![]() |
#1 | |
Krwiopijca
|
![]() Witam. Mam pewien nieciekawy problem
![]() Otóż obecnie moim jedynym pancerzem jest zbroja strażnika kruka. Pozostałe zbroje sprzedałem żeby móc sobie kupić całkiem drogą, ale dobrą broń u Cronosa. Nie pamiętam nazwy, to nieistotne. Wszystkie zbroje sprzedałem Fiskowi, a zbroje Wodnego kręgo oddałem pustelnikowi który jak na ironie, zaatakował mnie jak tylko zobaczył mnie w zbroi bandyty. Tak swoją drogą, pożarł go cieniostwór jak tylko się ocknął po nieudanej walce (karma). No i teraz właściwe pytanie. Wie ktoś gdzie mogę zdobyć w miarę dobrą zbroje? Słyszałem że po zrobieniu paru misji u Torlofa można prosić Lee o lepszą zbroje najemników, ale mimo tego że jestem najemnikiem Torlof nie daje mi żadnych questów. I drugie pytanie. Brakuje mi jednego reliktu z posiadłości obok wioski orków. Macie jakąś sprawdzoną taktykę? Obecnie ledwie radzę sobie z jednym orkiem, nawet po przemianie w cieniostwora. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zbanowany
|
![]() To połazisz sobie w zbroi bandyty
![]() 2. Podaj level, umiejętności, bo tak na ślepo to nikt ci nie pomoże. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Syn boży
|
![]() Możesz iśc do Górniczej Doliny i uwolnić Gorna z wiezienia. Da ci za to średni pancerz najemnika.
A co do wioski orków, możesz przebiec między nimi, zgubić pościg i na spokojnie zając się reliktem z posiadłości. Który masz level tak w ogóle?
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Krwiopijca
|
![]() Prosicie o statystyki, więc wrzucę screena
![]() Nowy obraz mapy bitowej.jpg |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zbanowany
|
![]() Nic dziwnego, że sobie nie radzisz. Tyle siły tylko? Parę procent w broni? Heh... I po co ci zręczność jak idziesz w tanka? Już o skradaniu nie mówiąc.
Level też nie jest jakiś szczególnie wysoki. Wykonałeś wszystkie zadania w Khorinis i wybiłeś tam wszystko? Twoja postać jest zwyczajnie słaba, bardzo słaba. Końcówka 0/5 oznacza, że zapewne nie brałeś 29 i 5 starym kosztem. Zwyczajnie zmarnowałeś full expa, taktyki walki? Wybicie w kanionie wszystkiego z piratami, oni sobie z obozowiskiem orków bez problemu poradzą. A na ogniste demony ze środka to tylko zwoje lodowej lancy, poszukaj u magów. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Krwiopijca
|
![]() Cytat:
Najpierw chciałem się nauczyć otwierania zamków i wszystkich języków budowniczych oraz trochę się pouczyć walki bronią (w pierwszej części jakoś mi wystarczało to 30% umiejętności). Skradanie się brałem tylko po to żeby unikać walki, no i trochę dla jaj. Myślałem o tym żeby wrócić do Khorinis i porobić tę parę misji, ale właśnie mam problem z tą zbroją bandytów. Przecież jak tylko dotrę do paladynów w górniczej dolinie, rzucą się na mnie wszyscy uzbrojeni. Cóż, może jakoś się uda zdobyć od Gorna zbroje najemników (O ilę on też nie będzie chciał mnie zabić). |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
|
![]() A nie możesz po prostu zdjąć tej zbroi?
![]() Siła to podstawa. Tak jak i procent w waleniu bronią, rozkładając po równo (raz to, raz to) bez problemu powinieneś szybko i skutecznie stawać się coraz zdolniejszy. W dziczy Khorinis sobie połaź, jeśli jeszcze wszystkiego nie wybiłeś. Zawsze zgarnie się trochę expa. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Chrząszcz
|
![]() Jeśli jesteś najemnikiem to w 3 rozdziale Bennet zrobi dla Ciebie lekki pancerz łowcy smoków. Ale musisz go najpierw wyciągnąć z więzienia
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Jak łatwo pokonać Bustera | TheWejnin | Pomoc | 4 | 26-07-15 17:05 |
Jak Zdobyć cierzką zbroje Straznika | lukanix123 | Porady i triki | 7 | 29-12-09 22:11 |
Jak prawie bezpłatnie zdobyć srednia zbroje łowcy smoków ? | Baal Tondral | Porady i triki | 3 | 24-12-04 14:55 |
Jak łatwo pokonać czarnego trolla! | BoBkins | Porady i triki | 8 | 06-11-04 16:45 |
Jak zdobyćzbroje paladyna?? | Axl | Porady i triki | 6 | 11-07-04 11:38 |