Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Modding > The Returning
Przeładuj stronę Jak wejść do ratusza?

Odpowiedz
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Nieprzeczytane 14-05-14, 00:44   #1
xBezix
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: maj 2014
Posty: 22
Domyślnie Jak wejść do ratusza?

Witam mam oto taki problem jestem w 1 rozdziale porobiłem już praktycznie większość misjii jakie można było zrobić w tym rozdziale no i teraz chcę wejść do Jarkendaru tylko ,że Vatras nie chce mi dać tego listu ,że mi ufa.Do ratusza się nie mogę dostać i nie mam pojęcia co zrobić.Dodam że należę do obozu bractwa.Nie zrobiłem misji z handlarzem bronią ,ale nawet jak się ją zrobi to patrzyłem to nic nie zmienia więc ma ktoś pomysł jak tam wleźć oczywiście nie na kodach.Może do xardasa po coś polecieć albo coś.Będę wdzięczny za szybką pomoc.
RPG
xBezix jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 14-05-14, 01:47   #2
Rabittous
Syn boży
 
Rabittous awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2003
Skąd: Synagoga Syna Boga
Posty: 10 278
Domyślnie

Trzeba zrobic misje z Handlarzem Bronia i z Zaginionymi Ludzmi, OBOWIAZKOWO, tylko wtedy wstapimy do wodnego kregu i Vatras nas wysle do Lorda Hagena
__________________
Gdy zaczniesz krzyczeć z przejęciem: Na pomoc!
Charon by odpiąć łódź wejdzie na pomost,
wielu z nas będzie w tym mieście jak co noc
szukać okazji, by być szybszym niż cięcie Atropos...
RPG
Rabittous jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 14-05-14, 15:45   #3
xBezix
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: maj 2014
Posty: 22
Domyślnie

No dobra ,ale wydaje mi się że coś chyba zwaliłem bo zrobiłem tą misje z zaginionymi ludźmi i teraz z handlarzem bronią tylko że do Vatrasa po list dla saturasa byłem już wcześniej(kiedy nei zrobiłem misji za handlarzem) i on kazał iść do lorda hagena przy czym żadnego zezwolenia nie dostałem (chyba dlatego że nie byłem członkiem kręgu) aby wejść do ratusza.I teraz nawet jak zrobie tą misje z handlarzem to z vatrasem nie ma opcji dialogowych.Więc? Ma ktoś jakiś pomysł jak to można jeszcze zrobić?Bo nie chciałbym wczytywać gry sprzed nie wiadomo kiedy no i kodem też bym nie chciał sprowadzać listu bo jeszcze coś się zwali.
Patrzyłem czy da coś radę poprzez wejście do ratusza na marvinie.I co się okazało lord hagen się zbugował bo jak z nim gadam to jest tylko 1 opcja co lub gdzie jest oko innosa on mi mówi chwilkę(nawet nie mija pół minuty jego rozmowy).I ostatni dialog to że wybraniec może nosić to oko po czym opcja dialogowa się zamyka i nie ma już nic więcej ani jednego dialogu tylko"koniec".Ma ktoś jakiś pomysł co mogę zrobić?Naprawdę ciężka sytuacja się zrobiła bo ostatni zapis gdzie można by coś zdziałać z tym vatrasem jest z przed ponad 12 godzin.Więc jak mi się tego nie uda naprawić to raczej zakończę swoją przygodę z retruningiem;/

Ostatnio edytowane przez xBezix : 14-05-14 o 16:08.
RPG
xBezix jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 14-05-14, 16:14   #4
Rabittous
Syn boży
 
Rabittous awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2003
Skąd: Synagoga Syna Boga
Posty: 10 278
Domyślnie

A ornamenty oddales Magom Wody?? Dostanie sie do ratusza jest bardzo utrudnione, pogadaj jeszcze raz ze wszystkimi, Xardas, Vatras, Saturas, Cavalorn, trzeba Zaginionych Ludzi, Handlarza bronia, ornamenty itd

mialem to samo, niezle sie musialem nabiegac zeby mnie wpuscili do ratusza
__________________
Gdy zaczniesz krzyczeć z przejęciem: Na pomoc!
Charon by odpiąć łódź wejdzie na pomost,
wielu z nas będzie w tym mieście jak co noc
szukać okazji, by być szybszym niż cięcie Atropos...
RPG
Rabittous jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 14-05-14, 16:25   #5
xBezix
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: maj 2014
Posty: 22
Domyślnie

Właśnie już ornamenty są połączone w jeden i teraz chce dostać ten połączony od Saturasa a ten mnie wysyła do vatrasa po list ,że można mi zaufać ,a Vatras nie chce mi go dać do póki nie pogadam z lordem hagenem,a do lorda hagena nie chcą mnie wpuścić no bo wiadomo.Vatras mi nie dał pozwolenia ,żeby wleźc do tego je*anego ratusza ,a misję z handlarzem zrobiłem później przez co nie ma żadnej innej opcji dialogowej.Ornamenty,zaginieni ludzie,ornamenty zrobione:z Xardasem można zamienić tylko 1 zdanie ,że jest Jarkendar ,ale z tego nic nie wynika.Z Saturasem mogę tylko pogadać żebym został członkiem wodnego kręgu przez niego uznany ,ale to też nic nie daje.Cavalorn też nic.Reszta członków wodnego kręgu też raczej na pewno nie ma nic do powiedzenia.Tak więc jest chu*owa styuacja i nie mam pojęcia co zrobić.Jeszcze jakby lord hagen miał wszystkie opcje dialogowe to bym na marvinie się do niego dostał ale widocznie to jest zbugowane i trzeba mieć to cholerne zezwolenie.Tak więc nie wiem jeśli ktoś na coś wpadnie to proszę bardzo.Może to być nawet na kodach nie wiem czy jakiś przedmiot czy coś zrobić żeby się dało jakoś tą całość odblokować.
Chyba że jest jakiś inny sposób dostania się do ratusza oczywiście będąc w obozie sekty.Może zostać strażnikiem świątynnym albo co ,nie mam pojęcia.Z góry sorry za literówki ,ale na szybko piszę.

Ostatnio edytowane przez xBezix : 14-05-14 o 16:27.
RPG
xBezix jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 14-05-14, 17:08   #6
Rabittous
Syn boży
 
Rabittous awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2003
Skąd: Synagoga Syna Boga
Posty: 10 278
Domyślnie

Cytat:
Chyba że jest jakiś inny sposób dostania się do ratusza oczywiście będąc w obozie sekty.Może zostać strażnikiem świątynnym albo co
No to skoro wszystkie questy Noco Krukowe wykonales to moze wlasnie tutaj jest problem. Ja gralem straznikiem miejskim wiec to odblokowuje ratusz.

Poszukaj odpowiedzi w swoim bractwie, moze faktycznie zostan kim wyzej w hierarchii wtedy ci zleca jakies zadanie z pojsciem do ratusza (tak jak Najemnikowi Lee zleca)
__________________
Gdy zaczniesz krzyczeć z przejęciem: Na pomoc!
Charon by odpiąć łódź wejdzie na pomost,
wielu z nas będzie w tym mieście jak co noc
szukać okazji, by być szybszym niż cięcie Atropos...
RPG
Rabittous jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 14-05-14, 21:09   #7
xBezix
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: maj 2014
Posty: 22
Domyślnie

No tak ale to znowu w huk latania nawet na kodach żeby sprawdzić.Niezłe bagno mi się zrobiło.Chociaż dawno grałem to pamiętam że w zwykłym g2nk tez było to zwalone z tym Vatrasem i gdybym nie to ,że dzięki tym zwykłym gildią się dostaje do ratusza to też pewno byłby ten sam problem.Nie sądziłem że z tym bractwem jest to tak skopane.Miałem zamiar nie robić zadania z handlarzem bronią ,ponieważ w 2 rozdziale jest misja z Fernando no i nie powinno być tka ,że końecznie trzeba robic tą misje.Jeśli ktoś grał w bractwie proszę o wypowiedź.Czy po zostaniu guru albo strażnikiem wysyłają po coś do ratusza?Będę wdzięczny za odpowiedź.
RPG
xBezix jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 15-05-14, 02:44   #8
Tizgar
 
 
Tizgar awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2007
Skąd: Kraków
Posty: 1 377
Domyślnie

Tak ja pi....
Grałeś w nk tu nic się nie zmienia jesteś w gildii, jesteś w ratuszu nie trzeba handlarza robić :P

W przypadku bractwa trzeba być SS lub Guru co można i trzeba osiągnąć w 1 rozdziale
__________________
Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.

@Dark: No, nie chciałbym być tak "zajebisty" jak Domas, nawet gdyby mi za to płacili.
RPG
Tizgar jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 16-05-14, 14:26   #9
xBezix
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: maj 2014
Posty: 22
Domyślnie

Tizgar wielkie dzięki za pomoc.Problem rozwiązany.Do zamknięcia.
RPG
xBezix jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Nie da się wejść do budynków Timler Pomoc Techniczna [G3] 0 10-07-12 20:46
Wejście do miasta. Piootrek Pomoc 16 22-04-09 15:13
Kanały - Jak wejść? Szybki0 Pomoc 4 15-02-09 09:16
Jak wejść na 1 krąg magii ?? kary Pomoc 13 24-09-07 08:06
Jak wejść do SO? Lord Hagennn Pomoc 5 10-01-04 09:29


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.