Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Pomoc techniczna
Przeładuj stronę [NK] Menu + Błąd

Zamknięty Temat
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 24-01-05, 09:49   #1
Kaim
 
 
Kaim awatar
 
Zarejestrowany: październik 2003
Skąd: Gliwice
Posty: 472
Domyślnie

No więc wstaje dziś rano i włanczam komputer. Powłożeniu płyty odpalam NK i załanczają się piersze filmy (te firmowe :P ) iwłancza się tło pod menu (wiecie trzej magoie wody gdzieś tam) i nic. Czekam tyle czasu i nic. Resetuje kopa - z nadzieją że to jakiś chwilowy błąd - na nowo włanczam grę i znowu to samo, nic tylko te tło. Znowu resetuje kompa (byłem wkurzony bo co innego miałem zrobić ) i znowu samo tło! Zdenerwowałem się, wcinełem CTRL+ALT+DEL i jak się niektórzy domyślą dałem na wyłączenie gry (zauważyłem że gra "nie dawała odpowiedzi"). Po tym znowu próbuje włączyć grę a mi tu taki błąd wyskakuje i już nic zrobić nie moge :/ (Nawet gra się nie włancza)
Załączone Grafiki
File Type: jpg B__d.JPG (9.9 KB, 53 wyświetleń)
__________________
_Święte Przymierze - Podziemie Beliara_
RPG
Kaim jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 24-01-05, 09:52   #2
Goździk
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: styczeń 2005
Skąd: Kraków
Posty: 14
Wyślij wiadomość przez AIM do Goździk
Domyślnie

Spróbuj odinstalować grę i zainstaluj ją jeszcze raz. To powinno pomóc!!
RPG
Goździk jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 24-01-05, 15:03   #3
tomekfaszcz
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: listopad 2003
Posty: 4
Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Kaimmm@Jan 24 2005, 09:49 AM
No więc wstaje dziś rano i włanczam komputer. Powłożeniu płyty odpalam NK i załanczają się piersze filmy (te firmowe :P ) iwłancza się tło pod menu (wiecie trzej magoie wody gdzieś tam) i nic. Czekam tyle czasu i nic. Resetuje kopa - z nadzieją że to jakiś chwilowy błąd - na nowo włanczam grę i znowu to samo, nic tylko te tło. Znowu resetuje kompa (byłem wkurzony bo co innego miałem zrobić ) i znowu samo tło! Zdenerwowałem się, wcinełem CTRL+ALT+DEL i jak się niektórzy domyślą dałem na wyłączenie gry (zauważyłem że gra "nie dawała odpowiedzi"). Po tym znowu próbuje włączyć grę a mi tu taki błąd wyskakuje i już nic zrobić nie moge :/ (Nawet gra się nie włancza)
140401
Reinstall nie dziala. Mam to samo z tym ze nie mam tego bledu. Ale za kazdym razem odpala mi sie tak jak Kaimmmowi
RPG
tomekfaszcz jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 24-01-05, 16:15   #4
Kaim
 
 
Kaim awatar
 
Zarejestrowany: październik 2003
Skąd: Gliwice
Posty: 472
Domyślnie

Reinstal - Goździk geniuszu że sam na to nie wpadłęm A na poważnie to to nie działa :/ Niemoge teraz foirmata robić szczególnie tylko na potrzeby gry. Ehhh....ludzie pomóżcie
__________________
_Święte Przymierze - Podziemie Beliara_
RPG
Kaim jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 24-01-05, 17:30   #5
AKO
Golem
 
AKO awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2004
Skąd: Z opuszczonego klasztoru
Posty: 508
Wyślij wiadomość przez AIM do AKO
Domyślnie

spróbuj tutaj może to ci pomoże a jak to nie pomoże to sam nie wiem ( nie mam jeszcze Nocy kruka )
RPG
AKO jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 24-01-05, 19:30   #6
Kaim
 
 
Kaim awatar
 
Zarejestrowany: październik 2003
Skąd: Gliwice
Posty: 472
Domyślnie

Kur** jego jeb*** w ci** mać! Można się nieźle powku***** z powody tej gry. Nic ale to nic mi nie pomaga, żaden ze sposobów. Wypłaciłem kase to teraz chce grać. CDP zwalił sprawę - tyle błędów i problemów z tą grą jest że...
__________________
_Święte Przymierze - Podziemie Beliara_
RPG
Kaim jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 24-01-05, 19:52   #7
ThoruS
Skazaniec
 
Zarejestrowany: listopad 2003
Skąd: ze Starego Obozu
Posty: 323
Wyślij wiadomość przez AIM do ThoruS
Domyślnie

sprobuj podmienic ten plik :P od jakiegos kolegi albo cos choc nie wiem czy to pomoze ja sie ciesze ze mi sie z noca kruka nic nie dzieje uffff
__________________
"Za Gomeza!"



-*- GG: 3038702 -*-
RPG
ThoruS jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 24-01-05, 21:01   #8
m4_t
 
Posty: n/a
Domyślnie

Heh troche to dziwne, że tyle błędów z tą grą jest związanych . Na szczęscie z moją Nocką Kruka nic się nie dzieje i moge cieszyć się grą ale martwi mnie to troche że aż tyle osób nie może sobie pograć. Większość problemów to nie sporadyczne przypadki . Kaim napisz jeszcze w jaki sposób uruchamiasz NK, ze skrótu na pulpicie czy przez autoraun?
RPG
 
Góra
Nieprzeczytane 24-01-05, 21:50   #9
Kaim
 
 
Kaim awatar
 
Zarejestrowany: październik 2003
Skąd: Gliwice
Posty: 472
Domyślnie

Uruchamiam na różne sposoby - z pulpitu, przez autorauna i nic. Błąd mi już nie wysskakuje (no czasami ale po poprawnym Ponownym Uruchomieniu jest dobrze) Ale martwi mnie to że gra się całkiem wiesza. Nie wiem jak temau zaradzić - próbowałem już wszystkiego. Martwie się o jedno, ktoś na forum napisał żeby nie używać CTRL+ALT+DEL to przez to się coś pieprzy....ale ja użyłem tego dopiero po tym jak się włączyć nie chciało (i po dopiero za którymś razem powstania tego błędu). Ludzie ulitujcie się, przez cały weekend czytałem głupią książkę "Pana Tadeusza" (lektóre przerabiam 1 dzień szkoły po feriach) żeby mieć dzisiaj i reszte na granie a ty takie akcje! POMOCYYYYYYYYY
__________________
_Święte Przymierze - Podziemie Beliara_
RPG
Kaim jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 24-01-05, 22:20   #10
Redeemer
Pan Cienia
 
Zarejestrowany: grudzień 2004
Skąd: Katowice - Centrum
Posty: 306
Wyślij wiadomość przez AIM do Redeemer
Domyślnie

Hmm no jak spróbowałeś już wsszystkiego to nie pozostaje Ci nic prócz formatu... Szczerze już nie wiem co Ci doradzić.

PS. Co do Pana Tadeusza...czytałeś XIII księge ?
__________________
Niegdyś znany jako Gold Dragon.
RPG
Redeemer jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 25-01-05, 00:38   #11
Kaim
 
 
Kaim awatar
 
Zarejestrowany: październik 2003
Skąd: Gliwice
Posty: 472
Domyślnie

Boshe myślałemże to nigdy nie następi ale udało się Ale to wszystko przez niewiedzę - okazało się że savy były przyczytą tego psucia się (za każdym razem jak reinstalowałem wlkejałem skopiowane wcześniej savy które włąśnie grę psuły ) No ale to też jest błąd prawda? Przez te savy prawdopodobnie wywołuje mi się inny błąd a mianowicie resetowanie kiedy wychodze z gry. CDP powinien coś z takimi rzeczami zrobić!

PS. Nie czytałem XIII księgi...za to ją słuchałem :P
__________________
_Święte Przymierze - Podziemie Beliara_
RPG
Kaim jest offline  
Góra
Zamknięty Temat


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
nie mam menu NK Krzych Pomoc techniczna 3 23-04-06 23:00
Nie pojawia sie menu gry. szlachetny Pomoc techniczna 5 19-08-05 15:59


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.