramach jednego z zakonów - ten użytkownik NIE należy do ŚP Nagle z cienia wyłonił się Ara_Gorn, potężny wojownik w służbie Beloara, wyjął swój miecz i zaczął wymiatać paladynów...TM |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Stare Gry | Generał Lee | Gry | 5 | 17-07-05 17:16 |