Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Gothic > Pomoc
Przeładuj stronę Problem z kamieniami ogniskującymi.

Odpowiedz
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 02-11-10, 18:04   #1
AdrianC5
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: listopad 2010
Posty: 4
Domyślnie Problem z kamieniami ogniskującymi.

Witam,poszedłem do kanionu troli i jak zdobyłem ten kamień ogniskujący to od razu poszedłem do klasztoru,wtedy teleportowałem się do Saturasa ale mogłem mu oddać tylko kamień z klasztoru.Teraz muszę wszystko robić od nowa czy spróbować odnaleźć kolejne kamienie?
A może jest jakiś kod?
RPG
AdrianC5 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 02-11-10, 18:28   #2
 Dark
Ojciec
 
Dark awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2010
Posty: 1 688
Domyślnie

Zrób tak:
Idź od nowa do Saturasa po zadanie z tymi kamieniami i wtedy idź np. do klasztoru i do saturasa , po następny kamień i do Saturasa , i tak dalej , i tak dalej. Mam nadzieję że pomogłem
__________________
“God will not let you take me.”
RPG
Dark jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 02-11-10, 18:34   #3
 Dark
Ojciec
 
Dark awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2010
Posty: 1 688
Domyślnie

PS.
Na kodach lepiej nie jeździj bo to tylko psuje całe piękno gry. Polecam to co napisałem wyżej
__________________
“God will not let you take me.”
RPG
Dark jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 02-11-10, 18:45   #4
Kitty
Polna Bestia
 
Kitty awatar
 
Zarejestrowany: sierpień 2009
Posty: 108
Domyślnie

Spróbuj użyć zwoju teleportacyjnego, który dał ci Saturas. Jeśli po tym nie zaskoczy, to chyba bug.
RPG
Kitty jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 02-11-10, 19:06   #5
 Dark
Ojciec
 
Dark awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2010
Posty: 1 688
Domyślnie

Cytat:
Napisał Kitty Zobacz post
Spróbuj użyć zwoju teleportacyjnego, który dał ci Saturas. Jeśli po tym nie zaskoczy, to chyba bug.
Chyba nie rozumiesz co on napisał. Mu chodzi o to że jak poszedł do kanionu po kamień a zaraz potem do klasztoru i jak się tepnie do Saturasa to może dać tylko
kamień z klasztoru ... więc jak napisałem wcześniej.
__________________
“God will not let you take me.”
RPG
Dark jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 02-11-10, 19:56   #6
El_Tonique
 
Posty: n/a
Domyślnie

DB, chyba nie rozumiesz. To na pewno jakiś bug, bo ja ani razu nie użyłem tego zwoju (grałem niedawno) i od razu mogłem wszystkie cztery oddać.

Adrian, masz ten kamien z kanionu? Sprawdź w ekwipunku, bo mogłaś go dzieś zostawić, nie zabrać stamtąd lub sprzedać. Sprawdź też dziennik, bo możliwe, że oddałeś go Saturasowi. Nie bój się, skleroza nie boli , mi też się to zdarza.
RPG
 
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 02-11-10, 20:29   #7
 Dark
Ojciec
 
Dark awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2010
Posty: 1 688
Domyślnie

No dobra, załóżmy że to bug , ale niech spróbuje od nowa bo mi też nie raz gothic potrafi wytworzyć takie numery
__________________
“God will not let you take me.”
RPG
Dark jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 02-11-10, 21:09   #8
najemnikrav
Golem
 
najemnikrav awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2010
Posty: 1 009
Domyślnie

A gadałeś z Diego po zdobyciu kamienia czy go olałeś.
RPG
najemnikrav jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 03-11-10, 14:25   #9
 Dark
Ojciec
 
Dark awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2010
Posty: 1 688
Domyślnie

Cytat:
Napisał najemnikrav Zobacz post
A gadałeś z Diego po zdobyciu kamienia czy go olałeś.
No właśnie tak jak napisał Najemnikrav gadałeś z Diego czy od razu srałeś się do Saturasa ?
__________________
“God will not let you take me.”
RPG
Dark jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 03-11-10, 16:17   #10
AdrianC5
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: listopad 2010
Posty: 4
Domyślnie .

Gadałem,teraz szukam tych kamieni od nowa i zaraz po odnalezieniu oddaje je Saturasowi.Został już tylko jeden
RPG
AdrianC5 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 03-11-10, 18:28   #11
Shrike
Malkontent
 
Shrike awatar
 
Zarejestrowany: listopad 2009
Skąd: Lublin
Posty: 663
Domyślnie

Ja też kiedyś miałem taki błąd, rozwiązanie jest banalne. Wystarczy wyrzucic kamień ogniskujący z ekwipunku a potem z nowu go podnieśc.
RPG
Shrike jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.