Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Gothic II > Pomoc
Przeładuj stronę Wejście do miasta.

Odpowiedz
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 18-04-09, 16:51   #1
Piootrek
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: kwiecień 2009
Posty: 2
Domyślnie Wejście do miasta.

Witam. Zakupiłem od farmera strój farmerski, lecz straznik nadal nie chce mnie wpuścić do miasta. Wie ktoś o co biega?
RPG
Piootrek jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 18-04-09, 17:14   #2
Calzedo
Potentat Stringów
 
Calzedo awatar
 
Zarejestrowany: sierpień 2008
Skąd: Żelazny Tron
Posty: 1 412
Domyślnie

Cytat:
Napisał Piootrek Zobacz post
Witam. Zakupiłem od farmera strój farmerski, lecz straznik nadal nie chce mnie wpuścić do miasta. Wie ktoś o co biega?
Zapłać mu 100 sztuk złota albo idź do Lestera, do Ci misję jak wejść do Khorinis. Lester jest w kotlinie obok wieży Xardasa.
__________________
Mag Ognia - Stolica Królestwa Innosa

Zostawiając tu kawał życia.
RPG
Calzedo jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 18-04-09, 17:36   #3
Nrolavac
Czarny Goblin
 
Nrolavac awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2007
Posty: 143
Domyślnie

A co strażnik mówił, kiedy powiedziałeś mu, że jesteś z farmy?
Lester zleca misję, ale w Nocy Kruka...
__________________

RPG
Nrolavac jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 18-04-09, 17:42   #4
Xaris
Kąsacz
 
Xaris awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2007
Posty: 388
Domyślnie

Pogadaj z tym gościem od owiec na farmie lobarta a później powiedz strażnikowi że idziesz do kowala.
__________________
RPG
Xaris jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 18-04-09, 18:12   #5
Normal Guy
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: kwiecień 2009
Posty: 9
Domyślnie

Gumisiu, jeżeli podajże powiesz chcę tylko kupić nowy oręż, strażnik od razu przepuszcza.

Albo jak to w moim stylu B/MARVIN/B, podchodzisz do Xardasa, klikasz O i wchodzisz w jego ciało, wchodzisz w ekwipunek i wyrzucasz Szatę Nekromanty. Po czym ponownie za pomocą O wchodzisz do swojego ciała, bierzesz szatę i zakładasz. Strażnik zauważy że wyglądasz na bogatego i niezwłocznie cię puści.
RPG
Normal Guy jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 18-04-09, 18:50   #6
Ulv
 
Posty: n/a
Domyślnie

weź glejt od Cantara siedzacego na ławeczce przed farmą Lobarta. i ju.
RPG
 
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 18-04-09, 19:50   #7
Czarny3d
Polna Bestia
 
Czarny3d awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2009
Skąd: Z mroku i ciszy
Posty: 91
Domyślnie

Jest jeszcze jeden sposób jest on trudny dlatego go nie polecam ale można za niego zdobyć najwięcej doświadczenia. Podchodzisz do bramy ale nie gadasz ze strażnikami tylko odbijasz w lewo w las jest tam sporo potworów więc biegniesz najszybciej jak się da. potem zacznie cię gonić orkowy zwiadowca więc odbijasz w prawo w coś na kształt małego wąwozu gdy ork przestanie cię ścigać wracasz na początek wąwozu i próbujesz się wspiąć na jego prawą ścianę (w jednym miejscu da się to zrobić) kiedy wdrapiesz się na tą ścianę okaże się że za nią jest port i palladyński galeon (lepiej zapisać bo teraz łatwo jest spaść) idziesz po krawędzi ściany aż do miejsca w którym można bezpiecznie zeskoczyć. Potem znajdujesz w porcie Laresa i z nim gadasz za ominięcie strażników dostaniesz około 400 doświadczenia ale nie pamiętam ile dokładnie.
RPG
Czarny3d jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 18-04-09, 20:24   #8
Piootrek
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: kwiecień 2009
Posty: 2
Domyślnie

Cytat:
Napisał Xaris Zobacz post
Pogadaj z tym gościem od owiec na farmie lobarta a później powiedz strażnikowi że idziesz do kowala.
Dzięki pomogło. Tema do zamknięcia
RPG
Piootrek jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 18-04-09, 20:33   #9
BloogerRoku
Chrząszcz
 
BloogerRoku awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2009
Posty: 1
Post

To Ja mam teraz proble...nie umiem zrobic nowego tematu wiec napisze tutaj...mam problem z gothic 1....a wieć:
Mam mod Mroczne Tajemnice i PlayerKita dla G1 .... Kiedy odpalam mroczne tajemnice włacza sie wszystko normalnie .. daje nowa gre, gra mi sie laduje i jak juz jest p;rawie przy koncu gra sie wylacza i pokazuje ssie jakies okienko (cos po angielsku) i trzeba dac ok .... Nie moge odpalic tego moda a tak bym chcial go miec...mam pelną werse gothic 1 ( w sklepie kupilem ) HELP!!!
__________________
= Jeśli Myslisz Że Gothic Jest Niczym - Popatrz na Siebie =
RPG
BloogerRoku jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 18-04-09, 21:45   #10
Czarny3d
Polna Bestia
 
Czarny3d awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2009
Skąd: Z mroku i ciszy
Posty: 91
Domyślnie

Powinieneś raczej napisać o tym w dziale poświęconym Gothic 1 albo Modom. Stworzenie nowego tematu nie jest trudne wchodzisz do działu w którym chcesz pisać (w tym wypadku polecam dział Modding) i klikasz przycisk Nowy Temat. Poza tym na forum można znaleźć coś takiego jak FAQ (czasem warto poczytać)
RPG
Czarny3d jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 18-04-09, 21:59   #11
Normal Guy
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: kwiecień 2009
Posty: 9
Domyślnie

Cytat:
Napisał BloogerRoku Zobacz post
To Ja mam teraz proble...nie umiem zrobic nowego tematu wiec napisze tutaj...mam problem z gothic 1....a wieć:
Mam mod Mroczne Tajemnice i PlayerKita dla G1 .... Kiedy odpalam mroczne tajemnice włacza sie wszystko normalnie .. daje nowa gre, gra mi sie laduje i jak juz jest p;rawie przy koncu gra sie wylacza i pokazuje ssie jakies okienko (cos po angielsku) i trzeba dac ok .... Nie moge odpalic tego moda a tak bym chcial go miec...mam pelną werse gothic 1 ( w sklepie kupilem ) HELP!!!
1 - Jesteś idiotą
2 - Zły dział
3 - Najwyraźniej jesteś mało rozwinięty lub masz mało lat
4 - Ortografia misiu!
5 - Twój specyficzny podpis w sygnaturze mnie oburza. Gothic ma 60% wad które niekiedy przebija to 40%. W każdym razie jesteś nieudolny, bo jak dla mnie to próbując mnie urazić, prawisz mi komplementy.
RPG
Normal Guy jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 18-04-09, 22:04   #12
Czarny3d
Polna Bestia
 
Czarny3d awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2009
Skąd: Z mroku i ciszy
Posty: 91
Domyślnie

Heh popieram. ja jednak próbowałem być wyrozumiały
RPG
Czarny3d jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Wejście do obozu piratów scierkojad Pomoc 7 24-07-16 15:19
Wejście do dworu cośtam Gothicowy_Fanatyk Pomoc 9 20-11-05 12:18
wejście do świątyni macikor Pomoc 4 09-07-04 10:40
Wejście do kopalni. bil Pomoc 6 05-04-04 14:25


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.