Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Pomoc techniczna
Przeładuj stronę [G1] Errory związane z dźwiękami.

Zobacz wyniki ankiety: Tesz mieliście któryś z tych problemów.
0%
Głosujących: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknięty Temat
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 25-05-04, 15:27   #1
Sniący
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: kwiecień 2004
Posty: 46
Domyślnie [G1] Errory związane z dźwiękami.

Po jakimś czasie gry w każdym gothicu dzwięki się robi tak że 1 sekunda dialogu jest na 2 i tak dalej a w dodatku jak gram to często wychodzi do windowsa i pisze Error. Sprzęt ?? Procek 1500 ram 256 i karta graficzna (niewiem jak się pisze) Dżiford 2 ops: ops: ops: . Nie wiem co robić nic nie da przeinstalowanie a mam 2 gothic 2 i nawet jak instaluje z drudiej to tak się robi . Mam oryginały i windows 98 .
__________________
Słuchaj mnie Śniącego.
RPG
Sniący jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 25-05-04, 16:26   #2
Mag Cypek
 
 
Mag Cypek awatar
 
Zarejestrowany: październik 2003
Skąd: Klasztor Magów Ognia
Posty: 304
Wyślij wiadomość przez ICQ do Mag Cypek Wyślij wiadomość przez Skype™ do Mag Cypek
Domyślnie

mam tak w gothic jeden od niedawna i nie wiem o co moze chodzic ale mi nic nie pomaga,jak masz orginał to napisz do CD projektu :wink:
__________________
Niech Innos ma was w swojej opiece!
"Jedno jest pewne, szlag nas wszystkich w jednym miejscu przetnie, nie pytaj o miejsce bo napewno wiesz gdzie...."
Odrazu zoom, liryka która morde zatyka... boom
RPG
Mag Cypek jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 25-05-04, 16:57   #3
Donovan
Administrator
 
Donovan awatar
 
Zarejestrowany: luty 2004
Posty: 2 102
Domyślnie

Wychodzenie do windowsa to rzecz "naturalna" dla Gothic I, wiele recenzji [czasopism, witryn] właśnie na to naciskały, także nie masz się co martwić... Sprzęt w tym wypadku nie ma nic do rzeczy, poprostu jest to jakiś błąd w zapisie.
RPG
Donovan jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 25-05-04, 18:32   #4
rainmaker
Demon
 
Zarejestrowany: listopad 2003
Skąd: " Where Angels do not dare to fly"
Posty: 614
Wyślij wiadomość przez AIM do rainmaker
Domyślnie Re: Dzwięki i Errory.

Cytat:
Dżiford  .
Pisze sie GeForce Ja mam oryginal kompa super ale i tak czasem wychodzi do windowsa albo gra sie zwyczajnie sypie
__________________


GG: 5180150
RPG
rainmaker jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 25-05-04, 19:01   #5
Gryfolion
Polna Bestia
 
Gryfolion awatar
 
Zarejestrowany: maj 2004
Posty: 110
Domyślnie

Mi tak dość często wychodził ale tylko z G2. Jak chce grać to odłanczam neta, wszystkie programy z netem związane i nie wychodzi. Tesh tak spróbuj.
__________________
"Magii poszukaj w gwiazdach i czarów w pełni księżyca
Gdy wpatrzysz się w nie uważnie, odnajdziesz swoje marzenia"
RPG
Gryfolion jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 25-05-04, 19:59   #6
Anonymous
 
Posty: n/a
Domyślnie

Cytat:
Mi tak dość często wychodził ale tylko z G2. Jak chce grać to odłanczam neta, wszystkie programy z netem związane i nie wychodzi. Tesh tak spróbuj.
racja kiedy mam neta albo kazze włączoną to mi wycodzi do wina i pojawia się błąd za mało pamięci wirtualnej
RPG
 
Góra
Nieprzeczytane 26-05-04, 08:36   #7
Sniący
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: kwiecień 2004
Posty: 46
Domyślnie

Ja mam neta na drugim kompie i na nim nie gram tylko na pierwszym. A co z gzwiękiem ??
__________________
Słuchaj mnie Śniącego.
RPG
Sniący jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 29-05-04, 12:44   #8
DRIVER
Zębacz
 
DRIVER awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2003
Skąd: Koszalin (CNS)
Posty: 440
Domyślnie

Ok powiem kródko G2 jest STRASZNIE pamięcio żerny(nie wiem czy razem czy oddzielnie ops: ) 256ram psss to się nie dziw to nie jest Morowind gdzie każde drzwi to ładowanie obszaru G2 tego nie ma masz ogromny świat pełno NPC'ów ładnie wykonane graficznie wnętrza domów i to są powody że 256ram to zamało by g2 chodził na 100% płynnie. Jeszcze jedno pytanie np. jesteś na famie Onara i chcesz się teleportować do Korinis powiedz szczerze czy ten proces odbywa się płynnie czy czasami nawet do sysu. ci wychodzi :10: :?: :?: :?: :?: :?:
__________________
In the ends.... everybody bleeds this same...
RPG
DRIVER jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 01-06-04, 19:07   #9
Sniący
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: kwiecień 2004
Posty: 46
Domyślnie

Jakieś 10 sekund .
__________________
Słuchaj mnie Śniącego.
RPG
Sniący jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 11-06-04, 12:33   #10
Ur-Szak
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: czerwiec 2004
Skąd: Myrtana
Posty: 18
Domyślnie

Mi się tak działo z dźwiękiem gdy zaraz po uruchomieniu gry wpisywałem southparka. Normalnie podczas rozmowy kod się wyłancza, a jak się zrobi tak jak napisałem nie. I kod działa podczas rozmowy I dźwięk idzie dwa razy za szybko
RPG
Ur-Szak jest offline  
Góra
Zamknięty Temat


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Gildia Złodziei i zagadnienia z tym związane. tymczas Porady i triki 28 19-03-09 12:32
Rzeczy związane z GOTHICIEm w waszym pokoju :) rysik Hyde Park 12 02-10-04 18:00


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.