Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Pomoc techniczna
Przeładuj stronę Nie pojawia sie menu gry.

Zamknięty Temat
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 12-08-05, 12:29   #1
szlachetny
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: sierpień 2005
Posty: 1
Domyślnie

Musiałem przeinstalowac grę Noc Kruka, poniewaz po jednym z resetów nie pojawiało sie menu głowne gry. Po przeinstalowaniu gry , wszystko było ok do momentu wklejenia starych zapisów. Kiedy wkleiłem zawartosć katalogu saves - znow sie nie pojawia menu. Prosze poradzcie cos - bo ja i moj syn gralismy w tę gre od 3 tygodni i szkoda nam dotychczasowego dorobku.
RPG
szlachetny jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 12-08-05, 12:56   #2
CtrlAltDelete
Polna Bestia
 
Zarejestrowany: lipiec 2005
Posty: 66
Domyślnie

Hmmm........ Nom jak by ci to powiedzieć u mnie gra ma taką tendencję że gdy robie reset kompa w grze albo nawet gdy nie jest uruchomiona to zamiast save na jego miejscu mam kropeczki i białe pole. Sądze że niestety ale twoje save'y są stracone , ale zawsze możesz zacząć gre od nowa. A jeżeli chodzi o menu....hmm......wiesz.....może jets to wina save'a . Nie jestem pewien ale myśle że o to chodzi .
RPG
CtrlAltDelete jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 12-08-05, 21:23   #3
Sad Statue
Demon
 
Sad Statue awatar
 
Zarejestrowany: luty 2005
Posty: 708
Domyślnie

Hmm , czasami mam coś takiego . U mnie to jest tak że pojawia się tło menu , od dziesięciu sekund do minuty nic się niedzieje , nagle zaczyna grać muzyka i menu włancza się kilka sekund po tym. Może po prostu włącz grę i poczekaj trochę czasu. Jeśli to nie pomoże to nie znam odpowiedzi...
__________________
"Chwalcie Pana, błogosławcie amunicję, Bóg chce abyście poszli na wojne!"

Zabłąkana dusza, w Służbie Adanosa
RPG
Sad Statue jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 18-08-05, 17:41   #4
Xingu
FISCHER Jumper
 
Xingu awatar
 
Zarejestrowany: maj 2005
Skąd: Wielki Las Lifierien
Posty: 1 011
Wyślij wiadomość przez Yahoo do Xingu
Domyślnie

Mozliwe ze to kwestia save'a. Bo czasem save'y nie tylko przechowuja stany gry, ale i config, zmiany w swiecie... Podobnie mialem w GTA III - po rozpoczeciu nowej gry nie bylo misji. Powodem byl stary save, ktory sobie zachowalem. Jesli ktos sie zna, moze podmienic te pliki w folderze z save'm ale jak nie mozna tego zrobic.... Save'y sa chyba stracone.
__________________

Wielki Klasztor - Arcymag Wody
RPG
Xingu jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 18-08-05, 19:35   #5
apley
Polna Bestia
 
Zarejestrowany: sierpień 2005
Posty: 70
Domyślnie

Mi działo sie tak samo i tez przeinstalowałem gre ale starych zapisów nie wklejałem
__________________
RPG
apley jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 19-08-05, 15:59   #6
Luke_Flamesword
 
 
Luke_Flamesword awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2005
Posty: 178
Domyślnie

Cytat:
Musiałem przeinstalowac grę Noc Kruka, poniewaz po jednym z resetów nie pojawiało sie menu głowne gry. Po przeinstalowaniu gry , wszystko było ok do momentu wklejenia starych zapisów. Kiedy wkleiłem zawartosć katalogu saves - znow sie nie pojawia menu. Prosze poradzcie cos - bo ja i moj syn gralismy w tę gre od 3 tygodni i szkoda nam dotychczasowego dorobku.
Wejdź na stronę pomocy technicznej cdprojektu, może tam znajdziesz rozwiązanie.
__________________
Nie ma drogi do szczęścia - to szczęście jest drogą.


RPG
Luke_Flamesword jest offline  
Góra
Zamknięty Temat


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
nie mam menu NK Krzych Pomoc techniczna 3 23-04-06 23:00
[G2] Access Violation - błąd wciąż się pojawia! Cor. Kaloma Pomoc techniczna 8 26-02-05 19:44
Film ŚNIĄCEGO nie pojawia się romcio Pomoc 8 23-09-04 16:52


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.