Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Gothic II > Pomoc
Przeładuj stronę OKO i MIECZ

Zamknięty Temat
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 23-01-11, 21:08   #1
gorn00
Krwiopijca
 
gorn00 awatar
 
Zarejestrowany: listopad 2009
Skąd: Zadupie
Posty: 32
Domyślnie OKO i MIECZ

sprawa1 gdy zakończyłem drugi rozdział dostałem misje znalezienia oka innosa szedłem zgodnie ze wskazuwkami z jakiejś strony internetowej i powinno leżeć na kamieniu ale go tam nie ma!Pomocy!
sprawa2 podobno niedaleko miejsca gdzie powinno być oko innosa jest jaskinia a w jaskini smocza zguba czy ta jaskinia tam jest? a jeśli tak to gdzie ona jest?i czy jest w niej miecz?
__________________
GOTHIC
RPG
gorn00 jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 24-01-11, 14:37   #2
bajka1998
Polna Bestia
 
bajka1998 awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2008
Skąd: masz na gothica?
Posty: 120
Exclamation

odp na sprawę 2 :
tak, jak jesteś przy kamiennym łuku i pobiłeś 2 bandytów to idź w stronę lasu i trzymaj się prawej strony a kiedy będą 2 kretoszczury po prawej to tam jest jaskinia ale nie radzę tam iść bo są 2 szkielety i 2 szkielety a na koniec 2 panów cienia

PS: z tymi szkieletami dawałem po rundę że w 1 rzędzie
__________________
Treść zablokowana przez ACTA
RPG
bajka1998 jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 24-01-11, 14:58   #3
gorn00
Krwiopijca
 
gorn00 awatar
 
Zarejestrowany: listopad 2009
Skąd: Zadupie
Posty: 32
Domyślnie

dzięki za sprawe 2,została 1 ps u mnie byli wojownicy cienia
__________________
GOTHIC
RPG
gorn00 jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 24-01-11, 15:50   #4
Montarian
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: styczeń 2011
Skąd: Gościęcino
Posty: 2
Domyślnie

Więc mówisz że nie leży na tym kamiennym ołtarzu. Najprawdopodobniej masz do czynienia z "niespodzianką" w postaci buga
__________________
RPG
Montarian jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 25-01-11, 22:16   #5
Wotek200ZERO
Polna Bestia
 
Wotek200ZERO awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2011
Posty: 64
Wyślij wiadomość przez Skype™ do Wotek200ZERO
Domyślnie

Jak nie ma oka musisz wpisać kod.Ja używałem kodów w Gothic 1 wtedy gdy miałem problem choć grałem bez kodów
RPG
Wotek200ZERO jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 26-01-11, 10:28   #6
rulergod
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: styczeń 2011
Posty: 28
Domyślnie

A czy rozmawiałeś z Pyrokarem w sprawie oka ??
RPG
rulergod jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 26-01-11, 16:01   #7
Wotek200ZERO
Polna Bestia
 
Wotek200ZERO awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2011
Posty: 64
Wyślij wiadomość przez Skype™ do Wotek200ZERO
Domyślnie

I z Lordem Hagenem?
RPG
Wotek200ZERO jest offline  
Góra
Zamknięty Temat


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
miecz Zuben70 Pomoc 5 31-07-10 11:31
Miecz tyrael15 Pomoc 2 04-04-10 06:47
Co to za miecz? Łowca_troli Pomoc 2 03-06-06 12:14


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.