Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Pomoc techniczna
Przeładuj stronę [G2] Gra się nie wczytuje i nie uruchamia.

Zamknięty Temat
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 08-06-04, 14:50   #1
harad
Zbanowany
 
Zarejestrowany: luty 2004
Skąd: koluszki
Posty: 33
Domyślnie [G2] Gra się nie wczytuje i nie uruchamia.

no wiec tak nie moge uruchomic gothic 2 to sie dzieje tak wlanczam gre i sie wczytuje ale w pewnym momecie zacina sie i nic sie nie dzieje usunolem i ponownie zainstalowalem gre ale to nic nie daje mozecie mi pomoc
RPG
harad jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 08-06-04, 16:08   #2
Pablo
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: maj 2004
Skąd: Gliwice
Posty: 37
Domyślnie

Miałem kiedyś podobną sytuację.Chyba dlatego bo zapisałem grę akurat kiedy zaczepił mnie Sekob.Próbowałem z 12 razy wczytać grę ale cały czas gra wychodziła do windowsa zamykając gothica i też próbowałem zainstalowac ponownie ale nie pomogło.Niestety Nie da się nic z tym zrobić musisz zacząć grać od nowa.
__________________
"Wilcza skóra!Nieźle."
RPG
Pablo jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 08-06-04, 16:08   #3
Domel
Golem
 
Zarejestrowany: listopad 2003
Skąd: KRaKóW
Posty: 1 807
Wyślij wiadomość przez AIM do Domel
Domyślnie

Mozliwe, ze miales jedna z pierwszych wersji tej gry. Jest na to rozwiazanie. W trakcie wczytywanie gry wyjmij plyte CD z napedu i ponownie ja wloz. Za ktoryms razem gra "wskoczy".
__________________
Zbrodnia i kara, za przeklinanie dostajesz bana
RPG
Domel jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 09-06-04, 15:37   #4
harad
Zbanowany
 
Zarejestrowany: luty 2004
Skąd: koluszki
Posty: 33
Domyślnie eh

ale chlopaki mi sie nie chce gra wlaczyc nie przy wczytywaniu jakiegos zapisu ale przy wczytywaniu do gry wkladam cd i wciskam ikone z gothic II jest obraz wczytywanie ale po 2 godzinach nawet sie nic nie dzieje
RPG
harad jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 09-06-04, 15:39   #5
Domel
Golem
 
Zarejestrowany: listopad 2003
Skąd: KRaKóW
Posty: 1 807
Wyślij wiadomość przez AIM do Domel
Domyślnie Re: eh

Cytat:
ale chlopaki mi sie nie chce gra wlaczyc nie przy wczytywaniu jakiegos zapisu ale przy wczytywaniu do gry wkladam cd i wciskam ikone z gothic II jest obraz wczytywanie ale po 2 godzinach nawet sie nic nie dzieje
Przeciez mowilem... Musisz wyjac plyte CD i ponownie ja wlozyc. Za ktoryms razem pojdzie.
__________________
Zbrodnia i kara, za przeklinanie dostajesz bana
RPG
Domel jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 09-06-04, 15:47   #6
harad
Zbanowany
 
Zarejestrowany: luty 2004
Skąd: koluszki
Posty: 33
Domyślnie no

niestety nie idzie musi byc inny problem poniewaz jak sie wczytuje do gry nie save tylko gra to niechce sie wyjac plyta
RPG
harad jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 10-06-04, 16:25   #7
harad
Zbanowany
 
Zarejestrowany: luty 2004
Skąd: koluszki
Posty: 33
Domyślnie ko

dz8ieki juz mi dziala robilem z wzkazanymi instrukcjami domela po kilku miesiacach klutni chcialbym zawrzec pokuj z domelem
RPG
harad jest offline  
Góra
Zamknięty Temat


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Nie uruchamia się -.- pagul Pomoc techniczna 10 18-04-10 09:59
Komputer nie uruchamia się. Cycu12 Pomoc techniczna 14 27-08-08 14:55
[G2] Gra się nie uruchamia. Adi_PL Pomoc techniczna 4 24-07-04 15:38
[G2] Gra się nie uruchamia. Adamos Pomoc techniczna 7 09-06-04 14:23


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.